MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 48

De afgelopen week was (onverwacht) weer erg goed gevuld, maar gelukkig kan ik dit weekend lekker bijkomen! Zo verhuisde ik maandag naar Utrecht, had ik een hele drukke projectweek op school, werkte ik veel aan mijn blog en heb ik heel veel dingen geregeld (inschrijven, meubels zoeken, opdrachten voor mijn blog). Het was al met al toch best veel, vrijdagavond stapte ik dan ook vroeg mijn bed in (weekend, woehoe ), om er vervolgens twaalf uur lang niet meer uit te komen. Oeps… Kijk mee naar mijn week!


 – Selfie! Een nieuwe foto voor de social media. Ik ben er niet helemaal tevreden over – de achtergrond vind ik wat storend -, maar de laatste tijd vind ik niks goed genoeg… Ik kan ook maar niet aan mijn nieuwe ‘korte’ haar wennen, dus heb ik mijn haar gestijld. Ach ja, hij is in ieder geval lekker up to date!

– Na de beoordelingen rustig bijkomen zat er helaas niet in, want er stond een mega drukke project week op ons te wachten. Vorig jaar waren die heel relaxt, maar nu moesten we ook na schooltijd nog aan de slag… Ik heb best een aantal lange dagen gehad en ik merk wel dat ik dat niet meer gewend ben. Maar hard werken werd beloond, want wij mochten vrijdag ons concept en de kledingcollectie voor McGregor presenteren!

– Lekker fotograferen en foto’s bewerken, i love it! Zaterdag lees je meer over dit oogschaduwpalette met nude tinten, houd de blog dus in de gaten.

– De week begon dus met mijn verhuizing op maandag. Enne… De tafel paste niet door de deur en de planken van mijn kast lagen nog thuis. Handig! Ook had ik geen coax kabel voor mijn tv… Die kochten we dus nog snel, maar hij bleek te kort. Echt een heel georganiseerd dagje dus…
– Goedemorgen! Dinsdag vertrok ik – na best een goede eerste nacht op mijn kamer! – vanaf mijn nieuwe hometown en het daarbij horende treinstation, naar Amsterdam voor de eerste dag van de projectweek.
– Daar aangekomen gingen we meteen aan de slag. Ik was uiteindelijk verantwoordelijk voor de silhouetten van onze modecollectie. Leuk om te doen! Wel tijdrovend, want ik maakte ze in Illustrator en daar ben ik niet super goed in.
– Eindelijk weer op mijn kamer, met een flink bord eten (ik moet weer heel even wennen aan zelf koken, het was veel te veel!) voor de TV. Donderdag had ik zo’n domme actie… We waren best wel laat klaar met ons project en vrijdag moest alles af zijn en zouden we het presenteren. Ik lag half te slapen in de trein, kom ik er in Utrecht achter dat ik de oplader van mijn laptop vergeten was op school… En ik moest die silhouetten afmaken! Ik was die dag zo moe en daarom ook niet helemaal helder. Gelukkig was er nog iemand op school die ook via Utrecht moest reizen en de oplader voor me mee wilde nemen, wat een geluk! Uiteindelijk heb ik wel een uur in de kou op een bankje gewacht, maar ja…
– Ik maakte mijn internet A-B-C, dat wilde ik al zolang doen! Mocht je benieuwd zijn naar mijn favoriete websites en blogs, kijk dan even hier.
– Herfst, ik begin je steeds meer te waarderen! Dat de bomen inmiddels kaal zijn en het hier in het hoge noorden slechts 0 graden is, vergeten we maar even. Van mij mag het nog wel een tijdje herfst blijven…

– Helaas paste mijn tafel niet door de deur – dus was ik de eerste week koos tafelloos – maar ik heb wel een bank op mijn kamer! Deze heb ik samen met mijn ouders met heel veel moeite twee trappen opgekregen… Maar hij staat! Ik heb ‘m via Marktplaats voor een heel fijn prijsje kunnen kopen, hij ziet er nog heel nieuw uit en hij zit (en ligt, ja oeps) heerlijk. Je kan er zelfs met drie personen op zitten. Wel heb ik erg last van mijn schouders gekregen door het op mijn laptop typen op de bank (zonder ondersteuning), gelukkig heb ik dinsdag als het goed is wel een tafel 🙂
– Ik schreef een review over deze lipgloss van Rimmel London, die ik voor heel weinig geld bij de Action scoorde. Helaas viel die enorm tegen!
– Vrijdag avond was ik best wel laat thuis, omdat we langere dagen hadden door de projectweek. Ik was doodmoe en kon niet wachten om mijn cavia’s weer te zien (en mijn ouders en vriend ook hoor!). Haha. Als je huisdieren hebt begrijp je mijn gevoel vast wel! Omdat ze zo afhankelijk zijn van de zorg van mensen maak je je toch soms druk of het wel goed gaat met ze.

– Vorige week (of weekend?) was Horrible Bosses op TV. Deze had ik ook al in de bios gezien, maar hij is zo geniaal dat ik ‘m nog een keer heb gezien. Even een opfrisser ook, want gisteren ging ik samen met mijn vriend naar Horrible Bosses 2. Die is nog beter! Echt een aanrader.
– Dit weekend hoef ik lekker niks voor school te doen en ik had opeens zoveel zin in de Sims. Dan doe je dat toch? zei mijn moeder gisteren. Tja, als ik eenmaal begin, kan ik echt niet meer stoppen! Hebben jullie dat ook met Sims? Ik heb vandaag vier uur gespeeld, terwijl ik echt aan mijn blog wilde werken… Oeps.
– Gisteren bakte ik al pepernoten samen met mijn vriend, vandaag maakte ik deze cream cake met mijn moeder. Hmmm! Slecht, maar zo lekker! En ja, dat mag tot 31 december. Niet dat ik daarna alleen maar sla ga eten of zo, maar goed. Oh trouwens, gisteren heb ik ook alweer de derde oliebol van dit jaar genuttigd. Lekker!
Morgen werk ik aan mijn blog, heb ik rijles, ga ik naar de Vodafone winkel met mijn Samsung (de WiFi werkt nergens meer!) en ga ik weer naar mijn kamer in Utrecht. De eerste week van het nieuwe blok op school begint dinsdag, ik ben benieuwd! Ik wens jullie heel veel plezier komende week <3
Hoe was jouw week?

8 Reacties

 1. 30 november 2014 / 19:42

  Welkom in het mooie en gezellig Utrecht….leuk!

 2. 1 december 2014 / 21:11

  Tjonge wat een durkke week! Vooral dat gedoe rond je verhuizing lijkt me stressen. Ik had toen ik naar een studentenflat verhuisde (laaang geleden) ook de helfst van mijn kast op mijn oude adres laten liggen.

  Fijn dat je schoolproject uiteindelijk een succes werd!

  • 3 december 2014 / 18:18

   Ja dat vind ik zo fijn! Het was heel even stressen, maar dat was ik gelukkig al snel vergeten 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge