Review | Mexx Forever Classic Never Boring (for him and her)

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben zo blij dat het eindelijk niet meer vriest! Laat de lente maar komen :-). Niet alleen biedt de lente mij heel veel outfit inspiratie, ik vind het ook erg fijn om in de lente een nieuwe parfum te gebruiken. Mijn zware, winterparfum maakt plaats voor een wat lichtere variant, namelijk deze Mexx Forever Classic Never Boring eau de toilette. Mijn vriend heeft de variant voor de mannen getest en vandaag lees je wat wij van deze geurtjes vinden!

mexx forever classic never boring
Ik was direct al erg te spreken over de verpakkingen, zowel het doosje als het flesje zien er heel strak en fris uit!

mexx forever classic never boring
Mexx Forever Classic Never Boring eau de toilette kent twee varianten, voor hem en voor haar. Een flesje bevat 50 ml. Mexx over Forever Classic Never Boring:

Forever Classic Never Boring is ontworpen voor dynamische go-getting jonge vrouwen en mannen die etiketjes weigeren; die verfijnd, relevant en altijd intrigerend zijn. Met zijn nieuwe geurduo tart Mexx vooroordelen door de coolness van de klassieke stijl te vieren, want wie zegt dat klassiek gelijk staat aan oninspirerend?”

mexx forever classic never boring
Op de achterkant van de verpakking vind je een afbeelding van de geurnoten, dit vind ik zo’n leuk en tof detail! Ik vind het namelijk altijd erg lastig om een geur te omschrijven en om een duidelijke voorstelling te maken van de geurnoten, zo’n plaatje maakt dat meteen een stuk makkelijker.

mexx forever classic never boring
De flesjes zien er heel strak uit, zonder poespas. Daarmee sluiten ze erg goed aan op het klassieke gevoel dat Mexx wil uitstralen met Forever Classic Never Boring.

mexx forever classic never boring
Op de achterkant van het etiket vind je nogmaals de geurnoten terug, kijk wat een tof effect!

mexx forever classic never boring
Forever Classic Never Boring for her is een bloemig-fruitige geur met een twist. De topnoten zijn peer, zwarte bes, mandarijn en perzik. De noten worden versterkt door de aanwezigheid van lotusbloem en viooltjesblad.

Toen ik de omschrijving van de geur las dacht ik eerst dat ‘ie veel te zoet zou zijn voor mij – en daar houd ik niet van. Gelukkig was dat helemaal niet het geval, misschien dat de lotusbloem daarbij een belangrijke rol speelt? Ik vind het wel een hele frisse en bloemige geur, maar echt zoet is hij niet. Dit is wat mij betreft de perfecte eau de toilette voor de lente, heerlijk, ik draag hem nu iedere dag!

mexx forever classic never boring
Forever Classic Never Boring for him is een innovatieve, aromatische houtgeur met uitgesproken kracht. De topnoten zijn bergamot, grapefruit, citroen en bloedsinaasappel, verfijnd met cashew-fruit. Ook de noten rozemarijn, eucalyptus en jasmijn komen aan bod.

Ook ik ben erg kritisch op de geuren die mijn vriend draagt (haha ;-)), maar deze is wat mij betreft goedgekeurd! Ik ben namelijk geen fan van te heftige en te “scherpe” geuren, deze eau de toilette is heel erg fris, maar niet te aanwezig of te mint-achtig.

Mijn vriend vond de geur ook lekker fris, net als dat ik de variant voor vrouwen heel fris vond. Hij zei letterlijk “Met dit parfum krijg je echt zin in de zomer” en daar moet ik hem wel gelijk in geven :p.

mexx forever classic never boring
Ik ben heel erg te spreken over beide geuren Forever Classic Never Boring van MexxEen nieuw geurtje is wat mij betreft een goed begin van een nieuw seizoen, wanneer ik deze geur bijvoorbeeld in de herfst zou ruiken doet het mij ongetwijfeld meteen denken aan nu. Ik ga dit geurtje zeker weten heel veel dragen in de lente, hij is echt heerlijk en ik kan je zeker aanraden om ‘m even te proberen! 🙂

Mexx Forever Classic Never Boring (for him and for her) is te koop bij o.a. Douglas en kost 12 euro

Deze producten heb ik ontvangen van een PR-bureau

Koppelen jullie geuren ook aan herinneringen/seizoenen? Welk parfum is momenteel jouw favoriet?

5 Reacties

  1. 9 maart 2018 / 19:49

    Oh die verpakking is echt super mooi vind ik! Heel leuk. De geur klinkt ook wel als iets voor mij. Ik draag doorheen het jaar wel al mijn geurtjes, behalve één van Yves Rocher (Monoï de Tahiti) die écht naar zomer en vakantie ruikt en ondanks dat het fijn is in de winter om aan zomer en vakantie te denken, is het wel wat raar om zo’n zomerse geur te dragen dan :p Dus die geur draag ik eigenlijk alleen maar in de zomer.
    Irene onlangs geplaatst…Blogschaamte?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge