Outfit: Mijn nieuwe fairtrade tas van Treasure Label!

Hoi allemaal! Het verbaast me altijd hoe snel de bomen in het najaar kaal zijn, hebben jullie dat ook? Gelukkig ben ik er een paar weken geleden nog wel even op uit geweest om wat herfstige foto’s te schieten. Dit was dan ook meteen een perfect moment om weer eens wat outfitfoto’s te maken, met mijn favoriete herfstjas! Ook zet ik mijn nieuwe tasje van Treasure Label in de spotlights. Kijk je mee naar mijn outfit?

treasure label
Ik ging samen met Inge, die ik al veel te lang niet meer had gezien, wat foto’s maken in het Noorderplantsoen. Na mijn vakantie in Portugal merkte ik pas op dat het echt op en top herfst is in Nederland. Het gras was bezaaid met blaadjes en ook de bomen waren prachtig oranje en geel gekleurd. Gelukkig was het nog niet zo koud, echt perfect weer om foto’s te maken! De laatste weken draag ik mijn rode trenchcoat heel vaak, die is ieder najaar weer favoriet. Ik kocht ‘m alweer jaren geleden bij de Primark voor, jawel, €30.

herfst foto
Jas – Primark / Coltrui – Zara / Nepleren rok – Noisy May / Tas met dierenprint – Treasure Label / Laarzen – Deichmann

Ook droeg ik na lange tijd weer eens een rokje. Op de een of andere manier trek ik dat toch veel minder snel aan dan een broek, hebben jullie dat ook altijd? Mijn coltrui van Zara is ook al een oude favoriet, deze heb ik al ruim drie jaar. Hij is wel aan vervanging toe, maar ik kan nergens zo’n fijne coltrui vinden… Het rokje is van Noisy May, die mocht ik vorig jaar in hun webshop uitzoeken voor een Instagram-samenwerking. Ik ben er nog steeds zo ontzettend blij mee! De overknee boots kocht ik vorig jaar in Duitsland, bij de Deichmann (Duitse Van Haren).

Mijn nieuwe tasje met dierenprint

Maar, mijn tasje met dierenprint maakt de outfit natuurlijk helemaal af! Ik ben er helemaal verliefd op :-). Hoewel ik graag prints draag, heb ik nog niet zoveel tasjes met prints in mijn collectie. Dit tasje is echt een hele goede aanvulling op mijn tassenverzameling, want eerlijk is eerlijk, ik heb echt een zwak voor tassen! Het tasje mocht ik uitzoeken bij Treasure Label, kennen jullie deze fantastische webshop al? Treasure Label verkoopt fairtrade tassen in allerlei vrolijke kleuren en prints. Mijn oog viel natuurlijk meteen op de tassen met dierenprint. Alle tassen van Treasure Label zijn gemaakt van stukjes restleer, wat ik een heel mooi en duurzaam initiatief vind!

treasure label
Het was echt een uitdaging om een keuze te maken, want Treasure Label verkoopt zoveel prachtige tassen! Uiteindelijk besloot ik dus voor een dierenprint te gaan, maar wel met zwarte details. Ik heb namelijk een aantal jassen in felle kleuren of met een aanwezige print, waar het tasje goed bij moest passen. Na lang wikken en wegen ging ik voor de Animal Mira bag, een hoekig model met extra een vak op de voorkant.

treasure label
De achterkant van de Animal Mira bag is zwart, wat de tas echt heel gemakkelijk te combineren maakt.

dierenprint tas
Op de voorkant zit nog een extra vak, wat ik altijd ontzettend handig vind voor mijn sleutels. Hier kan ik mijn enorme bos met gemak in kwijt! 🙂

dierenprint tas
Het leer is nog wat stijfjes, maar zal na verloop van tijd vast steeds soepeler worden. Ik gebruik mijn nieuwe tas nu bijna dagelijks, sowieso wanneer ik naar kantoor ga. Mijn telefoon, portemonnee, OV-kaart, mascara, wimperkruller, lipstick en mono oogschaduw passen er namelijk met gemak in! Wat ik ook heel handig vind, is dat de tas verstelbaar is. Ik vind het zelf altijd erg fijn als een crossbody tasje iets hoger zit, zo kan ik er gemakkelijk bij.

dierenprint
Je begrijpt: ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tasje met dierenprint! 🙂 Ik weet zeker dat ik nog heel lang plezier ga hebben van de tas. Wat ik ook heel erg fijn vind, is dat de tas dus van leer leftovers gemaakt is. Zo hoef ik me niet schuldig te voelen dat ik leer draag, wat ik toch altijd een beetje heb… Daarnaast worden de tassen van Treasure Label niet door kinderhandjes gemaakt en krijgen de ambachtslieden een eerlijk loon. De tassen van Treasure Label maken dus niet alleen je outfit, maar ook de wereld een stukje mooier!

Dit artikel bevat een product die ik ter review ontvangen heb

Kende jij de tassen van Treasure Label al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
treasure label

6 Reacties

 1. 10 november 2020 / 13:18

  Echt super bedankt voor je toffe blogartikel over Treasure label Anna! Heel tof hoe je de tas hebt gecombineerd 🙂 Nog heel veel plezier ervan!!
  Kristel onlangs geplaatst…Jaren 30 huis kopen en inrichtenMy Profile

 2. 10 november 2020 / 16:17

  Heel herkenbaar om eerder een broek aan te trekken dan een rokje. Zeker nu ik eigenlijk bijna niet meer buiten kom is de keuze tussen een comfortabele legging of een panty met een rokje snel gemaakt. Wel zonde, want ik heb onlangs een superleuk imitatieleren rokje gekocht en nog geen enkel keer aan gehad.

  Verder ben ik echt helemaal in LOVE met je nieuwe tasje. Ik heb een vergelijkbaar model met koeienprint in de kast liggen, van zo’n 10 jaar geleden! Brengt mij meteen op het idee om deze weer eens tevoorschijn te halen!
  Tamara onlangs geplaatst…Singles Day aanbiedingen 2020: deze 5 beste deals mag je niet missen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge