Persoonlijk: Dit waren de hoogtepunten van 2022

Hoi allemaal! Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken. Dit doe ik bijna ieder jaar en vind ik een van de leukste artikelen om te maken! Al kan ik nog niet echt geloven dat 2023 voor de deur staat.. Het afgelopen jaar was een jaar met veel hoogtepunten, maar zeker ook dieptepunten. Ik verloor een dierbare en ook binnen ons gezin kregen we het zwaar te verduren. Maar omdat dit nogal privé en verdrietig is, focus ik me in dit artikel alleen op mijn persoonlijke hoogtepunten van 2022. Kijk je mee?

hoogtepunten van 2022

Hoogtepunten van 2022

Het was lastig om een selectie te maken voor dit artikel, want 2022 bestond uit een heleboel hoogtepunten! Dit jaar stonden er namelijk een heleboel leuke uitjes gepland, aangezien we de jaren hiervoor te maken hadden met lockdowns. Ik zie het dan ook een beetje als een inhaalslag ;-). Volgens mij heb ik nog nooit zoveel leuke dingen gedaan als het afgelopen jaar!

hoogtepunten van 2022

April 2022: Mijn 27e verjaardag vieren met vrienden

Ieder jaar behoort mijn verjaardag tot een van de hoogtepunten, zelfs tijdens de coronajaren. Mijn 27e verjaardag was dan ook extra speciaal, want ik kon mijn verjaardag weer ‘normaal’ vieren. Dat betekent: een huis vol en na middernacht de stad in voor een avondje stappen. Ook was het prachtig weer en konden we zelfs cocktails drinken op het terras bij mijn favoriete tentje. Wat een cadeautje die zon! Deze verjaardag was ook extra bijzonder, omdat bijna al mijn vrienden en vriendinnen er waren! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende verjaardag (nog maar 4 maanden ;-)) en hopelijk kan dan écht iedereen er zijn.

3 dagen naar Parijs

Mei 2022: Een weekend naar Parijs voor mijn verjaardag

Van mijn vriend kreeg ik een abnormaal groot en bijzonder verjaardagscadeau: een weekendje naar Parijs. Dit tripje behoort dan ook absoluut tot mijn hoogtepunten van 2022. Een week na mijn verjaardag was het al zover. Het was alweer lang geleden dat ik voor het laatst in Parijs was, dus ik keek mijn ogen uit! We bezochten (natuurlijk) de Eiffeltoren en allerlei hippe en gezellige wijken die ook voor mij nieuw waren. Het was al heerlijk lenteweer en daarom hebben we een groot deel van de stad per fiets verkend. Echt een aanrader om te doen, zeker in een grote stad als Parijs. In dit artikel deel ik 8 originele dingen om te doen in Parijs.

noord oost sardinië

Juni 2022: Onze zomervakantie naar Sardinië

In juni ging ik samen met mijn vriend op vakantie naar het Italiaanse eiland Sardinië. We verbleven in Noord-Oost Sardinië, in verschillende dorpjes aan de oostkust. Sardinië is echt een prachtig eiland en zeker een aanrader om te bezoeken! We verbleven in verschillende hotels en hebben daarom ook verschillende hotels op Sardinië kunnen uitproberen. Klik op de link als je benieuwd bent naar mijn favoriete hotels van onze vakantie!

hoogtepunten van 2022

Juli 2022: Genieten van een eindeloze zomer

Het voordeel van in juni al op vakantie gaan, is dat je het drukke hoogseizoen vermijdt én nog de hele zomer voor je hebt. En dat je geen festivals hoeft te missen ;-). Dit jaar heb ik er 3 bezocht! In de maanden juni en augustus heb ik dan ook volop genoten van een wat leek wel eindeloze zomer. De dagjes strand en middagen en avonden dat ik op het terras zat met mijn favoriete cocktail zijn niet meer op twee handen te tellen ;-). Ondanks dat ik er in juli en begin augustus 3 weken uit lag door corona heb ik toch heel wat dagen genoten van de zon! Ik denk nu echt met heimwee terug aan alle keren dat ik met een tijdschrift of boek op het dakterras of in het park zat.

hoogtepunten van 2022

September 2022: Op vakantie naar Valencia

Nog voordat de herfstdip überhaupt kon in kicken zat ik alweer met mijn billen in het vliegtuig ;-). Eind september ging ik samen met een vriendin op stedentrip naar Valencia, een stad die al jaren op mijn travel list stond. We hebben echt fantastische dagen gehad, met uitzonderlijk warm weer voor de tijd van het jaar. Maar liefst twee keer hebben we met 27 graden op het strand gelegen! Ook hebben we heerlijk gefietst door de stad, want Valencia is een echte fietsstad. Het lijkt me ook geweldig om hier langere tijd in mijn eentje te verblijven, aangezien ik locatie onafhankelijk kan werken.

December 2022

December was een echte feestmaand. We trapten de maand af met een weekendje Hamburg en de verjaardag van mijn vriend. Ook ging ik met vriendinnen een dagje naar Amsterdam, ging ik naar Winterwelvaart in Groningen en bezocht ik de kerstmarkt in Leer met andere vriendinnen. Tot slot vierde ik natuurlijk Kerst, organiseerden we een kerstdiner met vrienden én gaan we morgen naar een leuk feestje om knallend het nieuwe jaar in te gaan! December was echt één groot feest. Om te voorkomen dat dit artikel alleen over december gaat, heb ik twee hoogtepunten uitgekozen:

hamburg

Een weekend naar Hamburg

Mijn cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag was een weekend naar Hamburg! We hebben geweldige dagen gehad: lekker de stad verkend, naar kerstmarkten geweest en op mijn vriend’s verjaardag lag er zelfs een laagje sneeuw! Over Hamburg hoor je niet zo vaak wat, maar de stad heeft me echt enorm verrast. De stad is super groot en hip, het Berlijn van het noorden! Ik heb het al eerder benoemd op mijn blog, maar Hamburg is voor mij een mix tussen Berlijn, Kopenhagen en New York. Echt een enorme aanrader om een keer een weekend naar Hamburg te gaan. Ons weekendje Hamburg behoort dan ook zeker tot mijn hoogtepunten van 2022.

Naar de kerstmarkt in Leer

Dit jaar kan ik maar geen genoeg krijgen van kerstmarkten. Ik heb er al een heleboel bezocht! Extra leuk dat het dit jaar allemaal weer kan, aangezien we vorig jaar in lockdown zaten rond deze tijd.. Dit jaar geniet ik dan ook optimaal van wat er nu weer kan! Net voor Kerst ben ik samen met vriendinnen naar het Duitse stadje Leer gegaan, waar ik ieder jaar wel een paar keer heenga. We gingen lekker shoppen en naar de kerstmarkt. En het allerleukste? We bleven ook een nachtje slapen in Leer, in een leuk hotelletje. Dit was de eerste keer dat we met zijn drieën een nachtje weg gingen en het was zó ontzettend gezellig!

In dit artikel deel ik alleen mijn persoonlijke hoogtepunten van 2022, maar ook op zakelijk vlak was 2022 een super goed jaar. Ik mocht voor een heleboel leuke klanten aan de slag met toffe opdrachten. Ook wil ik volgend jaar het aanbod van mijn bedrijf Studio Anna Jirina aanpassen en uitbreiden, waar ik super veel zin in heb! Maar eerst nog even lekker genieten van mijn laatste dagen kerstvakantie. Alvast proost op het nieuwe jaar en bedankt voor het lezen van mijn blogposts in 2022! <3

Wat waren jouw hoogtepunten van 2022?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
hoogtepunten van 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge