MLBB #240 | 11 Dagen op solo trip naar Málaga

Hoi allemaal! Vorige week was ik op solo trip naar Málaga, wat je misschien al hebt gezien als je me ook volgt via Instagram. Ik heb volop genoten van de Spaanse zon en heb heel veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik naar de botanische tuin en naar het strand geweest, heb ik het kasteel beklommen en heb ik een dagtrip gemaakt naar Marbella. Ik ga je er alles over vertellen in deze ‘MLBB!’ Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

solo trip naar málaga

De allereerste passagier die in de rij stond om te boarden was dit te schattige hondje <3


Ik kwam ‘s avonds laat aan in mijn Airbnb waar gelijk al van alles klaar lag op mijn bed. Ook stond er wat te eten en te drinken in de kast. Super lief en attent van mijn host!

solo trip naar málaga
De volgende dag ging ik natuurlijk gelijk Málaga verkennen. Ik besloot naar het centrum te wandelen, wat vanaf mijn Airbnb ongeveer een kwartiertje lopen was.


Ik was net om het centrum heen gelopen in plaats van er doorheen en belandde ‘per ongeluk’ op het strand. Echt heel vervelend ;-).

solo trip naar málaga
Het uitzicht vanuit de woonkamer van mijn Airbnb. ‘s Ochtends kon ik altijd meteen zien of er plek was bij mijn favoriete koffietentje!


Alle dagen, behalve het weekend, begon ik mijn ochtenden in de keuken met een ontbijtje en wat werken. Het appartement deelde ik met mijn Airbnb host en met een Duits meisje. Gelukkig waren er genoeg plekken om lekker te kunnen zitten werken en eten en het grootste deel van de tijd was ik alleen thuis.

solo trip naar málaga
Overal in het centrum hing nog kerstverlichting. Ik had geluk dat ik het nog kon zien, want 2 dagen na mijn aankomst waren de engelen al weggehaald.


Gelukkig was er nog veel meer moois om te bewonderen in Málaga ;-). Ik word altijd zo blij van sinaasappel- en citroenbomen! Instant summer vibes, haha.


Ik daagde mezelf uit om tijdens mijn verblijf in Málaga iedere dag een salade te eten. Uiteindelijk lukte dit op 2 dagen na, dus ik ben trots haha! Ik vond het een leuke uitdaging en gelukkig was het ook niet moeilijk om te variëren met soorten salades. Dankzij de zon en mijn voeding zat ik in Málaga echt heel lekker in mijn vel.

solo trip naar málaga
De laatste helft van mijn tijd in Málaga koelde het iets af en waaide er een koude wind. Het was op het strand even zoeken naar een beschut plekje en helaas was het op het eind ook niet meer te doen om in bikini te liggen.


Op de dagen dat het wat minder warm was dan 21 graden, heb ik ontzettend veel uitstapjes gemaakt en heel veel gezien.


Zo maakte ik in het weekend een dagtripje naar Marbella, waar je vanuit Málaga makkelijk heen kunt met de bus. Eenmaal aangekomen in Marbella luidde ik het weekend in met een koffietje aan het strand.


Marbella heeft me ontzettend verrast! Ik wist niet dat Marbella zo’n oud en sfeervol centrum heeft. Binnenkort komt er nog een artikel online over leuke dingen die je kunt doen in Marbella!

solo trip naar málaga
De een na laatste dag besloot ik nog wat toeristische hotspots mee te pakken in Málaga zelf. Ik beklom het Moorse fort en het Gibralfaro kasteel, van waar je een prachtig uitzicht had over de stad. Dit moet je gewoon hebben gedaan als je op stedentrip naar Malaga gaat!


Op mijn laatste dag waaide het echt mega hard, maar dat weerhield me er niet van om nog een laatste biertje in het zonnetje te pakken. Nog even genieten voor ik helaas de kou weer tegemoet ging!


En toen kwam er helaas alweer een einde aan mijn solo trip naar Málaga!

Ben jij weleens op solo trip geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge