XL beauty winactie | Anastasia, Urban Decay & Becca highlighter!

Hoi allemaal! Eergisteren ging mijn nieuwe lay-out live, super leuk om te lezen dat jullie ‘m ook zo mooi vinden! <3 Ik kan het niet laten om ermee te spelen, dus wellicht verandert er binnenkort weer het een en ander ;-). Anyway, vandaag heb ik een hele toffe beauty winactie voor jullie! Samen met 9 andere meiden geef ik namelijk een MEGA beauty pakket weg met allerlei high end merken. Kijk je gauw mee wat je kunt winnen en wat je moet doen om kans te maken?

beauty winactie

Wat kun je winnen?
– Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance oogschaduwpalette
– BECCA highlighter Champagne Pop
– Jeffree Star Liquid Lip in de kleur Gemini
– Jeffree Star Lip Scrub in de smaak Candy Cane 
– Make-up Revolution Blush palette Golden Sugar
– Urban Decay All nighter mini
– Too Faced Better Than Sex waterproof mascara

Kortom, een prachtig pakket met heel veel high end merken. Dit pakket zou ik zelf ook wel willen winnen! 😉 In mijn eentje zou ik dit nooit kunnen bekostigen, daarom is het extra leuk dat we met zijn 10’en wel zo’n prachtig pakket weg kunnen geven! Het Make-up Revolution Golden Sugar palette heb ik overigens zelf ook, hier vind je mijn review :-).

beauty winactie

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij via Instagram @annajirina en like deze foto
– Volg de instructies onder de foto!

Wat mag je doen?
Deze stappen zijn niet verplicht, maar ik zou het wel heel erg lief vinden als je dit wil doen!
– Volg mijn blog via Bloglovin’
– Like mijn Facebook-pagina

Algemene informatie over de winactie
– Je kunt meedoen t/m 31 januari
– Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont
– De winnares zal worden gekozen via een random name picker
– De winnares krijgt een berichtje via Instagram, dus houd je DM’s goed in de gaten!

Ga jij meedoen met onze mega beauty winactie? Veel succes!

15 Reacties

 1. Maria
  18 januari 2018 / 08:36

  Hoe je mooi nog mooier maakt in praktijk brengen. Ik doe mee.

 2. Marian B
  19 januari 2018 / 09:58

  Wat een gaaf pakket weer! Ik doe graag mee want ik ben erg nieuwsgierig naar een aantal producten. Heb geen IG maar volg je op Bloglovin en heb het gedeeld met G+.

 3. 19 januari 2018 / 17:39

  Waaaat een super tof pakket! Ik ben vooral helemaal blown away bij, nee ik kom hier op terug ik kan niet kiezen! Het zijn echt allemaal producten die ik nog niet in mijn collectie heb! Die becca champagne pop wilde ik van de week al bijna kopen! OEPS!

  Ik volg je al op insta mop, fb ook even geliked ook al doe ik daar niks mee! <3

  LIEEEEFS
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Beauty | NuSkin AP24 Whitening toothpaste + liquid lipstick REVIEWMy Profile

 4. Lisanne Bons
  27 januari 2018 / 07:39

  Super mooi pakket. Ik doe mee

 5. kempenaers anita
  27 januari 2018 / 15:20

  doe graag mee voor dit mooie pakket

 6. Jolijn
  27 januari 2018 / 17:23

  Leuk! Ik maak graag kans (:

 7. Ilsiee
  30 januari 2018 / 07:47

  Wow. Superleuke actie. Wat een geweldige producten.. #verwennerij. Ik doe mee.. Groetje ilsiee

 8. 30 januari 2018 / 16:59

  Super leuk verjaardagscadeau voor mijn dochter???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge