REVIEW | INECTO PURE COCONUT SHAMPOO&CONDITIONER

In de geschiedenis van mijn blog heb ik nog nooit eerder een shampoo of conditioner gereviewd. Tot vandaag! Bij de Action zag ik dit setje van Inecto, Pure Coconut. Twee flinke flessen vol en ik was er enorm benieuwd naar. Zeker omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe, fijne producten voor mijn krullenbos. Tot nu toe heb ik de perfecte match nog niet gevonden! Ik ben heel benieuwd of de producten van Inecto hier verandering in gaan brengen. Kijk je mee?

Regelmatig koop ik wat make-up bij de Action, maar op de afdeling met verzorgingsproducten zou ik echt wat vaker moeten kijken. Niet alleen hebben ze een hele hoop deodorants, ook kan je er terecht voor gezicht- hand en haarverzorging. Eerlijk gezegd heb ik hier zelden wat van gekocht. Voor mij is dit dus de eerste ervaring met shampoo, gekocht bij de Action. Ik ben benieuwd!

De ingrediënten heb ik niet op de foto gezet, er waren niet echt hele opmerkelijke te vinden. Wel kan ik alvast vertellen dat er SLS, SLES en parfum in de shampoo zit. Drie stoffen die je haar enorm kunnen uitdrogen, maar tegelijkertijd zorgen ze ook weer voor dat ‘schone’ gevoel. En dat is natuurlijk wel zo prettig als je je haar wast 🙂

Beide producten ruiken echt heerlijk! Een heerlijke, verzorgende geur komt je tegemoet wanneer je de flessen opent. De flessen bevatten ieder 500 ml product en dat is echt super veel. Gelukkig kan ik voorlopig nog wel even genieten van deze lekkere geur.

Dit is de shampoo, die een enorme jelly substantie heeft. De shampoo floepte eerst gewoon weer terug in de fles, haha! Ik moest echt met de opening van de fles over mijn hand vegen om de shampoo los te krijgen. De shampoo ruikt heel erg lekker verzorgend, maar echt goed schoon maakt ‘ie mijn haar helaas niet! Ik gebruik bij deze shampoo twee keer zoveel dan normaal, omdat ik het anders het gevoel heb dat mijn haar niet gewassen is. Dat werkt wel, maar het is niet ideaal.

De conditioner voelt heel zacht aan en ook dit product ruikt enorm naar kokosnoot. Heerlijk! Over de geur heb ik in ieder geval niks te klagen. De conditioner werkt goed, hij doet wat hij moet doen en maakt mijn haar lekker zacht.
Ik moet zeggen dat mijn haar, sinds ik deze twee producten gebruik, wel meer glanst en er gezonder uit ziet. Fijn! Wat ik wel erg gek vind is dat er SLS en SLES in de shampoo zit, terwijl hij niet goed schuimt. Normaal gesproken schuimen die producten wel en dat is ook de reden dat je haar uitdroogt. Misschien is de shampoo dan toch op de een of andere manier erg mild! In ieder geval werkt ‘ie wel voor mij. Of ik ‘m langere tijd achter elkaar kan gebruiken weet ik niet, af en toe moet mijn haar wel even goed schoon worden gemaakt. Dat is zo’n fijn gevoel!

Ik ben tevreden over de shampoo en conditioner van Inecto! Ze laten mijn haar glanzen en verzorgen mijn haar goed. Ik heb het idee dat de shampoo mijn haar niet echt goed schoon maakt, maar daar staat tegenover dat mijn haar minder pluist sinds ik deze producten gebruik. Bovendien ben ik dol op de geur van kokosnoot. De perfecte producten voor mijn haar, die heb ik nog niet gevonden. Maar ik ben wel blij dat ik deze twee producten heb ontdekt!


Inecto Pure Coconut Shampoo & Conditioner zijn te koop bij Action en kosten 1,89

Welke shampoo en conditioner gebruik jij? Heb je een aanrader?

16 Reacties

 1. 9 december 2014 / 08:59

  Ik heb deze al vaak in de hand gehad. ze klinken erg goed, toch maar eens kopen!

  • 10 december 2014 / 13:56

   Ik heb ze ook al heel vaak gezien, haha! Eindelijk maar toch geprobeerd dus 🙂 X

 2. 9 december 2014 / 10:02

  Ik heb van deze lijn geloof ik wel eens andere producten gehad, zoals een handcrème. En die rook heel erg lekker! Dus ik ben erg benieuwd naar deze shampoo en conditioner 🙂

  • 10 december 2014 / 13:57

   Oeh die lijkt me ook fijn! Sowieso vind ik de geur echt heel lekker, ik heb ook ooit eens een haarserum van Inecto geprobeerd. X

  • 10 december 2014 / 13:57

   Inderdaad heel goedkoop voor wat je krijgt, graag gedaan! X

 3. 9 december 2014 / 15:23

  Voor die prijs toch een goed product zo te zien! 🙂
  Ik ben er wel benieuwd naar!

 4. 28 december 2014 / 21:50

  Deze gebruikten wij eerst ook. Vooral de conditioner vond ik erg fijn. En een heeerlijke geur!

 5. Willemijn
  17 november 2016 / 14:34

  Vind het heerlijk spul!! Ruikt lekker en idd laat je haar mooi glanzen zonder pluis!
  Normaal kost zo’n fles €4,99!
  Toen ik ze bij action zag staan werd ik heel happy!!! Voor Het zelfde geld dus eigenlijk 3 flessen!

 6. Nathalie
  13 februari 2017 / 20:03

  Ik heb deze shampoo ook eens gebruikt en ik vind deze fijn. Alleen wissel ik weleens af wat shampoo betreft. Ik heb nu ook een hele fijne met argan olie van fab hair. Daar douche ik ook mee. En mijn vriendin jat regelmatig mijn shampoo uit de douche als ze komt slapen. Ook de conditioner wisselt weleens. Die heb ik nu van kruidvat. Die heet tropical. En hij ruikt heerlijk. Ik vind dat the body shop veel te dure shampoo verkoopt en die doet ook weinig voor je haar. Ik vind dr. Organic ook fijn,is wel duur maar zo af en toe koop ik daarvan de royal jelly en de pomegranate en de aloe Vera lijn. Nu is het drie halen twee betalen op die shampoo en alles van dr organic. Maar eerst ga ik de fab hair opmaken en de kruidvat tropical shampoo proberen. Daarna ga ik inslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge