6 x Super schattige cadeautjes voor Valentijnsdag!

Hoi allemaal! Valentijnsdag is alweer in zicht en hoewel ik nog niet weet of wij daar iets mee doen dit jaar (haha, ik laat me verrassen ;-)) leek het me wel erg leuk om er een artikel over te schrijven. Het kopen van Valentijnscadeautjes vind ik zelf altijd erg lastig – en ik denk onze mannen ook… Daarom deel ik vandaag 6 super schattige cadeautjes voor Valentijnsdag, die ik zelf in ieder geval graag zou krijgen ;-). Kijk je mee naar mijn Valentijnsdag ‘wishlist’?

cadeautjes voor Valentijnsdag
1. Kettinkje met muntjes – My Jewellery / 2. Jurkje met sterretjes – My Jewellery / 3. Valentijns- adventskalender – DIY / 4. Mok met hartjesprint – Hema / 5. Tasje met panterprint – My Jewellery / 6. Hartjes oorbellen – My Jewellery

1. Kettinkje met subtiele muntjes
Hoewel ik in mijn wishlist vooral items met hartjes heb verzameld, hoeft dat natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Dit kettinkje met subtiele muntjes is juist zo leuk, omdat je ‘m makkelijk kunt combineren met je outfit. De laatste tijd ben ik dol op kettingen en chokers, dus dit is zeker een item die ik leuk vind om te krijgen! Op de website van My Jewellery zag ik nog veel meer mooie sieraden, dus mannen, opgelet, er zit zeker weten iets leuks tussen voor je geliefde!

2. Jurkje met sterretjes
Als je als man een beetje weet wat je geliefde mooi vindt, dan is een kledingstuk natuurlijk ook een onwijs leuk en lief Valentijnscadeau! Het is al helemaal mooi als jullie kledingsmaak een beetje overeen komt (haha), maar ik vind het super lief als een man iets koopt wat hij mooi vindt bij zijn lover (ik bedoel, alleen al de moeite die hij ervoor doet ;-)). Dit jurkje met sterretjes is absoluut iets wat ik aan zou trekken tijdens speciale gelegenheden – zoals Valentijnsdag! Love it <3

3. Maak een Valentijns-adventkalender!
Voor de verjaardag van mijn vriend heb ik zelf een adventskalender in elkaar geknutseld. Het kost wel even wat werk, maar het is super lief én origineel! Voor Valentijnsdag zou je bijvoorbeeld ook zoiets kunnen doen. Ik denk dat dit voor zowel een man als vrouw een heel tof en persoonlijk cadeau is! Zo heeft diegene de hele maand februari cadeautjes, hoe leuk is dat? 😉 Wanneer jullie niet per se aan Valentijnsdag doen kun je de adventskalender natuurlijk ook op een ander moment in het jaar geven!

4. Mok met hartjesprint
Ik ben echt een koffie- en theeleut, dus mij maak je altijd blij met leuke, vrolijke mokken. Hoe schattig is deze mok met hartjesprint?! Ik heb zelf best wel basic servies, dus dit zou een leuke toevoeging zijn – met een speciale herinnering natuurlijk!

5. Tasje met panterprint
Wie mij langer volgt weet dat ik dol ben op kleine tasjes, ook wel clutches genoemd. Ze kunnen je outfit echt af maken! Ik ben daarnaast ook dol op de kleur rood en allerlei toffe printjes, dus dit tasje past perfect in mijn straatje ;-). Mijn vriend vindt dat helaas maar niks, dus ik ben bang dat ik dit tasje zelf zal moeten aanschaffen (hahaha).

6. Hartjes oorbellen
De laatste tijd ben ik weer helemaal into de oorbellen – onlangs kocht ik al een nieuw paar oorbellen, maar van oorbellen heb ik nooit genoeg! Gelukkig vindt mijn vriend oorbellen ook erg mooi en dan met name van die opvallende hangertjes. Deze toffe hartjes oorbellen konden dan ook niet ontbreken op mijn Valentijnsdag wishlist <3!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery

Ga jij dit jaar Valentijnsdag vieren? Geven jullie elkaar een cadeautje of gaan jullie wat anders doen?

10 Reacties

 1. 25 januari 2018 / 07:17

  Wat een leuke cadeau-ideeën! Die mok vind ik geweldig en zou ik ook zo voor mezelf kunnen kopen 🙂 En wat een leuk idee, zo’n adventskalender! Ik ben heel benieuwd waar je vriend je mee verrast op Valentijnsdag!
  Romy onlangs geplaatst…DIY | Zelf kaarten maken met washi tapeMy Profile

 2. 25 januari 2018 / 07:29

  Wauw, ik vind echt allessss leuk! Mocht je het jurkje gaan kopen (of krijgen) pak dan een maatje kleiner! Ik had hem besteld maar hij was helaas echt te groot 🙁
  Simone onlangs geplaatst…Healthy lifestyle: Apple CrumbleMy Profile

 3. 25 januari 2018 / 18:04

  Die adventkalender is ook zo een schattig idee! Slim, was ik niet op gekomen 😛 wat een lievige items verder <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge