MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 34

Het is weer zondag, dus tijd voor het wekelijkse ‘MLBB’: het artikel waarin ik je een kijkje geef in mijn leven! De afgelopen week was best wel druk; ik heb wederom veel gewerkt, maakte een fotoboek, had een feestje, swatchte en fotografeerde zes lipproducten, liet de wereld weten dat ik een blog heb, begon aan het fotograferen van mijn portfolio en ik organiseerde een winactie. Het is te merken dat de zomervakantie bijna ten einde is, alle dingen die ik vooruit had geschoven moet ik nu echt gaan doen… Kijk je mee?


– De laatste tijd heb ik een beetje té veel make-up gekocht (al zeg ik het zelf). Het nadeel aan (beauty)bloggen vind ik dat je de producten niet meteen kan gebruiken, als je er nog wat over wilt schrijven! Ik moet me altijd inhouden om niet meteen alles te gaan gebruiken. Afgelopen weekend kon ik er niet meer tegen, ik had zes nieuwe lipproducten gekocht en ik moest en zou ze gebruiken. Dus: fotograferen maar! Ik was de hele middag zo’n beetje bezig en het was heel leuk om te doen. Het resultaat van de eerste twee konden jullie gisteren al zien op mijn blog, ik schreef namelijk over twee lipsticks van de nieuwe limited editon. Het fotograferen ging goed en ik was dan ook best tevreden over de foto’s, yay!

– Vinden jullie het ook zo koud? Het lijkt wel herfst! Gisteravond toen ik vrij was van werk hagelde het kei en keihard… Het onweerde en het regende ook nog daarna, bah. Tijd voor warme chocolademelk dus! Stiekem vind ik dat helemaal niet zo erg, haha.

– Lekker creatief bezig afgelopen week, want ik maakte een fotoboek. Het was super leuk om te doen maar ik was echt enorm lang bezig. Deze week lees je er meer over!

– Heel leuk om dingen te verkopen via Marktplaats, minder leuk is het als je vervolgens door de kou moet fietsen om een pakketje te posten. Oh en dat je nog de verzendkosten moet betalen die je eigenlijk al hebt uitgegeven.. Oeps.

– Daar ging ik dan, op de fiets naar de Jumbo. Niet erg, kon ik weer even gezellig bijkletsen met mijn oud collega’s! <3 Ik maakte deze foto, omdat ik het wel grappig vond dat mijn schoenen matchten met mijn fiets, haha.

– Ik (nou ja, mijn mede leerlingen ook), kreeg een mail van school over dat Hema op zoek is naar bloggers. Nou, dat hoef je mij natuurlijk geen twee keer te vertellen. Binnen 5 minuten had ik me ingeschreven! Je kunt o.a. bloggen over beauty, mode en wonen. Super leuk! Mocht je je ook willen inschrijven, het kan geloof ik nog alleen vandaag dus wees snel! 29 augustus is geloof ik de uitslag al, waar het op gebaseerd is weet ik niet (je kon verder niks over jezelf vertellen, ik kon mijn blog link niet eens invullen)… We zullen zien!

– Mochten  mijn oud collega’s van de Jumbo zich soms afvragen van wie die auto op de gehandicapten P toch altijd is; van mijn vader! Hij vindt het onzin dat er zes gehandicapten plaatsen zijn, stiekem heeft hij ook wel gelijk. En hij is toch nooit langer dan 5 minuten in een supermarkt te vinden, haha!

– Deze lipkleur vind ik moohoooi! Nieuwe favoriet dus <3 Jullie gaan er meer over lezen en natuurlijk zien!

– Ontbijtje: kellogs met yoghurt en thee.

– Vanochtend wilde ik de cavia kooi leeggooien in de compostbak, totdat het ineens keihard begon te regenen. Hmm, ik wachtte dus nog maar even.

– Het licht qua fotograferen was vandaag wel ideaal trouwens, geen vervelende zon en ook niet te donker. Tijd om aan de slag te gaan met het fotograferen van mijn portfolio voor school. Ook hier gaan jullie meer over lezen!

– Ineens was het mooi weer! Lees: de schaduw van de bloemetjes in de serre viel op mijn werk, waardoor ik niet meer kon fotograferen en dus maar even in de tuin ging zitten.

– Donderdag moest ik om 16.00 werken, dus at ik voordat ik wegging alvast een soort avondeten: minestrone soep van mama met couscous (die stond al een tijdje in de koelkast en was echt héél koud, geen aanrader dus haha).

– Ik vond deze 4 fotootjes van de Instagram widget zo leuk bij elkaar dat ik er even een foto van moest maken! Ik ben de laatste tijd weer wat actiever op Instagram trouwens, mocht je me willen volgen klik dan even hier.

– Ik had zin om weer eens wat andere kleuren oogschaduw te gebruiken dan bruintinten. Ik ging voor een blauw grijze look, dat had ik al lang niet meer gemaakt! Ik vind blauw altijd een beetje lastig bij bruine ogen, en ook qua de rest van de make-up weet ik niet zo goed wat ik moet… Bruin is en blijft toch wel favoriet, want het kan bij alles! Dragen jullie wel eens blauwe oogschaduw en zo ja, wat doe je dan op je lippen? En wangen?

– Donderdag had ik een spontane ingeving: mijn omgeving weet eigenlijk niet of nauwelijks van mijn blog bestaan af, dus postte ik het op Facebook. Het moest er toch eens van komen! Opeens had ik zoiets van ja, laat ik dat gewoon doen, waarom ook niet? Het was wel te merken aan de statistieken dat iedereen nieuwsgierig was, haha. Ik kreeg veel leuke lieve positieve reacties, een aantal zeiden zelfs dat het geen verrassing was, dat ze het al verwacht hadden en/of dat ze me er echt een type voor vonden. Grappig!

– Outfitje; mijn oversized blouse van New Look, matching shirtje, zwarte jeans en creepers. Oh en paarse nagels erbij. Done!

– Heerlijke pasta met zalm, omnomnom.

– Jeeej, Anna Jirina gaat richting de 200 volgers! Ik ben zo blij, had dit nooit durven dromen. Het gaat de laatste tijd echt super goed en iedereen is zo leuk en lief, elke keer geniet ik weer van alle reacties <3! Bij 200 volgers volgt er uiteraard weer een winactie, daarvoor ben ik al spulletjes aan het verzamelen. Nog even geduld!

– Maaaar… Er staat nu ook een winactie online, mocht je het gemist hebben kijk dan even hier. Er doen nog helemaal niet zoveel mensen mee, dus meer winkans :)! Zou het erg leuk vinden als je alsnog meedoet, het kan nog t/m 28 augustus.

– Lieve Knoepertje, mijn cavia, aan het knuffelen met mijn vriend, ahh <3

Wat een verhalen hè, ik had gewoon veel te vertellen dit keer haha 😉 Dat zal de komende tijd wel anders zijn, want school begint bijna weer! Ik kijk er naar uit, ik mis het wel, maar de tijd die ik erdoor ga kwijtraken… Ik heb nu al weinig vrije tijd door werk vind ik, straks heb ik ook nog eens school erbij. Maar ach, we zien wel. Ik heb nu in ieder geval nog een week vrij (lees nog 3 dagen i.v.m. werk) en daar ga ik flink van genieten. Fijne week allemaal, maak er weer wat moois van! X

21 Reacties

 1. 24 augustus 2014 / 18:42

  Leuke diary! Die lipstick staat je super mooi! Ik ben benieuwd naar je review.

 2. 24 augustus 2014 / 19:14

  Leuke foto's heb je gemaakt! Zo schattig je cavia!

 3. 24 augustus 2014 / 19:35

  Superleuk weer om te lezen! Zo te zien had je weer leuke dingen gedaan! Je schoenen vind ik trouwens echt heel tof en ahh, je maakt zulke mooie foto's met je spiegelreflex camera! Hopelijk heb ik ook snel mijn SLR! Want it sooo bad, haha. Wat tof dat je al bijna 200 Bloglovin' volgers hebt, je verdient het want je blog is heel erg leuk om te lezen! Ik ben heel benieuwd naar je fotoalbum, hij ziet er nu al superleuk uit tot zover ik het kan zien, haha. Je cavia is echt snoezig, leuke naam ook. 🙂
  liefs

 4. 25 augustus 2014 / 10:27

  Ik vind het ook erg leuk om lipsticks te fotograferen en snap helemaal wat je bedoelt met je in moeten houden hihi 🙂 vriendlief zit mij ook weleens aan te kijken waarom producten soms even in de verpakking blijven liggen wanneer er geen tijd is voor foto's. Leuk overzicht! En ik krijg gelijk trek in warme chocolademelk <3

 5. 25 augustus 2014 / 13:41

  Jaaa, ik vind het ook echt heel koud 🙁 En wat een prachtige lipkleur, ik ben benieuwd naar de post hierover. En ik vind het ook ideaal om te fotograferen wanneer het niet té zonnig is. Heeft het slechte weer toch nog zo zijn voordelen he 😉

 6. 25 augustus 2014 / 15:28

  Leuke diary! Helaas zijn die verzendingskosten redelijk hoog ja, altijd jammer!

  • 25 augustus 2014 / 15:37

   Dankje! Dat maakt in principe niet zoveel uit, de verzendkosten zijn voor de koper. Maar ik had dat geld dus al uitgegeven aan iets anders, haha. X

 7. 25 augustus 2014 / 16:18

  Echt een druk weekje! Wordt straks met school erbij echt plannen maar ach, vaak loopt het ook wel weer los…

 8. 25 augustus 2014 / 17:09

  Wat een leuke blog heb je! Mooie foto's, ziet er gezellig uit!

 9. 25 augustus 2014 / 17:12

  Oeh die kellogs wil ik ooook! Wat een toffe blog heb je!
  Liefs, Tessa

 10. 25 augustus 2014 / 18:43

  Leuke diary! Het is echt heel herkenbaar; een product nog niet mogen gebruiken omdat je er nog foto's van wil maken! Het gebeurt me echt zo vaak dat ik een bijvoorbeeld een nieuwe blush op doe en me vervolgens realiseer dat ik er nog foto's van moest maken. En ik dacht dat ik de enige was die bibberde van de kou 😀

 11. 25 augustus 2014 / 19:42

  Yay, ik ben je 190ste bloglovin volger! Haha. Ik vind je blog erg leuk! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge