Food hotspot #7 | Heerlijke gebakjes bij Mrs. Brown in Enschede

Een paar weken geleden sprak ik gezellig af met een vriendin in Enschede. We gingen even de stad in, kletsten heel veel bij en als afsluiter aten we een heerlijk gebakje bij Mrs. Brown, een super toffe hotspot waar ik jullie graag meer over vertel. Niet alleen heb ik hier de lekkerste cheesecake ooit gegeten, ook de styling van het interieur is prachtig – en helemaal Instagram-waardig! Ben je klaar voor weer een nieuwe food hotspot? Kijk dan gauw verder!

mrs. brown enschedemrs. brown enschede
Bij binnenkomst viel ons oog meteen op alle lekkere gebakjes die Mrs. Brown verkoopt. Je kunt ook wat meenemen voor thuis, maar verder links is een gedeelte waar je gezellig kunt zitten.

mrs. brown enschede
En dat ziet er zo uit! Ook hier verkopen ze allerlei producten, zoals koffiebonen en losse thee. Er is een kleine bar waar ze alle drankjes klaarmaken en een grote tafel waar je lekker kunt zitten.

mrs. brown enschede
De kast met al die producten ziet er zo tof uit, ik word er helemaal hebberig van, haha. Mrs. Brown heeft allemaal gezellige zitplekjes met fluffy kussens en prachtige marmeren tafels, love it!

mrs. brown enschede
Natuurlijk moesten we de gebakjes ook even testen ;-). Ik had een cheesecake en mijn vriendin had iets met allemaal soorten chocola. Dit was serieus de lekkerste cheesecake die ik ooit heb gehad!!! En dat zegt wat, want ik ben niet vies van het testen van cheesecakes bij leuke food hotspots ;-). Ook het servies van Mrs. Brown vind ik helemaal geweldig, een beetje deftig met een vintage vibe, haha!

mrs. brown enschede
Ook het interieur van Mrs. Brown vind ik super tof, ik ben hier even flink los gegaan met het maken van foto’s ;-). De kleur van de houten bankjes vind ik ook onwijs mooi, zoiets zou ik wel in mijn eigen huisje willen hebben!

mrs. brown enschede
Mrs. Brown is zeker een aanrader om eens te bezoeken, mocht je in (de buurt van) Enschede zijn! De gebakjes zijn heerlijk, het interieur is super tof en Instagram-proof, het servies is bijzonder én er heerst een gezellige, huiselijke sfeer.

Mrs. Brown vind je aan de Walstraat 8 – 10, Enschede

Ben jij weleens in Enschede geweest?

9 Reacties

  1. 10 april 2018 / 20:34

    Ik ben deze al vaker tegengekomen. Ziet er superleuk uit! Helaas wel iets te ver voor mij 🙁
    Chelsey onlangs geplaatst…Braincaps | ReviewMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge