Food hotspot #8 | Lekker lunchen bij By Kees in Heerenveen!

Hoi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op het ontdekken van nieuwe hotspots. Meestal doe ik dat in mijn eigen stad Groningen, waar de laatste tijd heel veel nieuwe cafeetjes zijn geopend. Maar ik vind het ook onwijs leuk om nieuwe food hotspots te ontdekken in andere delen van het land! Zo sprak ik laatst gezellig af met Kim in Heerenveen en gingen we gezellig lunchen bij een hele toffe hotspot genaamd By Kees. Kijk je mee?

by kees
Het was die dag heerlijk zonnig, het perfecte moment om mijn Lemonade t-shirt uit de kast te trekken! 🙂

by kees
Kim vertelde me laatst al over deze super leuke hotspot waar we echt naartoe moesten gaan in Heerenveen, dus ik was erg benieuwd! We wilden eigenlijk gezellig buiten zitten, maar het was een van de zeldzame dagen van de afgelopen weken dat het regende. Haha, dat hebben wij nou altijd als we samen afspreken en foto’s willen maken! Gelukkig was er binnen nog genoeg plek en zochten we een leuk plekje bij het raam.

lunchen
Ik werd meteen al ontzettend vrolijk van de menukaart van By Kees! Alles ziet er zo mooi en verzorgd uit, love it! Er zaten ook allerlei kleine, schattige tabblaadjes tussen met illustraties. Nou, dan scoor je bij mij natuurlijk meteen punten! 😉 Een keuze maken uit deze enorme menukaart was dan ook lastig, zeker gezien het feit dat de gerechten niet heel prijzig zijn. En alles is zo lekker!

lunchen
Uiteindelijk ging ik (heel basic, haha), voor een bagel met kaas. Hoewel ik verwacht dat ik een simpel gerecht voorgeschoteld kreeg, was dat juist niet het geval! Kijk nou hoe mooi het eten geserveerd werd! Ik weet trouwens niet meer wat Kim had besteld, haha, maar het was echt mega veel en het zag er ook onwijs lekker uit. Daarnaast had ik een ijskoffie (mijn favoriete drankje deze zomer) en Kim had een lekkere gezonde smoothie.

lunchen
Het interieur van By Kees vind ik ook onwijs tof: Heel clean en modern zo met die open keuken. Het doet me ergens wel een beetje denken aan mijn favoriete hotspot Feel Good in Groningen, alleen dan iets minder kleurrijk. Haha! Anyway, mocht je in Heerenveen wonen of daar in de buurt, dan kan ik je By Kees zeker aanraden voor een heerlijk ontbijtje of lunch <3

By Kees vind je aan de Vleesmarkt 10, Heerenveen

Welke hotspot heb jij recentelijk ontdekt?

by kees

 

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge