REVIEW | REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE GOLDEN SUGAR

Vorige week kwam er een beauty shoplog online, waarin ik mijn aankopen van de Duitse drogist en de Primark liet zien. Ik was vooral benieuwd naar het Make-up Revolution Ultra Blush palette, aangezien ik echt een zwak heb voor mooie (contour) palettes. Mijn collectie blushes is (ja, echt!) aan de kleine kant en het leek me weleens leuk om een blush palette te proberen. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind. Lees je mee?

revolution blush palette
Er zijn geloof ik twee andere blush palettes van Make-up Revolution beschikbaar. In Nederland wordt Revolution ook verkocht bij Etos en het is een erg betaalbaar merk! Ik heb ook een highlighter van Make-up Revolution, maar Golden Sugar is mijn eerste palette. Op het doosje kun je de kleuren niet heel goed zien, dus heb ik een van de palettes opengemaakt om te kijken. Helaas was er geen tester om te swatchen…

revolution blush palette
De vormgeving van het palette vind ik super mooi, heel strak, luxe en het palette is ook erg stevig. De gouden letters zien er ook mooi uit, ik ben benieuwd hoe lang ze er op blijven haha.

revolution blush palette
Ik koos dus voor het Ultra Blush palette in Golden Sugar.

revolution blush palette
In het palette zit een super grote spiegel, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Er zit geen kwast bij, en dat is maar goed ook, want het neemt veel ruimte in en ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten. Voor het contouren gebruik ik nog steeds deze boozybrush, wat officieel eigenlijk een kwast is voor blush. Hij werkt voor beide doeleinden erg fijn!

revolution blush palette
Dit zijn de kleuren! De kleuren hebben helaas geen naam, wat ik best jammer vind. Het voegt toch altijd wat toe aan een product. De kleuren zien er wel ontzettend mooi uit, dus het was ‘t wel waard geweest ;-). Omdat ik de kleuren dus niet kon swatchen in de drogist maakt dat het extra spannend. Ik heb van tevoren wel goed gekeken, zodat ik een aardige inschatting kon maken. De kleur rechtsonder is in ieder geval de enige matte kleur in het palette, die dan ook geschikt is voor contour. Linksboven zit een lichte highlighter, daarnaast twee redelijk matte blushes en de rest van de kleuren zijn vrij glanzend.

revolution blush palette
Gelukkig klopte mijn voorspelling aardig, al moet ik zeggen dat ik wel teleurgesteld ben in de kleur linksonder in het palette. Die zie je bijna niet op mijn huid, hij is wel heel licht! Ook ben ik persoonlijk meer fan van de wat warmere/perzikkleurige blushes, en in dit palette zitten ook een paar hele roze tinten. Deze kleuren staan mij niet zo goed en vallen ook weg op mijn huid, omdat ik in Servië en Kroatië wat bruiner ben geworden. Wat ik wel leuk vind is de variatie tussen mat en glanzend. Er zitten namelijk ook een aantal kleuren in het palette die je perfect als highlighter kunt gebruiken! Er is daarbij keus uit zowel warme als koele highlighters, dus dat is top!

revolution blush palette
Hier draag ik de matte contour kleur en daarop de tweede kleur van de onderste rij uit het palette als blush/highlighter (super stomme uitleg, namen waren nu zo handig geweest haha). De contour kleur is goed op te bouwen en is ook zeker geschikt voor de hele lichte huid! De blush valt helaas een beetje weg op mijn huid, maar persoonlijk vind ik dit een stuk mooier bij mezelf dan een te roze blush bijvoorbeeld.

revolution blush palette
Mijn complete make-up look! Hier draag ik trouwens mijn nieuwe Catrice lipstick uit de beauty shoplog van vorige week. Het is een limited edition en ik ben echt verliefd op de kleur!

revolution blush palette
Ook ben ik weer helemaal into oogschaduw, haha! Ik was er best lang mee bezig, maar het is een vrij simpele en neutrale ooglook geworden.

revolution blush palette
Goed, wat vind ik nu van dit palette? Ik heb er een beetje gemengde gevoelens over. De matte contour kleur is in ieder geval helemaal top, die kan ik ook nog gebruiken als mijn huid weer wat lichter is. Ook vind ik het een handig palette om mee te nemen (op reis), aangezien er niet veel blush palettes zijn die óók kleuren bevatten die geschikt zijn als contour en highlighter. Wat dat betreft is het dus wel een 3-in-1 palette. Ik ben wel een beetje teleurgesteld over de pigmentatie van de bovenste, roze blushes uit het palette. Ze zijn wat te licht voor mijn huid. De onderste blushes zijn daarentegen wel goed gepigmenteerd, maar die zijn zo shiny dat ze eigenlijk meer een highlighter zijn, snap je? 😉 In ieder geval gebruik ik de wat warmere kleuren en de contour kleur wel met veel plezier!

Make-up Revolution Ultra Blush palettes zijn te koop bij o.a. Etos en kosten 9,99 per stuk

Heb jij ervaring met producten van Make-up Revolution?

12 Reacties

 1. 16 augustus 2017 / 08:29

  Ik heb toevallig zelf laatst een palette gekocht, ik geloof golden sugar 2. Op de gok gekocht en bij thuis bleek dat er te opvallende kleuren inzaten voor mijn huid, ik ga ze nog proberen, maar ben erg benieuwd. Verder vind ik revolution echt een fijn merk!
  Kim onlangs geplaatst…Kruidvat Nail CareMy Profile

 2. 16 augustus 2017 / 10:11

  Hij ziet er heel mooi uit! Jammer dat je er gemengde gevoelens over hebt!
  Fijne review <3
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Summer mood!My Profile

 3. 16 augustus 2017 / 17:48

  Wat een ontzettend mooi palette en de look staat je echt heel erg mooi. Jammer dat de pigmentatie van sommige blushes je wat tegenviel, maar de blushes die je hebt gebruikt zien er wel heel mooi uit op je huid.
  Romy onlangs geplaatst…Note to self | Mijn pleidooi voor stilstaanMy Profile

 4. 20 augustus 2017 / 19:19

  Ik vind het een mooi palette! Heb getwijfeld om het mee te nemen, omdat er geen tester was heb ik het toch maar laten liggen. Ik vind de kleuren erg mooi maar draag toch liever matte blushes. Erg mooie oogmake-up look heb je gemaakt trouwens!
  Sija onlangs geplaatst…Gratis printable: fotografie cheat sheet!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge