REVIEW | TREND IT UP ULTRA MATTE LIPSTICK

Lipstick is echt mijn verslaving, ik heb al zoveel kleuren, maar ik kan niet stoppen met kopen. Onlangs heb ik weer een nieuw kleurtje toegevoegd aan mijn collectie, zoals je hebt kunnen zien in mijn shoplog van Praag! Daar kocht ik onder andere deze ultra matte lipstick van het merk Trend It Up. Vandaag is het natuurlijk tijd voor de review. Kijk je mee?

img_8427img_8430
Kennen jullie het merk Trend It Up? Ik heb er een paar nagellakjes van, maar met de lipsticks heb ik nog geen ervaring. De laatste tijd ben ik fan van matte lipsticks, dus ik nam een ‘ultra matte’ lipstick mee in een mooi roze kleurtje.

img_8440
De verpakking van de lipstick vind ik niet heel erg bijzonder, mijn oog was er niet meteen op gevallen. Ik vind het een beetje goedkoop ogen en een beetje saai.

img_8434
De dop vind ik dan wel weer leuk, omdat de letters er in gegraveerd zitten.

img_8433
Ook de lipstick zelf ziet er goed uit, Trend It Up is ook in de lipstick gegraveerd.

img_8437
Ik ging voor de kleur 430 matte, een donkerroze tint.

img_8443
De pigmentatie ziet er super goed uit, er komt heel veel kleur vanaf.

img_8450
Op mijn lippen komt de kleur ook goed naar voren, alleen vind ik de lipstick niet echt mat… Hij accentueert droge velletjes wel een beetje. Ik moet zeggen dat de lipstick na verloop van tijd wel wat matter wordt op de lippen, maar het is echt geen ultra mat, zoals beloofd werd.

img_8426De lipstick blijft gedurende een hapje en drankje prima zitten, maar de houdbaarheid is niet uitzonderlijk goed. Ook had ik me de kleur iets anders voorgesteld, ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden… Het is op zich een fijne lipstick met een draagbare kleur, maar hij is niet ultra mat en dat vind ik jammer. Wel moet ik zeggen dat de lipstick niet mega droog is op je lippen en dat hij wel fijn aanvoelt, waardoor ik deze lipstick er toch sneller bij zou pakken dan een ander, mat lipproduct.

Trend It Up ultra matte lipstick is te koop bij DM en kost 2,25 per stuk

Heb jij ervaring met het merk Trend It Up?

Share:

12 Reacties

 1. 1 november 2016 / 08:16

  Wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Jammer dat hij niet helemaal mat is, daar koop je hem immers wel voor. Wel fijn, zo’n budget lipproduct die niet zo droog op je lippen aanvoelt. Dat is bij andere matte lipproducten wel anders haha. Liesf
  Lisa onlangs geplaatst…Inspiratie: hoe ziet mijn toekomstige appartementje eruit?My Profile

 2. 3 november 2016 / 12:12

  Ik vind de kleur wel mooi hoor! Ook al is ie iets anders dan verwacht. Met goedkope lipsticks verwacht ik eigenlijk nooit dat ze lang blijven zitten.

 3. 15 november 2016 / 20:25

  Kleur en prijs zijn leuk ook al is hij niet volledig mat!
  Eva onlangs geplaatst…Kiko lookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge