Review: CG Producten van Yari (te koop bij Kruidvat!)

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten ben ik sinds begin dit jaar lid van de Kruidvat Squad en ontvang ik iedere maand een box vol met toffe, nieuwe producten. Een tijdje geleden had ik ook een hele leuke Instagram samenwerking met Kruidvat, ik mocht namelijk de CG producten van Yari uitproberen! Inmiddels verzorg ik mijn haar al bijna twee jaar volgens de CG methode en ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. Ik heb de producten al eerder laten zien in een reel met mijn curly hair routine, heb jij ‘m al gezien? In dit artikel lees je of ik de CG producten van Yari de moeite waard vind. Lees gauw verder als je benieuwd bent!

CG producten van Yari

CG Producten van Yari

Wat betreft CG haarproducten heb ik al ontzettend veel geprobeerd. Als je ook de CG methode voor krullen volgt, dan herken je waarschijnlijk wel dat je altijd op zoek bent naar iets beters. Het kan ook zijn dat je na een tijdje helemaal niet meer tevreden bent over bepaalde producten, alsof de producten na een tijdje hun werking verliezen. Ik vind het zelf in ieder geval erg fijn om af te wisselen, omdat ik merk dat mijn haar hier goed op reageert. Daarnaast kan je haar door de jaren heen ook veranderen, door bijvoorbeeld hormonen, dus er is eigenlijk geen vast ‘recept’ om je krullen te verzorgen. Ik was in ieder geval ontzettend benieuwd naar de CG producten van Yari. De producten van Yari zijn lekker budget proof en ook nog eens verkrijgbaar bij Kruidvat, die bijna iedereen wel in de buurt heeft.

yari naturals

Yari Green Curls Deep Treatment Mask 

Dit haarmasker van Yari behoort tot de Green Curls lijn van Yari. Eerder gebruikte ik alleen Olaplex no. 3 als haarmasker, nu wissel ik Olaplex af met het Deep Treatment Mask van Yari. Dit was het allereerste product dat ik testte en ik was er meteen razend enthousiast over! Het masker ruikt ontzettend lekker en maakt mijn haar heerlijk zacht. Daarnaast verzwaart het masker mijn haar niet, mijn haar blijft juist lekker luchtig. Mijn haar is fijn en dun (ik heb wel veel haar), dus producten kunnen al gauw te heftig zijn. Het Green Curls Deep Treatment mask is dus precies wat mijn haar nodig heeft! Dit masker laat ik altijd 2-3 uur intrekken voordat ik mijn haar ga wassen. Voordat ik het masker aanbreng maak ik mijn haar goed nat met koud water.

Yari Green Curls Deep Treatment Mask kost €11,99

CG producten Kruidvat

Yari Natural Wrap/Set Mousse

Ik ben normaal gesproken helemaal geen fan van mousse, omdat mijn haar van mousse altijd zo sliertig word. Heb je net als ik dunne, fijne krullen, dan herken je dat waarschijnlijk wel. Ik ben getraumatiseerd door mousse, omdat mijn haar dan echt een dikke plak wordt en het sneller gaat klitten :p. Daarom was ik erg benieuwd wat de Yari Natural Mousse voor mijn krullen zou doen. Mousse is op droog haar te heftig, dus gebruik ik ‘m alleen op nat haar. Ik gebruik de mousse nu ter vervanging van leave-in crème en ik gebruik ongeveer 5-6 pompjes. Na het aanbrengen van de mousse gebruik ik een föhn met diffuser om mijn krullen te drogen. Soms laat ik mijn haar opdrogen op de ‘luie methode,’ zoals ik in dit artikel over mijn CG haarroutine laat zien. Helaas is dit met de mousse geen optie, omdat mijn haar dan plakkerig word.

Yari Natural Wrap/set mousse kost €9,99

CG Kruidvat

Yari Naturals Knot Away Leave-in crème 

Tot slot testte ik nog een product van de Naturals lijn van Yari, namelijk de Knot Away leave-in crème. Mijn krullen kunnen echt niet zonder een goede, verzorgende leave-in, dus ik was heel erg benieuwd! Van deze leave-in crème heb je maar heel weinig nodig, zeker als je fijn haar hebt. Ik gebruik er nu echt een klein beetje van, ongeveer een theelepel, en dat werkt top! Ook deze crème breng ik alleen aan op nat haar (na gebruik van de mousse), omdat ‘ie anders te dik op mijn haar ‘ligt.’ De leave-in is perfect om je krullen te definiëren. Maar, als je net als ik houdt van luchtige krullen, dan kun je er beter niet teveel van gebruiken. De crème is ook echt een must als je haar, net als mijn haar, proteïne tekort heeft!

Yari Naturals Knot Away Leave-in crème kost €13

CG producten van Yari

De CG producten van Yari, aanrader of niet?

Al met al ben ik heel erg tevreden over de CG producten van Yari! De producten zijn fijn geprijsd en ze doen hun werk goed. Wel is het even zoeken welk(e) product(en) voor jouw haar goed werken. Zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat de Green Curls lijn beter werkt voor mijn krullen dan de Naturals lijn. Mocht je dik haar hebben, dan heb je misschien meer baat bij de Naturals producten. Heb je net als ik dunne en fijne krullen, dan raad ik je aan om eerst eens te beginnen met de Green Curls lijn. Weet je niet precies wat jouw haar nodig heeft, lees dan even dit artikel. Overigens ben ik nog meer producten van Yari aan het testen, dus binnenkort volgt er een deel 2! Volg mij even via Instagram als je dit niet wil missen.

De CG producten van Yari zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Haarpro, Salontopper en Kruidvat en kosten €6,99 – €8,99 per stuk

Ben jij al bekend met de CG producten van Yari?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
CG producten van Yari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge