Let’s get personal #2 | 20 random feitjes over mij!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Let’s Get Personal’ op mijn blog. Dit is een nieuwe rubriek waarin ik jullie meer over mijzelf vertel, zodat jullie me beter kunnen leren kennen! In de eerste editie vertelde ik onder andere over mijn vliegangst en mijn wens om ooit te emigreren. Vandaag deel ik 20 hele random feitjes over mijzelf. Lees gauw verder!

random feitjes

1. Ik heb ooit serieus overwogen om een eigen YouTube-kanaal te beginnen
2. Een van mijn dromen is om ooit een koalabeertje te aaien
3. Ik ben dol op koken
4. Ik wil later (of misschien gewoon nu meteen?!) heel graag iets voor mijzelf beginnen
5. Mijn favoriete momenten van de dag zijn de uren dat ik eet of slaap 😉 Of dat ik in het zonnetje zit, want het is eindelijk lente!

6. Ik heb een zwak voor oogschaduwpalettes – ook al heb ik er al super veel
7. Ik kan snacks, zoals koekjes en chips, maar moeilijk weerstaan
8. Ik wil altijd zóveel doen op een dag dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen. Gelukkig heb ik een deskplanner!
9. Ik krijg buikpijn van ijs
10. Mijn favoriete ‘koffie’ is een cappuccino

11. Ik ben een echte koukleum. Wanneer half Nederland in t-shirt naar buiten gaat draag ik een leren jas – en misschien zelfs een sjaal…
12. Ik ben dol op notitieboekjes – ik zou het liefst elke week in een nieuw boekje schrijven, haha!
13. Ik heb snel last van een lage bloedsuiker en dat kan best vervelend en gevaarlijk zijn
14. Thuis zit ik vrijwel altijd in een comfortabele sweater of in mijn badjas
15. Wanneer ik een eigen huisje heb wil ik héél graag een hond of een kat

16. Ik kan urenlang vlogs kijken. Niet van iedereen hoor, maar sommige YouTubers zijn zo leuk!
17. Ik ben liever lui dan moe – als het op sporten aankomt tenminste…
18. Als ik meer ruimte had, zou ik nog twee (vrouwelijke) cavia’s erbij willen – Ik heb nu twee volwassen mannetjes, maar ik wil zó graag weer een paar jonkies in huis! 😉
19. Ik ben al zo lang vegetariër, dat ik vlees vies vind en het ook echt niet meer zie als voedsel
20. Mijn favoriete gebakje/taartje is cheesecake, zo lekker!!!

Vertel, wat is een random feitje over jou? En heb je misschien een leuk idee voor een volgende ‘Let’s Get Personal?’

12 Reacties

 1. 17 april 2018 / 07:12

  Ik ben altijd dol op dit soort lijstjes met feitjes! Toevallig heb ik er voor binnenkort ook weer een op mijn blog gepland staan 🙂 Wat leuk dat je graag een nestje cavia’s zou willen. Zo schattig! Een echte koukleum ben ik ook trouwens. Ik heb pas vorige week mijn winterjas officieel terug in de kast gehangen 😉
  Romy onlangs geplaatst…10 (handige én onhandige!) verborgen talenten van mijMy Profile

 2. 17 april 2018 / 12:03

  Wat een leuke feitjes! Leuk om je zo wat beter te leren kennen. Zelf ben ik ook een mega koukleum dus dat is zeker een herkenbaar puntje haha! Baby cavia’s zijn zo cute <3
  Sija onlangs geplaatst…Mijn verzamelingen op InstagramMy Profile

 3. 17 april 2018 / 12:25

  Koala’s zien er super schattig uit, maar volgens mij heb ik ooit ergens gelezen dat ze stiekem heel gemeen kunnen zijn? Maar alleen soms hoor ;p. Herkenbaar lijstje! Ben zelf ook een mega koukleum en zit het liefst de hele dag in mijn pyjama als ik thuis ben.
  Johanne onlangs geplaatst…6 fijne en luchtige boeken om in het lentezonnetje te lezenMy Profile

 4. 17 april 2018 / 19:25

  Leuk om jouw doelen en feitjes te lezen! ik zou ook graag eens iets voor mezelf beginnen, waarom begin je niet een youtube kanaal voor jezelf hihi! En ah die koala beer lijkt me zo cute!
  Charel onlangs geplaatst…Gustaav | Superdunne telefoonhoesjesMy Profile

 5. 17 april 2018 / 20:56

  Haha herkenbaar van die leren jas en sjaal. Ik ben ook zo’n koukleum. Ik probeer nu de laatste dagen wel net iets langer in mijn t-shirt te zitten omdat ik stiekem hoop dat ik er dan wat aan wen en dus minder kouwelijk ben maar tot nu toe nog geen succes :p Langs de andere kant zie ik nu ook mensen lopen met van die hele dikke michelin jassen. Dat is er dan ook weer wat over vind ik.
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #9My Profile

 6. 18 april 2018 / 00:06

  Wat super leuk om te lezen zeg, ik ben ook gek op notitieboekjes, dat verklaart waarom er nog vier nieuw liggen in mijn kast.. hmmm bij de Action zien ze er altijd ook nog eens super cute uit! erg leuk artikelen geworden
  Rachelkromdijk onlangs geplaatst…Iphone X unboxen + reviewMy Profile

 7. 18 april 2018 / 12:44

  Ik heb ook echt belachelijk veel notitieboekjes haha, kan er nooit genoeg van hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge