MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 36

Het is vandaag zondag en jullie weten wat dat betekent! Ook deze week neem ik jullie weer mee in mijn leven, door middel van foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt. De afgelopen week was een week van vroeg opstaan, de intro-week van school, genieten van Amsterdam (en de zon!), veel werken, lekker eten en natuurlijk mijn propedeuse uitreiking. Eindelijk, haha! Kijk je mee naar de foto’s?


– De afgelopen week was ik voornamelijk te vinden in Amsterdam, want ik had intro-week van het tweede jaar van mijn opleiding. Stiekem heb ik Amsterdam best wel gemist, ik word altijd zo vrolijk als ik er weer ben!

– Dat ik weer in Amsterdam moest zijn betekende ook dat ik vroeg op moest staan en zes uur per dag in de trein zat. Gelukkig vermaakte ik me wel met mijn laptop op schoot en vaak had ik een fijn en rustig plekje om te zitten. Ik at tijdens het reizen 

s middags vaak snoeptomaatjes van de Hema, die zijn echt lekker (en gezond natuurlijk)! Hier schreef ik trouwens de review van de BB cream van Catrice, waar je inmiddels al over hebt kunnen lezen.

– We bezochten, samen met de eerstejaars die we moesten begeleiden, de hotspot de Salsa Shop. Ik vertel jullie er zo meer over.

– Donderdag was het dan eindelijk zover: de propedeuse uitreiking! Na die tijd gingen we nog even wat drinken. Met de nadruk op heel even: ik moest de trein halen (die avond had ik rijles in Groningen), dus die rose heb ik in 10 minuten naar binnen gegoten haha.

– Mijn vriend en ik knuffelden met Lexie en Knoepertje, op de bank

– In de trein richting het werk, moet ook gebeuren!

– Vrijdag avond hadden mijn vriend en ik 3 jaar en 4 maanden, we gingen lekker pizza eten bij mijn favoriete pizzeria. Uiteraard at ik pizza caprese, jum! En we aten nog broodjes pesto en uiensoep 🙂

– Na die tijd hadden we zin in een toetje, of iets wat er op leek, dus gingen we naar Starbucks op het station. Ik nam een ijskoffie. De jongen vroeg nog wat mijn naam was en ik zei: Anna met een A. Blijkbaar begreep hij er niet veel van, haha.

– Het was wel even wennen hoor, zo vroeg! Of ja, voor sommige mensen is dit normaal, maar ik stond eigenlijk nooit zo vroeg op… Ach, het komt vanzelf wel goed. Ik was in het weekend ook soms al om 6 uur wakker, haha! Natuurlijk viel ik wel weer in slaap.

– We bezochten dus de Salsa Shop en moesten, aan de hand hiervan, een heleboel opdrachten maken. Zo maakten we een moodboard en moesten we een hoekje inrichten geinspireerd op de Salsa Shop. Iedereen deed dat met de hotspot die ze hadden gekregen, en donderdag gingen we lunchen bij de verschillende groepjes. Zo leuk! Het was echt een hele leuke en gezellige intro week.

– De cavia’s aten tomaat en brood, vinden ze heerlijk!

– Om half 5 (toen ik thuis kwam van school) was het nog heerlijk zonnig in onze tuin en ik besloot er maar even van te genieten.

– Pasta met zalm, zo lekker!

– Poekie genoot van de zon, net als ik, terwijl ik in de tuin de Cosmo las.

– Hmmmmm, dame blanche pudding van Mona <3

– Lekkere broodjes surinaamse eiersalade eten aan de gracht met vriendinnetjes.

– Propedeuse uitreiking, wederom met vriendinnetjes <3

– Liesa (de teckel van mijn vriend) in een bijzondere pose op de bank, haha

– Gister avond aten mijn vriend en ik pannenkoeken en keken we Holland’s Got Talent. Vinden jullie dat ook zo’n leuk programma?

– Ook vandaag, koopzondag, moest ik werken. Zo voel ik me wel een beetje na drie dagen achter elkaar werken, hm.

Morgen nog even een dagje werken van 9 tot eind en dinsdag beginnen de lessen alweer. Ik ben echt heel erg benieuwd! Ik heb niet echt tijd om me er mentaal op voor te bereiden, maar ik laat het allemaal maar over me heen komen. Woensdag ga ik naar de Hema blog Academy, ik heb er zin in! Ook is mijn lieve vriend die dag jarig <3 Komende week wordt vast weer een drukke, maar wel hele leuke week. Ik wens jullie allen een hele fijne week toe, veel succes en plezier! X

5 Reacties

 1. 8 september 2014 / 15:25

  Die dame blanche pudding ziet er heerlijk uit!
  Leuke foto's!

  Liefs,
  Eva ♥

 2. 12 september 2014 / 19:20

  Wat een leuke foto's! Zes uur per dag treinen btw, damn… respect voor jou! Wat een schatjes zijn Lexie en Knoepertje trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge