Mijn favoriete producten voor een nude make-up look

Hoi allemaal! Een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn favoriete zomer make-up, vandaag zijn mijn favoriete nude make-up producten aan de beurt! Onlangs heb ik namelijk een nieuw nude oogschaduwpalette van Catrice toegevoegd aan mijn collectie, waar ik erg enthousiast over ben. Ook heb ik een nieuwe waterproof mascara ontdekt, die heel fijn is voor de zomer! Kijk je mee naar mijn favorieten voor een nude make-up look?

nude make-up

Nude make-up look

Ondanks dat ik vaak een felle lipstick en donkere oogschaduw draag, kan ik een nude make-up look ook heel erg waarderen. Vooral in de zomer grijp ik toch sneller naar lichte producten die fijn aanvoelen op de huid. De truc is (vind ik) vooral om nude producten met een roze ondertoon te gebruiken, om te voorkomen dat je bleek lijkt. In dit artikel deel ik mijn favoriete nude producen per categorie (gezicht, ogen en lippen!).

nude make-up look

Nude gezichtsmake-up

‘s Zomers ben ik groot fan van een neutrale gezichtsmake-up, die niet te zwaar aanvoelt. Zo draag ik ‘s zomers ook bijna geen foundation, tenzij ik vind dat mijn huid dit echt ‘nodig’ heeft. Sinds vorige zomer gebruik ik de City Block Sheer getinte dagcrème van Clinique, die de huid matteert en ook nog eens onzuiverheden tegengaat. De crème bevat SPF, dus ‘s zomers gebruik ik ‘m ook als zonnebrandcrème. Met deze dagcrème heb je eigenlijk alleen nog een lichte concealer nodig, zoals de concealer met liftend effect van Collistar. Ook een transparante poeder mag absoluut niet ontbreken, momenteel ben ik groot fan van de NYX Can’t Stop Won’t Stop poeder.

Carice oogschaduw

Nude ooglook

Een nude ooglook past bij alles en alleen al daarom draag ik graag een neutrale ooglook. Sinds kort heb ik een heel fijn en compact nude oogschaduwpalet van Catrice in mijn bezit, genaamd ‘Coral Nude.’ De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en hebben een mooie glans. Waar ik vooral heel erg blij mee ben, is dat het palette zowel een matte als een glanzende higlighter heeft. Mijn nude ooglook maak ik af met de Maybelline Lash Sensational waterproof mascara. Deze mascara geeft mijn wimpers een mooie natuurlijke look en klontert niet!

NYX lipstick

Nude lipstick

Wie mijn blog regelmatig leest, weet dat ik groot fan ben van de suède matte lipsticks van NYX. Inmiddels heb ik al vier of vijf kleuren in mijn bezit en ik draag de lipsticks bijna dagelijks. Als je een fijne nude lipstick zoekt die niet te licht is, dan kan ik je de suède matte lipstick in de kleur ‘Soft Spoken’ echt aanraden! De lipstick blijft ontzettend lang zitten en de kleur is neutraal, dus je kunt ‘m met allerlei soorten looks combineren. Daarnaast voelt de lipstick ook heel fijn aan en droogt de lipstick je lippen niet uit. Je kunt ‘m ook gemakkelijk bijwerken gedurende de dag, zonder dat het lelijk wordt of je lippen korrelig aanvoelen!

Wat zijn jouw favoriete producten voor een nude make-up look?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
nude make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge