8x De leukste items voor een keuken make-over

Hoi allemaal! Wie mijn blog langer volgt weet dat ik gek ben van interieur. Ik koop regelmatig nieuwe kaarsen, vazen, plantjes en andere prullaria (zoals mijn vriend het zou noemen). Zeker als de herfst straks weer begint, wil ik het thuis weer gezellig maken met nieuwe accessoires. Bij het stylen van het interieur wordt de keuken vaak overgeslagen. Maar ook van de keuken kun je een heel knus plekje maken! In dit artikel vind je 8 super leuke items voor een keuken make-over, kijk gauw verder als je benieuwd bent!

keuken make-over
1. Roze wandplank – Jysk €35 / 2. Rond placemat met franjes – Xenos €2,99 / 3. Hangplantje Hoya – Intratuin €12,99 / 4. Messingkleurig handgreepje (2 stuks) – Ikea €8 / 5. Lichtroze glas Savelia – KaveHome €5,50 €3,30 / 6. Rotan stellingkast – Xenos €89,99 €45 / 7. Wijnrek Francina – KaveHome €52,99 / 8. Voorraadpotje met goudkleurige sluiting – Xenos €1,69

Extra opbergruimte in de keuken

Heb je een kleine keuken, dan kun je eenvoudig extra opbergruimte creëren. Gebruik bijvoorbeeld een mooie stellingkast voor je servies, of een wandrekje voor kruiden, mokken of glazen. Vind je dit te rommelig en is jouw keuken wel aan vervanging toe, dan zijn keukens met kookeiland misschien wel helemaal jouw ding. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar zo heb je ook veel meer ruimte om uitgebreid te koken. Keukens met een kookeiland zijn tegenwoordig bijna de standaard en ik begrijp wel waarom!

Kleurrijke accessoires

Niet altijd is er een hele verbouwing nodig voor een keuken make-over. Je kunt ook al een groot verschil maken met toffe keukenaccessoires! Wat denk je van lichtroze of lichtgroene glazen of voorraadpotten met gouden of rosé-kleurige details? Ook een schattig hangplantje zorgt gegarandeerd voor een knusse en huiselijke sfeer in de keuken. Wat je tegenwoordig ook vaak ziet in luxe keukens, zijn matzwarte of goudkleurige handgreepjes aan lades en deuren. Dit is absoluut een van de keukentrends van dit moment. Kleine details kunnen vaak zo’n groot verschil maken!

Welke items uit de collage zijn jouw favoriet? Staat er bij jou een keuken make-over op de planning?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
keuken make-over

1 Reactie

  1. 24 augustus 2022 / 08:15

    Die messingkleurige handgrepen zijn tof! En zo’n wandrek is ook echt mooi. Wij wilden al een hele tijd een wijnrek, maar uiteindelijk kozen we voor fotolijstplanken, waar ook prima per plank twee flessen wijn kunnen liggen. Ik heb dus zulke placemats als jij laat zien, alleen ze zijn heel slecht schoon te maken 😅 Ze zien er leuk uit, maar ik heb nieuwe gekocht die wel goed te poetsen zijn, hahaha.
    Marloes onlangs geplaatst…Ik heb een eigen bedrijf!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge