Make-up kwasten en tools waar je echt niet zonder kunt!

Hoi allemaal! Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook wanneer het aankomt op make-up. Met de juiste make-up kwasten en tools kun je niet alleen je make-up mooi aanbrengen, maar het blijft ook nog langer zitten. Sinds ik de juiste tools heb ontdekt beleef ik nog meer plezier aan het aanbrengen van mijn make-up. In dit artikel deel ik make-up kwasten en tools waar je echt niet zonder kunt! Kijk gauw verder als je benieuwd bent.

make-up kwasten

Kwalitatieve make-up kwasten

Sinds ik kwalitatieve make-up kwasten en tools gebruik, vind ik het nog leuker om mezelf op te maken. Het is zo belangrijk om je make-up aan te brengen met de juiste tools! Vooral de kwasten van Real Techniques vind ik ontzettend fijn en betaalbaar. Maar, ook de tools van bijvoorbeeld Revolution gebruik ik heel graag.

Real Techniques sponsjes

Real Techniques Make-up sponsje

Sinds ik de make-up sponsjes van Real Techniques heb ontdekt, wil ik niks anders meer. Dit fantastische sponsje van Real Techniques is een iets meer betaalbare variant van de originele beautyblender. Ik heb mijn eerste make-up sponsje van RT na jaren intensief gebruik vervangen door een nieuw exemplaar. De spons is ontzettend flexibel en zacht, waardoor het aanbrengen van foundation snel en gemakkelijk gaat. Momenteel is de Can’t Stop Won’t Stop foundation van NYX mijn favoriet. Mijn foundation ziet er niet alleen mooi en natuurlijk uit, maar blijft ook lang zitten! Voor gebruik maak ik de spons nat, zodat hij nog flexibeler is en mijn foundation niet opzuigt.

kabuki kwast

Make-up Revolution Rose Gold Kabuki kwast

Als het gaat om make-up kwasten, kan ik echt niet zonder een grote poederkwast. Deze rose gouden kabuki kwast van Make-up Revolution ziet er niet alleen ontzettend mooi uit, maar is ook heel fijn in gebruik. De kwast is heel zacht en lekker fluffy. Binnen no time heb ik mijn hele gezicht afgepoederd! Wat ik ook heel fijn vind is dat de kwast een dop heeft, zo kan hij niet vies worden of beschadigen in je make-up tas. Deze kwast is dan ook perfect om mee te nemen op reis! Overigens is het formaat van de poederkwast ook heel fijn.

make-up kwasten

Real Techniques bronzer kwast 202

Het aanbrengen van bronzer, blush en highlighter is absoluut mijn favoriete gedeelte van mijn make-up. Zo voorzie ik mijn gezicht van een mooie shape en een gezonde glow. Eerder schreef ik een artikel over must have producten voor het contouren van je gezicht, mocht je benieuwd zijn naar mijn favorieten. De bronzer kwast van Real Techniques vind ik echt fantastisch. Dankzij de afgesneden haren kun je je bronzer of contour echt heel mooi aanbrengen. Daarnaast is de kwast ook nog eens ontzettend zacht!

real techniques kwast

Real Techniques blush kwast 405

Mijn basis is niet compleet zonder het aanbrengen van een mooie blush. Met blush accentueer ik de appeltjes van mijn wangen (die ik niet echt heb, dus eigenlijk creëer ik ze ;-)). Het blush palette van Revolution is een van mijn favorieten. Ik stem de kleur van mijn blush graag af met de rest van mijn make-up en met dit palette kun je echt alle kanten op. Mijn blush breng ik aan met de blush kwast van Real Techniques. De haren van de kwast zijn schuin afgesneden en de kwast is erg compact, wat ik persoonlijk heel fijn vind.

make-up kwasten

Real Techniques highlighter kwast

Ook voor highlighter gebruik ik een aparte kwast, want highlighter aanbrengen vind ik echt een feestje ;-). Met de highlighter kwast van Real Techniques kan ik mijn highlighter zowel subtiel als meer dekkend aanbrengen. Het kwastje is ontzettend fijn en ook aan de kleine kant, dus hij zit standaard in mijn make-up tas. Mijn gehele Real Techniques collectie heb ik trouwens besteld bij Notino. Vanaf 19 juli organiseert Notino een grote Black Friday Summer Sale met fijne kortingen op hele mooie merken. Het is nog niet bekend welke merken allemaal meedoen. Houd de website dus zeker in de gaten als je wil shoppen met dikke kortingen!

Wat zijn jouw favoriete make-up kwasten?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
make-up kwasten

3 Reacties

  1. 11 juli 2021 / 23:27

    Wat een fijn artikel! Ik ben zelf totaal niet handig met kwasten en sponsjes en gebruikte tot voor kort zelfs mijn vingers om foundation aan te brengen – superslecht 😉 Sinds een tijdje doe ik dat wel netjes met een sponsje. Misschien toch eens de sponsjes uit dit artikel bekijken! Die klinken heel fijn.
    Romy onlangs geplaatst…De regie nemen over je leven | Dat kun jij! (7 tips)My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge