REVIEW | RIMMEL LONDON 335 PURPLE RESCUE

Wie aan Action denkt, denkt aan goedkope en leuke (hebben)dingen, een groot assortiment en heel veel verzorgingsproducten en make-up voor een fijne prijs. Ik sprong dan ook (bijna) een gat in de lucht toen ik zag dat Action nu ook duurdere cosmetica-merken (als Rimmel London en Maybelline) voor een heel fijn prijsje verkoopt. Afgelopen zaterdag  vertelde ik je al meer over dit palette van Rimmel, maar ik zou mezelf niet zijn als ik het daarbij zou laten… Aangezien Rimmel London een van mijn favoriete merken is kon ik deze lipgloss, die ik in mijn mandje gooide voor slechts 2,89 natuurlijk niet laten liggen! Vandaag vertel ik je wat ik er van vind, dus kijk snel even verder!


 Nou moet ik wel even zeggen dat ik geen groot lipgloss-gebruiker ben. Ik houd niet van lipgloss en gebruik ze nauwelijks. Waarom ik deze dan wel meenam? Vanwege de prachtige kleur en vanwege het merk. Rimmel London stelt me doorgaans niet teleur.

335 Purple Rescue is een mooie donkerroze tint die me doet denken aan iets zoets. Limonadesiroop! Nu maar hopen dat ‘ie niet zo plakt als siroop…

De lipgloss is gekenmerkt met het herkenbare Rimmel-kroontje en de daarbij horende paarse dop. Ik had ‘m anders niet meteen herkend, ik vind het namelijk geen standaard Rimmel London verpakking. Duidelijk een verouderd model! De dop was al wat bekrast, maar gelukkig zat de lipgloss nog goed dicht met een stickertje.

De lipgloss is aan te brengen met een sponsapplicator. Ook hier ben ik niet mega fan van, ik vind het niet zo hygiënisch. Maar het brengt daarentegen wel heel nauwkeurig aan! De tint ziet er op de witte sponsapplicator ook enorm gepigmenteerd uit. Mooi!

Dan de swatch! Die er op zich prima uit ziet. Wel een beetje waterig, of zo. Ik had er wel wat meer van verwacht. Ik hoop dat hij op mijn lippen wel wat donkerder is…

… Nou nee! De lipgloss valt op mijn lippen juist helemaal weg. Er is niks meer van het pigment te bekennen! Pff, wat een tegenvaller. De tint van de lipgloss is zo subtiel, je zou net zo goed een getinte lipbalsem op kunnen doen. De lipgloss voelt ook wat waterig aan, maar plakt gelukkig niet! Ook de houdbaarheid valt me tegen. Het pigment is al slecht, maar het is er ook nog eens zo van af… Jammer!

Mweh, ik ben oprecht teleurgesteld door deze lipgloss. Ik had er echt veel meer van verwacht! De kleur was zo mooi en leek zoveel intenser in de verpakking. Nee, dit is geen aanrader. Tenzij je van een naturelle, subtiele tint houdt natuurlijk. Doe mij maar een felle, goed gepigmenteerde creamy lipstick!

Rimmel London 335 Purple Rescue is verkrijgbaar bij Action en kost 2,89

Heb jij onlangs nog een miskoop gedaan op beauty-gebied?

22 Reacties

 1. 27 november 2014 / 07:43

  Wat een mooie kleur. Trouwens de kleur van je nagels vind ik ook echt geweldig! <3

 2. 27 november 2014 / 10:37

  Wat een prachtig kleurtje, jammer dat hij zo tegenvalt.
  Liefs, xxx

 3. 27 november 2014 / 14:53

  Aw, jammer! Alhoewel ik de kleur toch mooi vind. Ik houd ook liever van goed gepigmenteerd 🙂 en ja hoor.. miskopen heb ik ook last van xD

 4. 27 november 2014 / 19:16

  Nou de kleur is echt nergens te bekennen. De verpakking is ook helemaal vervaagd of niet? Waarschijnlijk de reden dat die bij de Action verkrijgbaar is denk ik.

 5. 28 november 2014 / 18:37

  Wat jammer, vooral omdat je dit niet gewend bent van Rimmel London. Ik hou persoonlijk ook niet van lipgloss, die plakkerigheid jakkie. Fijn dat deze niet zo plakt. Zonde dat het zo tegen valt want de kleur is prachtig, als het goed gepigmenteerd was was ik hier verliefd op geworden!

  • 30 november 2014 / 09:21

   Haha ja, dat is zo vies! Het was anders inderdaad een perfecte kleur geweest. X

 6. 28 november 2014 / 19:06

  Wat een koopje, maar zo jammer dat je niets ziet van de kleur, die vind ik nou juist leuk!

 7. 28 november 2014 / 22:32

  Mooie en draagbare kleur 🙂 Welke nagellak heb je trouwens op? 🙂

  • 30 november 2014 / 09:22

   Dankjewel! Ik draag een lakje van de nudes-lijn van Catrice, een oude collectie! X

 8. 29 november 2014 / 10:01

  Ah wat jammer dat het kleurtje helemaal wegvalt op je lippen! Had zo mooi kunnen zijn! Behalve dat, heb je er toch prachtige foto's van gemaakt hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge