Outfit | Mijn nieuwe geruite blazer van Pull&Bear!

Alweer een tijdje geleden sprak ik gezellig af met Kim in Leeuwarden. We bezochten onder andere de hotspot Stek en natuurlijk maakten we ook weer outfit foto’s voor onze blogs/Instagram! Altijd super gezellig zulke dagjes :-). Het kiezen van een outfit is wel altijd een struggle, gelukkig wist ik dit keer al ver van tevoren wat het ging worden: Ik wilde jullie namelijk al een tijdje mijn nieuwe geruite blazer van Pull&Bear laten zien! Kijk je mee naar mijn outfit?

geruite blazer
Laatst ging ik samen met mijn moeder even de stad in en zoals jullie misschien wel weten slaag ik bij Pull&Bear bijna altijd! Zo ook deze keer. Ik nam onder andere een gestreept jurkje mee voor een tientje en ook scoorde ik deze blazer. Het was de allerlaatste van de winkel, dus ik mocht hem meenemen voor 20 euro (in plaats van 36), yay!!! Hoewel ik de laatste jaren meer een truien-type ben geworden vond ik het wel weer eens leuk om een jasje te dragen.

geruite blazer
Een geruite blazer was in mijn ogen altijd een beetje saai en zakelijk en dat ik stylist ben betekent natuurlijk niet dat alles bij mij past ;-). Op Instagram zie ik deze jasjes steeds voorbij komen (het is echt een trend!) en ik vond ze wel leuk, maar ik was er niet zelf naar op zoek. Totdat ik bij Pull&Bear tegen dit exemplaar aanliep! Zoals jullie weten ben ik dol op kleuraccenten en laat dit jasje nou net een rood streepje hebben… 😉 Hij schreeuwde gewoon mijn naam!

geruite blazer
Geruite blazer – Pull&Bear / Truitje – Pull&Bear / Riempje – Pull&Bear / Jeans – Weekday / Schoenen – Sundance Kid / Shopper – Brandfield / Oorbellen – Bershka

De laatste tijd ben ik ook groot fan van het combineren van roze en rood, dat vind ik zo tof! Ik combineerde mijn nieuwe geruite blazer dan ook met een roze truitje en mijn favoriete, knalrode riempje (die herkennen jullie vast nog wel van mijn Lissabon-foto’s ;-)). De rest van mijn outfit houd ik dit keer lekker rustig, hoewel ik het ook erg leuk vind om verschillende prints met elkaar te combineren!

Ook draag ik mijn favoriete shopper van Brandfield bij me, wat is dat toch een fijne tas. Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe blazer, ik ga er nog wat nieuwe, verrassende combinaties mee samenstellen! Houd mijn Instagram even in de gaten als je benieuwd bent naar meer outfits.

Heb jij ook een geruite blazer? Wat vind jij van deze trend?

14 Reacties

 1. 5 april 2018 / 07:23

  Wat een toffe blazer en hij staat je echt heel goed, zeker in combinatie met de strakke spijkerbroek en het pastelkleurige shirtje! Ik kan me voorstellen dat je helemaal blij bent met deze vondst, zeker voor dat geld 🙂
  Ik ben zelf gek op blazers, maar heb eigenlijk vooral gekleurde blazers en nog geen een blazer met een ruitpatroontje.
  Romy onlangs geplaatst…Interieurshoppen | Wat neem ik mee als je mij loslaat in IKEA?My Profile

 2. 5 april 2018 / 11:34

  Oh wauw, ik ben zelf ook al een tijdje op zoek naar een geruite blazer en deze ziet er echt perfect uit! Ook super leuk hoe je hem gecombineerd hebt, staat je heel goed!
  Anna onlangs geplaatst…Tunes of the Day | WinterMy Profile

 3. 5 april 2018 / 17:26

  Leuke outfit & mooie foto’s! Ik zie de trend rond dit type blazer de laatste tijd steeds vaker terugkomen.
  Liefs,
  Yara

 4. 5 april 2018 / 19:06

  Erg leuk die blazer! Ik vind blazers altijd handig en ideaal te combineren met van alles.

 5. 9 april 2018 / 10:40

  Echt geweldig, zo’n blazer! Heb er al in een aantal winkels eentje gepast maar iedere keer neem ik ‘m niet mee (denk dat het komt omdat zoiets het leukst staat op een broek en ik die al bijna niet draag..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge