Bruno Banani Daring Woman parfum review

Hoi allemaal! Het maken van productfoto’s en het uittesten van nieuwe beauty-producten is en blijft toch wel een van de aller leukste dingen aan het bloggen. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen! 🙂 Onlangs ontving ik de nieuwste eau de toilette van Bruno Banani, je weet wel, dat merk dat altijd zo populair was (of is?!) onder tienermeisjes. Grote kans dat jij ook zo’n parfum flesje had (nostalgie!). Ik was dus meteen super benieuwd naar dit nieuwe parfum! Lees je mee?

bruno banani
De verpakking van dit nieuwe parfum lijkt in niets op de schreeuwerige en drukke verpakkingen wat we gewend zijn van Bruno Banani. Ik weet nog dat ik een knalroze en fel-paarse Bruno Banani flacon had, haha! Ik moet eerlijk zeggen dat ik al een tijdje niks meer heb gehoord van Bruno Banani en als je me had verteld dat dit nieuwe parfum van een ander merk was, had ik het waarschijnlijk geloofd.

bruno banani
Maar, als je het doosje ziet, dan is het wel overduidelijk Bruno Banani! De flacon is ook schuin, typisch Bruno Banani – die flacons die ik vroeger had, hadden ook altijd een aparte vorm. De flacon bevat 20 ml eau de toilette en draagt de naam ‘Daring Woman.’

bruno banani
De achterkant van het doosje.

bruno banani
De flacon ziet er prachtig uit, echt heel chique zo met die gouden dop! Ik vind de vorm ook erg mooi. In de reflectie van de dop kun je mij zien fotograferen, haha ;-).

bruno banani
Prachtig ook, die ribbels in de flacon! Ik vind het schuine effect ook erg tof. Maar natuurlijk is de geur het belangrijkst! De geur vind ik persoonlijk heel fris en ook wel een beetje zoet. De topnoten zijn dan ook appel en perzik, hoewel dat misschien iets fruitiger klinkt dan dat ‘ie in werkelijkheid is. Hij vervliegt redelijk snel, wat vaak het geval is bij een eau de toilette. Een goed excuus om hem gedurende de dag wat vaker op te spuiten ;-).

bruno banani
Ik ben echt enorm enthousiast over de nieuwe eau de toilette van Bruno Banani, het was niet voor niets mijn meest gedragen luchtje van de maand september! Sowieso ben ik dol op frisse, vrouwelijke geuren en dat bevat deze eau de toilette zeker. Ik vind de verpakking ook onwijs mooi, heel erg stijlvol en volwassen, in vergelijking met de verpakkingen van ‘vroeger.’ De geur blijft niet zo lang hangen omdat het dus een eau de toilette is, maar ik vind het persoonlijk erg fijn om ‘m af te wisselen met mijn zwaardere parfums.

Bruno Banani eau de toilette 20ml is te koop bij o.a. Kruidvat en Etos en kost 24,99

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen ter review

Was jij vroeger ook zo’n groot fan van Bruno Banani? Ken jij dit nieuwe parfum al?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge