Favorieten van april | Stiften, snoeproze tasje en lipstick!

Aan het einde van iedere maand schrijf ik niet alleen een artikel over dingen die mij blij maakten, ook deel ik meestal mijn favorieten van de afgelopen maand. Inmiddels is het alweer begin mei en heb ik weer een hoop favorieten verzameld! Natuurlijk kan mijn gestreepte broek niet ontbreken in dit artikel, maar ik heb ook een aantal nieuwe items die ik jullie graag wil laten zien – zoals dit snoeproze tasje ;-). En oh, ik heb ook een aantal lipsticks herontdekt! Kijk je mee?

snoeproze tasje

Gestreepte broek van Pull&Bear
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: Ik ben zó blij met mijn nieuwe gestreepte broek! Jullie werden er de laatste weken dan ook mee doodgegooid op mijn Instagram en blog ;-). Hoewel ik eerst dacht dat ik deze broek niet vaak zou dragen heb ik er toch al veel leuke combinaties mee kunnen maken. Met de warme dagen heb ik hem ook vaak aan gehad, hij is heel makkelijk te combineren!

Snoeproze tasje van H&M
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op kleine, girly tasjes – tot grote ergernis van mijn vriend, hahaha. Ik heb inmiddels al een hele collectie, maar een roze exemplaar ontbrak nog ;-). Dit snoeproze tasje van H&M stond al langere tijd op mijn wishlist en toen ik op mijn verjaardag een fashioncheque kreeg van een vriendin, ben ik bijna meteen naar de winkel gerend :p. Ik vind hem ook onwijs tof staan bij de gestreepte broek! Ik ga er gauw outfit foto’s mee maken…

♥ Stiften van Flying Tiger
De laatste weken ben ik weer veel bezig met het maken van illustraties, ik vind dat zo leuk om te doen! Alleen kon mijn stationary collectie wel een upgrade gebruiken, haha. Laatst kocht ik een setje roze en paarse stiften bij Flying Tiger die je aan twee kanten kunt gebruiken – heel handig voor het maken en inkleuren van illustraties! Je krijgt daardoor een super mooi effect. Ik was er zo enthousiast over dat ik laatst alle setjes heb gekocht! Ook heb ik daar een grote set stiften met een dunne punt gekocht, in alle kleuren. Zouden jullie het leuk vinden om meer van mijn illustraties te zien en hoe ik ze maak?

Liquid lipsticks van de Primark
Ik krijg nog steeds regelmatig vragen over mijn liquid lipsticks van de Primark en dat is terecht, want de kleuren zijn echt zo mooi! De laatste tijd ben ik er weer helemaal fan van, het zijn serieus de fijnste liquid lipsticks die ik heb. Klik hier als je benieuwd bent naar mijn review. Ze zijn helaas niet meer te koop, ik ben ook als de dood dat ik ze kwijtraak, maar het is dus zeker een aanrader om af en toe bij de Primark naar de lipsticks te kijken!

snoeproze tasje

Verjaardagsprulletjes van de Hema
Ook heb ik de afgelopen weken heel wat verjaardagsprulletjes ingeslagen om mijn kamer mee te versieren. Vorige week vrijdag gaf ik namelijk een feestje en ik ben lekker los gegaan met de decoratie – volgens mijn vriendinnen leek het net een babyshower, haha. Oeps, iets te veel roze ;-). De ballonnen ga ik deze week maar eens weghalen, maar de slinger met franjes vind ik eigenlijk ook wel leuk voor ‘gewoon!’ Mocht je ook een feestje geven, dan is Hema zeker een aanrader!

Ook ben ik heel erg blij met de plant op de bovenste foto. Ik kreeg hem van vriendinnen voor mijn verjaardag, mooi is ‘ie hè? 🙂 Nu al mijn favoriete foto-attribuut, haha!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

10 Reacties

 1. 3 mei 2018 / 07:20

  Die broek is ook wel echt heel gaaf! En wat een schattig en leuk tasje. Helemaal mijn ding ook 🙂 Je kamer ziet er lekker fleurig uit zo met alle decoratie. HEMA heeft inderdaad vaak de leukste dingen daarvoor.
  Enne, ik ben heel benieuwd naar een artikel over je illustraties! Lijkt me zeker leuk! 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Millennialkwesties | Bewijsdrang als starter of millennialMy Profile

 2. 3 mei 2018 / 09:34

  Wat een schattig tasje! Die stiften zijn inderdaad heel handig! Ik heb zo wat alle kleuren ingeslagen bij Action, daar moest ik snel bij zijn want ze zijn mega populair. Daar hebben ze deze ook in metallic, misschien een tip 🙂
  Sija onlangs geplaatst…Aliexpress stationery onder de €10,-My Profile

 3. 3 mei 2018 / 20:33

  Ik ben voor het showen van je illustraties en stiften! Ik heb soortgelijke stiften uit de Action gekocht vorig jaar. Ben wel benieuwd naar die van Flying Tiger.
  En die broek vind ik ook echt geweldig!
  Irene onlangs geplaatst…Day zero project | Update 3My Profile

 4. Marieke
  3 mei 2018 / 23:02

  Aah show je illustraties een keer! Ben erg benieuwd hoe die stiften van Flying Tiger werken. Dat tasje is ook zo schattigg; in love 💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge