MY BIG FAVE #2 | JIMMY CHOO FLASH

Hoi allemaal! Een tijdje geleden bedacht ik de nieuwe categorie “MY BIG FAVE”: Hierin behandel ik eens in de zoveel tijd een favoriet van mij, wat kan gaan over van alles en kan dienen als inspiratie, handige tip of een review. Zie het dan als een review waar je van te voren al weet dat ik er enthousiast over ben ;). Vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe favoriete geur: Jimmy Choo Flash. Een tijdje geleden had ik hiervan een tester en sindsdien kan ik niet meer zonder… Zo snel mogelijk heb ik het parfum gekocht. Kijk gauw mee naar mijn nieuwe en lekkere liefde!

Het doosje alleen al doet mijn hart sneller kloppen. Wauw! Wat een prachtige glitters. Leuk detail is dat de glitters ook echt op het doosje zitten, je voelt ze zitten! Ze laten ook wel een beetje af, haha. Maar ik vind dit wel echt een toevoeging aan het parfum zelf. Ik had het ook laten inpakken, zo voelde het nog meer als een cadeautje. En dat was het natuurlijk ook, een cadeautje voor mezelf, omdat ik mijn propedeuse afgelopen schooljaar heb gehaald!

De binnenkant van het doosje is mat zwart, het straalt meteen luxe uit. Natuurlijk is de parfum ook niet heel goedkoop (39,95 voor 40 ml). Er was gelukkig een fijne actie bij de DA, toen ik zag dat de parfum nu 29,95 kostte, twijfelde ik er niet meer over om ‘m mee te nemen.

De flacon van de parfum vind ik werkelijk prachtig. Het is niet te overdreven, maar er is wel over nagedacht! De dop is super strak en mooi zo met die zilveren streep in het midden. Van alle kanten is het flesje mooi, door de figuren en vormen die in het glas zijn gemaakt. Ook vind ik het doorzichtige effect door het glas echt heel mooi. Het design is lekker strak, clean en simpel. I like!

Ik vind het altijd súper moeilijk een geur te beschrijven, dus ik zal om het wat duidelijker te maken wat hulp van internet inschakelen, haha. Oh trouwens, het is niet een echte parfum, maar een eau de parfum. Dit betekent dat hij wel langer blijft hangen dan een eau de toilette, maar niet langer dan een parfum. Hij zit er dus een beetje tussenin qua houdbaarheid.


Flash van Jimmy Choo is een bloemige geur voor dames. Het parfum werd uitgebracht in 2013 en is ontworpen door parfumeur Christine Nagel.

De topnoten van Flash zijn aardbeimandarijn en roze peper. De hartnoten zijn jasmijn,tuberoos (nachthyacint) en witte lelie. De basisnoten zijn heliotroop (vanillebloem) en witte houtsoorten.Kortom: Ik vind het een heerlijk parfum! Hij vervliegt bij mij niet zo heel snel, soms ruik ik er nog naar als ik in bed lig en heb gedoucht. Heerlijk vind ik dat! De geur is, zoals omschreven, vrij zoet en bloemig, maar wel heel warm en sensueel. Het verschilt natuurlijk wel per persoon hoe jij ‘m zou omschrijven, maar ik vind het een hele warme en intense geur. Niet zo zoet dat je echt bijna moet niezen, als je snapt wat ik bedoel, haha. Ik zou zeggen: Als je in de gelegenheid bent, ruik dan zeker een keer aan dit parfum!

Welk luchtje/parfum gebruik jij momenteel?

23 Reacties

 1. 16 augustus 2014 / 05:36

  Hm, wat lijkt dit me een lekkere parfum! Sowieso ziet hij er al super tof uit met dat glitterdoosje, en ik houd altijd wel van zoete geuren, dus dit lijkt me wel wat. Goede review, en ook mooie foto's! En gefeliciteerd nog met je propedeuse!

  • 17 augustus 2014 / 10:58

   Dankjewel! Het doosje is echt zó mooi, maakt het uitpakken zoveel leuker 🙂 X

 2. 16 augustus 2014 / 07:14

  Voor mijn werk gebruikt ik een goedkoop geurtje. Dat zijn er verschillende. Voor de rest wil ik nog al vaak noa gebruiken. Lekker zacht van geur maar blijft wel lang hangen.

  • 17 augustus 2014 / 10:59

   Ik ook, heb standaard een goedkoop parfum in mijn tas zitten! X

 3. 16 augustus 2014 / 07:54

  I adoreeee Jimmyyy Choooo, super mooie flacon ook zeg ! OMG !

 4. 16 augustus 2014 / 08:19

  De verpakking alleen al is prachtig, je foto's zijn heel erg mooi!

 5. 16 augustus 2014 / 08:42

  Wat een prachtige foto's! De flacon is ook zo mooi. Ik ben benieuwd naar de geur.

 6. 16 augustus 2014 / 09:52

  Oh deze lijkt me zo onwijs fijn <3

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 7. 16 augustus 2014 / 11:44

  Wauw, wat een prachtig flesje en doosje! Op dit moment is White Lily van de Kruidvat lijn No. 26 mijn favoriet! Heerlijk fris en perfect voor de zomer. 🙂 Prachtige foto's heb je gemaakt!
  liefs

 8. 16 augustus 2014 / 12:43

  Mooi flesje, de geur klinkt ook erg goed. Zelf gebruik ik heel veel de geur van lacoste, zo lekker!

  • 17 augustus 2014 / 11:00

   Ik ben heel benieuwd naar Lacoste parfums, zelf geen ervaring mee! X

 9. 16 augustus 2014 / 16:56

  Hele mooie foto's! Ik ben heel benieuwd naar de geur!

  • 17 augustus 2014 / 10:57

   Dankjewel! Moet je echt zeker een keer gaan ruiken in een parfumerie! X

 10. 16 augustus 2014 / 19:55

  Ik heb geen idee hoe het ruikt, maar alleen de verpakking is al geweldig!

 11. 18 augustus 2014 / 09:06

  Heb al zoveel lovende commentaar gehoord over deze parfum, ga hem zeker eens ruiken! 🙂 En wat een mooie foto's!

 12. 22 augustus 2014 / 14:01

  Ik heb het eerste parfum van Jimmy Choo en die is ook zo ontzettend lekker! 🙂
  Deze rook ik al eens in de winkel en vind ik ook wel lekker! 🙂

  Ik zag je blog via een reactie op een artikel en volg je nu op Bloglovin! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge