Moederdag cadeau inspiratie: Origineel en persoonlijk!

Hoi allemaal! Moederdag staat alweer voor de deur, heb jij al een leuk cadeau gescoord? Ik vind het zelf altijd super lastig om een geschikt cadeau te geven, zeker omdat mijn moeder in mei ook jarig is. Misschien kun jij ook nog wel wat moederdag cadeau inspiratie gebruiken! Je wil natuurlijk wel iets origineels en persoonlijks geven… En niet iedere moeder wordt blij van een standaard Rituals pakketje (ook niks mis mee overigens) ;-). In dit artikel deel ik 5 leuke en originele cadeau ideeën voor moederdag, lees gauw verder!

moederdag cadeau inspiratie

1. Ga creatief aan de slag met een leuke DIY

Wat is er nou leuker dan je moeder verrassen met een zelfgemaakt cadeau? Niet alleen heel erg leuk om zelf creatief aan de slag te gaan, maar ook nog eens duurzaam. Zo hoef je geen nieuw product te kopen en kun je plastic verpakkingen en afval vermijden. Afhankelijk van waar je moeder van houdt, kun je aan de slag met een toffe DIY. Denk bijvoorbeeld aan het maken van kaarsen (spiraalkaarsen zijn momenteel echt een trend) of een heerlijk ruikend zeepje. Op Pinterest zijn echt een hoop ideeën te vinden, mocht je inspiratie nodig hebben!

2. Een huisdierenportret

Wil je echt origineel zijn, dan kun je je moeder ook een mooi portret van haar huisdier(en) cadeau doen. Een geweldig cadeau voor iedereen die van dieren houdt! Bij de webshop Lavistique kun je een huisdierportret laten maken in verschillende stijlen. Je kunt er ook voor kiezen om een illustratie te laten maken van je huisdier. Wil je meer dan één huisdier verwerken in het portret, geen probleem! Het is ook mogelijk om een portret te laten maken van twee of zelfs drie huisdieren. Dan is het portret het huisdier koppel geschikt. Zo heb ik nu een prachtig portret van mijn twee cavia’s aan de muur hangen! Het enige wat je hoeft aan te leveren is een goede, scherpe foto van je huisdier. Speciaal voor moederdag heeft Lavistique nu een geweldige kortingsactie. Gebruik de code M20 bij het afrekenen en ontvang 20% moederdagkorting!

moederdag cadeau inspiratie

3. Maak een fotoboek

Een fotoboek met jullie leukste herinneringen (bijvoorbeeld van vakanties) is ook altijd een groot succes. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om digitaal een fotoboek samen te stellen, maar je kunt ook zelf gaan knippen en plakken als je een beetje creatief bent. Zo kun je het fotoboek een persoonlijke twist geven! De leukste fotoboeken zijn toch wel die waar met de hand hele lappen tekst in geschreven staan ;-). Sowieso is het heel fijn om regelmatig wat foto’s uit te laten printen, zodat je een tastbare herinnering hebt. De foto’s kun je online laten printen of afdrukken bij Kruidvat of Hema.

4. Verras je moeder met een leuk uitje

Wil je je moeder liever een onvergetelijke herinnering cadeau doen, dan kun je haar verrassen met een leuk uitje. Voor het ultieme verrassingseffect kun je haar geblinddoekt achter in de auto zetten, als ze het tenminste zo lang kan volhouden ;-). Of verras haar op het moment van vertrek met een leuke kaart of hint. Misschien is je moeder wel heel sportief en kun je hier een tof uitje aan verbinden. Nu maar hopen dat je zelf ook een beetje sportief bent als je met haar mee gaat ;-). Gelukkig kan alles dit jaar weer op moederdag, dus daar moeten we maar flink gebruiken van maken!

5. Laat een gepersonaliseerd cadeau maken

Gepersonaliseerde cadeaus, je houdt ervan of je haat het! Mag ik je wel even op het hart drukken dat een gepersonaliseerd cadeau verder gaat dan een mok met een foto of een foto op canvas? Tegenwoordig zijn er online zoveel toffe gepersonaliseerde cadeaus te krijgen die super origineel zijn! Wat dacht je van een wijnglas, badjas, theedoos of een gegraveerde parfum? Zo kun je jouw gepersonaliseerde cadeau echt afstemmen op de interesses van je moeder, zodat je ongetwijfeld punten gaat scoren op moederdag ;-).

Wat ga jij je moeder geven op moederdag? Welke moederdag cadeau inspiratie vind jij het leukst?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
moederdag cadeau inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge