Food hotspot #5 | Lunchen in Groningen bij No 25!

Hoi allemaal! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe food hotspot, wat vind ik dit soort artikelen toch leuk om te schrijven :-). Het is wederom een adresje in Groningen, omdat ik daar natuurlijk woon én omdat Groningen super veel leuke lunchtentjes rijk is (aanrader!). Een tijdje geleden ging ik samen met Kim gezellig lunchen in Groningen, bij No 25. We hebben heel erg lekker gegeten en het leek me leuk om jullie meer over dit plekje te vertellen! Kijk je mee?

lekker lunchen in Groningen
lekker lunchen in Groningen
Ik sprak dus weer gezellig af met Kim om samen te lunchen, heel veel bij te kletsen en foto’s te maken voor onze blogs, wat we regelmatig samen doen. Zo leuk en gezellig! 🙂

lekker lunchen in Groningen
Nadat we een drankje hadden besteld maakten we een keuze uit de uitgebreide lunchkaart. Dat viel nog niet mee! Ik koos uiteindelijk voor het sesam broodje met zalm, maar de salades zagen er ook wel erg goed uit… We kwamen er ook achter dat No 25 nu een diner kaart heeft (de pagina achter de lunchkaart). Ik ben hier weleens vaker geweest, maar dat was me nog niet eerder opgevallen! Er stonden ook allemaal lekkere en gezonde gerechten op de dinerkaart, voor een fijn prijsje. Dat is zeker iets om te onthouden!

lekker lunchen in Groningen
Heel charmant deze foto, haha, maar lékker dat mijn broodje was ;-)!

lekker lunchen in Groningen
De lunch wordt geserveerd op mooie, grote borden en een soort sausje als detail. Ik heb geen idee wat het was, omdat ik vanwege mijn noten allergie niet zomaar alles durf te proeven :p Kim had geloof ik het broodje met avocado en kip. Ik ben weleens vaker bij No 25 geweest en toen heb ik het broodje avocado ook besteld, maar gevraagd of ze de kip konden vervangen door zalm (ik eet geen vlees). Gelukkig was dit geen probleem! Love avocado, haha :p

lekker lunchen in Groningen
Natuurlijk maakten we ook foto’s van onze hoesjes van Ideal of Sweden, wellicht voor een toekomstige Instagram-post ;-).

lekker lunchen in Groningen
Het interieur van No 25 is super gezellig en huiselijk, daar houd ik wel van. De witte muren zijn versierd met allerlei wandplankjes met daarop heel veel toffe accessoires.

lekker lunchen in Groningen
Omdat het super druk was bij No 25 (goed teken!) kon ik helaas niet van ieder hoekje foto’s maken, zonder in mensen hun personal space te staan ;-). Hopelijk krijgen jullie zo toch een beetje een idee van de sfeer van No 25! Wat ik ook erg tof vind is dat ze een open bar hebben, zodat je een beetje kan zien hoe alle drankjes/hapjes worden gemaakt. Ook vind je bij de kassa allemaal manden met fruit, haha, dat ziet er zo vrolijk uit!

lekker lunchen in Groningen
In de straat van No 25 vind je nog veel meer leuke lunch- en koffietentjes. Zo schreef ik een tijdje geleden over Feel Good (bijna buren van No 25). Mocht je naar Groningen gaan dan kun je dit gezellige straatje zeker niet overslaan ;-).

No 25 vind je aan de Oude Kijk in Het Jatstraat 25, Groningen

Welk lunchtentje moet ik volgens jou echt eens bezoeken?

8 Reacties

 1. 16 maart 2018 / 07:56

  Ik vind dat je nog steeds zo’n gezellige blog hebt! Die sterretjes doen het ‘m echt. Leuke post! X
  laura onlangs geplaatst…burkely & sneeuwMy Profile

 2. 16 maart 2018 / 14:44

  Ziet er goed uit! Leuke inrichting ook 🙂
  Helaas mag ik nu geen broodjes hebben, dus ik probeer me momenteel in te houden, haha.
  Leuk dat je een mede-blogger hebt met wie je het goed kan vinden en dingen mee samen kan doen!
  Sylvahna onlangs geplaatst…De startMy Profile

 3. 18 maart 2018 / 11:25

  Die broodjes zien er heerlijk uit! Jammer dat Groningen voor mij zo ver reizen is (3 uur heen en 3 uur terug met het ov), anders was ik graag naar deze hotspot gegaan!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…De Sunshine Blogger AwardMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge