REVIEW | MAYBELLINE NUDE PALETTE

Onlangs kon je op mijn blog al lezen over dit Rimmel London palette en lipgloss, beide verkrijgbaar bij de Action voor nog geen drie euro. Vandaag is het de beurt aan wederom een oogschaduwpalette, maar dit keer een van Maybelline. Een palette met draagbare en vrij nude tinten, maar dan net even anders! Ook dit palette kon ik meenemen voor een klein prijsje, extra leuk dus om te proberen. Lees gauw verder als je benieuwd bent geworden naar mijn mening over dit oogschaduwpalette!

Ik vind oogschaduw palettes echt ideaal. Het werkt zoveel makkelijker en sneller dan losse kleurtjes. Bovendien passen de kleuren altijd bij elkaar, dat vind ik zo handig! Ook in dit palette van Maybelline zitten vier mooie, glanzende kleurtjes waar je een perfecte smokey look mee zou kunnen maken. Ook kun je gaan voor een basic en alledaagse look. Met maar vier kleuren kun je echt zoveel kanten op! Een palette met nude tinten is dan ook onmisbaar voor mij…

Helaas heeft het palette geen naam, de kleuren hebben ook geen naam. Er staat geloof ik wel een nummertje achter op de verpakking, maar die heb ik niet op de foto gezet! In het doosje zit ook nog een sponsapplicator, maar die gebruik ik eigenlijk nooit. Wat ik heel fijn vind is dat de highlighter het grootste vakje heeft. Die gaat bij mij altijd super snel op! Ik gebruik ‘m op het wenkbrauwbot, in de binnenste ooghoeken en soms ook op mijn wangen. 

De eerste kleur van het palette is bedoeld als highlighter, de tweede voor op het bewegend ooglid, de derde voor in de arcadeboog en de donkerste kleur is bedoeld om diepte te creëren. Dit doe je om ‘m zacht aan te zetten in de buitenste ooghoek in de arcadeboog, voor de smokey look. Ik gebruik dit palette de laatste tijd heel vaak en de highlighter op het bewegend ooglid is momenteel favoriet. Dat staat zo lekker fris!

Op naar de swatches! Hier was ik echt super benieuwd naar, het vorige palette van de Action viel namelijk een beetje tegen… Voor het maken van de swatches gebruik ik geen (oogschaduw)basis, ze zijn gewoon ‘droog’ op mijn arm aangebracht. Maar wauw! Het eerste wat me opviel was de prachtige cranberry kleur. Die zelf een beetje matter lijkt te zijn dan de andere drie kleuren. Ook de een na laatste kleur is prachtig, net niet te rood en toch goed gepigmenteerd. De eerste twee kleuren zijn vrij licht en daardoor iets minder zichtbaar. Maar ook deze vind ik er heel goed uit zien!

Ik besloot om een simpele, alledaagse look te maken met het palette. Ik heb wel alle kleuren gebruikt! De op een na lichtste kleur op de eerste helft van het bewegend ooglid, de roze kleur op de andere helft en cranberry kleur in mijn arcadeboog. Ook bracht ik nog wat highlighter aan op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. Heel eenvoudig te maken en zeker een look waarmee ik elke dag de deur uit zou gaan!

Ja, dit is een fijn palette! Zeker als je geen genoeg kan krijgen van nude tinten, zoals ik. De pigmentatie is super en de kleuren zijn heel mooi te combineren. Je kan er veel kanten mee op. Dit is echt een ideaal palette voor een dagelijkse look! Ik weet zeker dat ik hier nog heel lang plezier van ga hebben 🙂
Dit Maybelline Nude Palette is te koop bij Action en kost 2,89

Heb jij nog aanraders op het gebied van oogschaduw?

38 Reacties

 1. 6 december 2014 / 10:37

  Wauw wat een mooi palette! Ik ga maandag meteen even kijken of ik hem nog kan scoren! x

  • 7 december 2014 / 19:00

   Dankje! Ik hoop het voor je, ik was gisteren nog bij de Action en daar zag ik hem niet meer. X

 2. 6 december 2014 / 15:16

  Mooi palette, de kleurtjes spreken me erg aan! Mooie look ook :).

 3. 6 december 2014 / 18:19

  het ziet er heel erg mooi uit, mooie warme tinten…echt leuk!

 4. 6 december 2014 / 23:40

  Mooie kleuren zeg in dit palette, mooi en warm voor de feestmaand!

  • 7 december 2014 / 19:03

   Ja inderdaad, ik denk dat ik deze kleuren vaak ga gebruiken deze winter! X

 5. 7 december 2014 / 12:02

  Ik hou van deze warme kleuren! Wat een fijne review heb je van dit product gemaakt! <3

 6. 7 december 2014 / 13:02

  Wat een mooie foto's! De pigmentatie ziet er bij jou ook goed uit! Dus mooi product voor zo'n kleine prijs.

  • 7 december 2014 / 19:03

   Ahw dankjewel! <3 Het pigment is zeker goed, echt heel blij mee 😀

 7. 7 december 2014 / 15:30

  Wauw, wat een mooi palette! Je hebt er een prachtige look mee gemaakt! Action heeft tegenwoordig veel fijne producten. Zo gebruik ik nu weer de Max & More poeder in de lichtste kleur en ik was even vergeten hoe fijn deze ook alweer was. 🙂
  liefs

  • 7 december 2014 / 19:04

   Dankjewel Maris! Ik heb niet heel veel producten van het Action make-up merk, ben er wel heel benieuwd naar! X

 8. 7 december 2014 / 22:44

  Mooie kleuren! Ik had zoveel pigment niet verwacht eigenlijk 🙂

 9. 8 december 2014 / 12:01

  Mooi palette met leuke kleuren, lekker goedkoop ook! X

 10. 8 december 2014 / 17:02

  Zo'n mooie kleuren voor zo'n klein prijsje! 't Is eens iets anders dan al die koele kleuren die de laatste seizoenen de plak zwaaien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge