Make-up favorieten in de trendkleur ‘Viva Magenta’

Hoi allemaal! Wie mij een beetje kent weet dat ik echt een zwak heb voor mooie make-up producten. Ik ben met name groot fan van lipstick en oogschaduw, zonder een van deze producten is mijn make-up look niet af! Vooral van felle, paarse en mauve tinten ben ik groot fan en laat dit nu net een trend zijn dit jaar. In dit artikel deel ik mijn make-up favorieten in de trendkleur ‘Viva Magenta.’ Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

make-up favorieten

Over de trendkleur ‘Viva Magenta’

De kleur van dit jaar is dus ‘Viva Magenta,’ een soort fuchsia tint, maar dan iets donkerder. Als je er zo niet gelijk een beeld bij hebt: Google het even! Toevallig heb ik heel veel make-up producten in deze kleur, want ik houd van felle en opvallende kleuren. Vooral mijn lippen en nagels mogen echt knallen. Onbewust heb ik al heel veel make-up producten in de kleur ‘Viva Magenta’, dus ik ben alvast een echte trendsetter ;-).

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 palette

Een van mijn favoriete merken oogschaduw, naast Sigma Beauty, Zoeva en Urban Decay, is absoluut Makeup Revolution. Ik heb dan ook een heleboel oogschaduwpalettes (en contour- en blushpalettes) van Makeup Revolution in mijn make-up stash. Mijn favoriete oogschaduwpalette voor in de zomer is het Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 palette. Deze bevat opvallende oogschaduwkleuren, waaronder oranje en felle fuchsia tinten. Wil jij ook vaker oogschaduw dragen, maar weet je niet zo goed hoe je dit mooi aanbrengt? In dit artikel vind je tips voor het perfect aanbrengen van oogschaduw.

Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks

Lees je mijn blog regelmatig, dan weet je al dat de Rouge Velvet Ink lipsticks van Bourjois absoluut tot mijn make-up favorieten behoren. Ik heb nog niet eerder een matte, liquid lippenstift gevonden die zó goed blijft zitten en mijn lippen niet uitdroogt. Ik heb een aantal paarsachtige tinten in mijn stash, die ik heel graag draag. Sinds ik deze lipstick heb ontdekt wil ik niet anders meer, ik heb een van de kleuren zelfs al opnieuw gekocht.

make-up favorieten

Catrice Cheek Lover blush Blooming Hibiscus

Mijn make-up look is niet af zonder een mooie bronzer en een zachte blush. Als het straks weer lente is, pak ik mijn Cheek Lover blush in de kleur Blooming Hibiscus van Catrice er maar al te graag weer bij. Deze roze blush geeft een hele mooie, subtiele glow met een licht gouden effect. Als ik binnenkort weer een artikel zou schrijven over mijn favoriete make-up producten van dit moment, verdient deze blush daar absoluut een plekje in.

Catrice nagellak ‘I have a blush on you’

Ook wat betreft nagellak heb ik een hoop varianten op de trendkleur ‘Viva Magenta’ in mijn stash. De kleur die ik het meest draag is ‘I Have A Blush On You’ van Catrice (het middelste nagellakje op de foto). Deze kleur is altijd goed en ik krijg er veel complimenten over! Ik geef mijn nagels wekelijks een manicure, hoog tijd om dit lakje weer eens uit de kast te pakken :-).

Wat zijn jouw make-up favorieten van dit moment? Heb jij ook make-up producten in de kleur ‘Viva Magenta’?

Bewaar dit artikel via Pinterest:

make-up favorieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge