Mijn nieuwe zwarte Chabo bag die bij elke outfit past!

Wat ik toch altijd een hele uitdaging vind is het kopen van een nieuwe (hand)tas. Tot nu toe heb ik vooral tassen gehad die niet langer dan een jaar meegingen, zoals mijn tas met fringes uit Praag. De hengsels scheuren inmiddels bijna, dus het was hoog tijd voor een nieuw exemplaar dat wél lang meegaat! Mijn nieuwe zwarte Chabo bag past werkelijk bij elke outfit en vandaag vertel ik je alles over deze tas. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

chabo bag
Wat betreft tassen ben ik erg kieskeurig. Ik wil al jaren een goede, stevige leren tas, maar het lukt me maar niet het perfecte exemplaar te vinden… Mijn perfecte tas is zwart, mijn laptop moet er in passen én hij moet hengsels hebben die lang genoeg zijn om over één schouder te dragen. Mijn laptop is namelijk best zwaar en op deze manier heb ik daar de minste last van. Ik draag mijn tas dan ook bijna nooit met een schuin hengsel, dus dat is voor mij geen vereiste. Ook heb ik het liefst een tas met een rits, omdat dat veiliger is.

chabo bag
Daarnaast wil ik graag dat de tas vrij basic is, zodat hij bij elke outfit past! En oh ja, er moet heel veel in kunnen, heb ik dat al gezegd? Zeker met mijn stedentrip naar Lissabon voor de boeg lijkt het me ideaal om een grote, stevige tas te kunnen gebruiken als handbagage. Inmiddels heb ik dus de zwarte Chabo bag in mijn bezit en ik ben er zó blij mee! Het is eigenlijk een shopper, dit soort formaten vind ik altijd enorm handig, want ze staan erom bekend dat er heel veel in past.

chabo bag
De Chabo bag is gemaakt van runderleer en de binnenkant is nylon. Wat mij direct opviel is dat het leer enorm soepel is, ik had namelijk verwacht dat ik de tas eerst een tijd moest dragen om het leer te versoepelen (net zoals dat je leren schoenen moet inlopen!). De tas is daardoor meteen heel fijn in gebruik :-). Ik zie nu trouwens dat er wat lijmrestjes aan de stiksels zitten, haha, wat gek! Ik zal eens kijken of ik dat eraf kan krijgen.

chabo bag
De hengsels zijn vast gestikt in plaats van gelijmd, wat je ook weleens ziet (vooral bij tassen gemaakt van nepleer). Ik weet nu zeker dat deze tas enorm stevig is en lang meegaat!

chabo bag
De zwarte Chabo bag voldoet aan bijna al mijn eisen, hij heeft alleen geen rits, maar een magneetsluiting!

chabo bag
Gelukkig zit er aan de binnenkant wel een ritsvakje, waar je belangrijke spulletjes in kunt bewaren.

chabo bag
Mijn 13″ Macbook past er makkelijk in! Ik zou zelfs nog mijn beschermhoes eromheen kunnen doen. Daarnaast heb ik ‘s winters ook altijd handschoenen, een paraplu en een muts bij me.

chabo bag
Ook zit er een klein tasje in het midden van de tas, die je er ook uit kunt halen. Dit tasje is bijvoorbeeld ideaal voor dingen die je snel bij de hand wil hebben én goed wilt bewaren, zoals je portemonnee, je paspoort of reispapieren.

chabo bag
Dit extra tasje kun je gemakkelijk vastmaken aan de binnenkant van de tas. Er zitten namelijk drukknoopjes aan beide zijden! Ik ben zelf echt iemand die een tas helemaal volpropt, dus ik heb het tasje er nu even uitgehaald, haha.

chabo bag
Je leest het waarschijnlijk al, ik ben heel erg enthousiast over mijn nieuwe tas! Ik denk dat ik hier nog heel lang plezier van ga hebben. Ik moet alleen nog even een spray kopen om het leer mooi te houden. Op de website van Brandfield vind je nog veel meer Chabo bags, mocht je benieuwd zijn naar andere exemplaren! 🙂

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield

Ben jij ook zo kieskeurig met tassen? Welke eisen stel jij aan een tas?

11 Reacties

  1. 31 januari 2018 / 10:25

    Mooi is deze! Lekker ruim en ook heel handig, en zwart is echt een fijne kleur die overal bij past.
    Lieke onlangs geplaatst…Recept | Donuts makenMy Profile

  2. 4 februari 2018 / 12:33

    Mooie stoere tas en mooie foto’s. Een zwarte tas is altijd fijn om te hebben, past bij iedere outfit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge