Mijn favoriete make-up producten van dit moment

Hoi allemaal! Na al die jaren beautybloggen laat make-up mijn hart nog steeds harder kloppen. Al koop ik niet meer zo vaak een nieuw product als vroeger, toen ik nog alleen over beauty blogde. Toen kocht ik soms ook alleen producten om over te schrijven. Maar, door de jaren heen ben ik er echt wel achter gekomen welke producten voor mij werken en welke niet. Aangezien ik al zoveel make-up heb, koop ik ook niet snel meer iets nieuws. Het leek me leuk om mijn alltime favoriete make-up producten van dit moment met je te delen, kijk je mee?

favoriete make-up producten

NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation

Wie mij langer volgt heeft deze foundation al vaker voorbij zien komen op mijn blog. De NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation is nog steeds mijn ultieme favoriet. De dekking van de foundation is geweldig en hij blijft gedurende de dag perfect zitten. Ik heb nog geen foundation ontdekt die mijn huid beter matteert dan deze van NYX. Ook de kleur is perfect: de kleur ‘Nude’ kan ik bijna het hele jaar door dragen! Je hebt maar een klein beetje nodig en dan ziet je huid er al flawless uit. Als je een goede foundation voor de vette huid zoekt, dan moet je deze echt eens proberen!

L’Oréal Infaillible concealer

Ben je nog op zoek naar een concealer die geweldig dekt? Zoek niet verder! In mijn leven heb ik namelijk een hele hoop concealers geprobeerd en bijna alles was het nét niet. Inmiddels gebruik ik de L’Oréal Infaillible concealer al heel wat jaren en hij is nog steeds favoriet! Niet voor niets verdiende de concealer een plekje in mijn artikel met beauty favorieten van 2021. De dekking van de concealer is echt ontzettend goed en hij blend makkelijk, zonder erg in de lijntjes te trekken. Ik gebruik de kleur ‘Cashew’ en deze matcht perfect met de NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation in de kleur ‘Nude.’ Wat mij betreft echt een gouden combinatie.

Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette

Vorig jaar heb ik de oogschaduwpalettes van Sigma ontdekt en sindsdien kan ik niet meer zonder. De kwaliteit van de oogschaduw van Sigma is zó goed! Het Cor-de-Rosa palette met voornamelijk oranjetinten heb ik in de lente en de zomer heel intensief gebruikt. Nu het najaar is geef ik meer de voorkeur aan neutrale kleuren. Eind vorig jaar had ik het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette aangeschaft, die ik nu weer uit mijn beauty kast heb getrokken. Dit palette bevat zowel matte als glanzende tinten, ik kan er echt de perfecte herfstlook mee maken!

favoriete make-up producten

Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks

Ook wat betreft lipsticks heb ik nu mijn ultieme favorieten ontdekt. Ik ben namelijk dol op matte lipsticks die niet afgeven en goed blijven zitten, maar die mijn lippen niet uitdrogen. Wie net als ik graag matte lipsticks draagt, weet hoe een struggle dit kan zijn… Sinds ik de Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks heb ontdekt, wil ik niets anders meer. Deze lipsticks zijn niet alleen verkrijgbaar in prachtige kleuren, maar zijn ook nog eens heel comfortabel om te dragen. Ik kan ze elke dag dragen, zonder dat mijn lippen uitdrogen! Ook kan ik ‘m makkelijk bijwerken, zonder dat mijn lippen korrelig worden.

Rimmel London Lasting Finish matte lipsticks

Een lipstick die ik ook maar opnieuw blijf kopen, is de Rimmel London Lasting Finish matte lipstick. Mijn favoriete kleur is ‘Chestnut Rose’, een super mooie, zachtrode kleur die bij elke make-up look past. Bij het product staat ‘extreem mat’, maar dat valt echt wel mee. Desondanks vind ik de lipsticks super fijn, omdat ze nauwelijks afgeven en mijn lippen niet uitdrogen. Ook hoef je de lipstick niet per se bij te werken, omdat ‘ie op een hele natuurlijke manier vervaagt. Als je net als ik een groot liefhebber bent van lipsticks, dan weet je wel wat ik bedoel ;-).  De Lasting Finish matte lipsticks draag ik dan ook heel graag tijdens het thuiswerken en op vakantie.

Hopelijk vond je het leuk om mijn favoriete make-up producten van dit moment te zien. Zal ik ook eens een artikel schrijven over de producten die ik gebruik ik mijn dagelijkse make-up routine? Dat zijn er namelijk nog veel meer ;-).

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van dit moment?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
favoriete make-up producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge