MLBB #118 | Spannend nieuws, familiedag en ongelukje!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? De temperaturen lijken de komende dagen ook weer beter te worden, yay! Toch jammer dat we gewoon weer aan het werk moeten, hè? 😉 Anyway, het is vandaag tijd voor de tweewekelijkse ‘My Life Besides Blogging’, waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. Zo ging ik naar de jaarlijkse familiedag, had ik een ongelukje tijdens het koken en heb ik spannend nieuws voor jullie! Kijk je weer mee?

spannend nieuws1
De afgelopen weken hadden we ook weer een aantal dagen prachtig weer, heerlijk! Hier kan ik wel aan wennen. Ik probeer zoveel mogelijk buiten te zijn op zulke dagen, dus ging ik ook lekker lunchen in de tuin.

7
En aan het einde van de dag nog even met de cavia’s in de schaduw zitten, zodat ze lekker paardenbloem konden knabbelen.

4
Ieder jaar hebben wij met Hemelvaart de Familiedag, waar iedereen van mijn moeders familie samenkomt. Altijd erg gezellig! Dit keer hadden we ook weer een leuke dag met allerlei activiteiten. We eindigden bij een pannenkoekenhuis met een soort kinderboerderij en natuurlijk moest ik daar even een kijkje nemen ;-).

3
‘s Middags hadden we een typisch Nederlandse picknick, haha!

5
En we sloten de dag af met heerlijke pannenkoeken.

6
Onderweg naar huis zag ik deze prachtige lucht <3

vlieland
Vorige week zaterdag ging ik samen met mijn vriend een weekendje naar Vlieland. Hij moest daar werken, maar we hebben alsnog heel veel leuke dingen kunnen doen samen. Echt fijn om er even tussenuit te zijn! Heb jij mijn plog al bekeken?

14
Toen we weer terug waren van Vlieland maakte ik deze lekkere avondsnack voor ons klaar.

wimpers liften
Ook schreef ik een artikel over mijn ervaring met wimpers liften, heb jij ‘m al gelezen?

2
Mijn favoriete ontbijtje van dit moment: Magere kwark met gebroken lijnzaad, aardbeien en rode druiven. Heerlijk! Benieuwd naar wat ik nog meer eet op een dag? Onlangs kwam er weer een nieuw eetdagboek online!

15
Na het shooten met Inge had ik mega veel honger, ik had een super snelle maaltijd gemaakt en toen ik er een beetje peper overheen wilde doen sprong ineens mijn pepermolen uit elkaar! BAM! En toen had ik dus allemaal grote peperkorrels in mijn pan. Haha. Na dit incident ben ik maar even gaan stofzuigen. Het eten heb ik nog een soort van weten te redden, al had ik wel een lekker pittige maaltijd :’).

9
Ook ben ik de afgelopen weken druk geweest met mijn nieuwe projectje. Onderaan deze blogpost vertel ik je er meer over!

delicious nude
Ik mocht twee mooie lipsticks van Bourjois testen, zo leuk! Heb jij mijn review al gelezen?

8
Op een warme dag ging ik gezellig shooten met Kristina. We pakten ook even een terrasje, maar eigenlijk was het veeeel te warm in de zon, haha!

10
Toen ik met mijn vriend naar de Action ging (of nou ja, ik ging naar de Action en hij bleef in de auto wachten, mannen… :p) stak er opeens een ganzenfamilie over. ZO CUTE! Kijk dat kleintje <3

12
Ook ging ik weer shooten met Inge, we maakten typische “Instagirl” foto’s op de kermis, hahaha. Leuk bij anderen, maar toch niet zo mijn ding… Later heb ik dus nog op een andere plek een foto gemaakt.

16
Ik wilde ook graag een foto maken van mijn nieuwe telefoonhoesje, maar ik had geen zin om me midden op straat om te kleden. En ik wilde per se een roze achtergrond, haha! Het idee was leuk, de uitvoering minder. Dit was dan ook een grote faal :p.

17
Afgelopen zaterdag ging ik weer foto’s maken met Inge en wilde ik dus alsnog een foto van mijn telefoonhoesje. Uiteindelijk vond ik deze ook niet mooi genoeg, hahaha! Binnenkort dus poging 3 ;-).

IMG_20180519_181308_159
En nu eindelijk het spannende nieuws, wat ik trouwens ook écht niet langer voor me kan houden: Ik ga een nieuw bedrijfje beginnen! Of nou ja, eigenlijk zijn de voorbereidingen al in volle gang… Ik ben begonnen met mijn eigen ontwerpbureau, Studio Anna Jirina, waarbij ik me richt op grafisch ontwerp, creatieve conceptontwikkeling en styling voor particulieren en bedrijven. Daarnaast zal ik ook mijn eigen ontwerpen gaan verkopen in mijn eigen webshop – denk aan t-shirts, tassen, ansichtkaarten e.d. ZO SPANNEND!!!

11
Hierboven alvast een sneak peak van de t-shirts, die ik deze week ga lanceren via Instagram. De webshop is helaas nog niet klaar dus het zal nu alleen mogelijk zijn om ze als ‘pre-order’ te bestellen via Instagram – stuur me een DM als je geïnteresseerd bent! Maar goed, daar lezen jullie deze week nog wel meer over in mijn blogpost over de ‘lancering.’ Ik kan niet wachten om alles aan jullie te laten zien! Nog een paar dagen geduld… 🙂

Via mijn nieuwe Instagram en Facebook-pagina blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, ik zou het súper leuk vinden als je me daar volgt! 😀 Ik wens jullie een hele fijne week en tot snel!

Hoe was jouw week?

8 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 11:00

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de producten daadwerkelijk gaan worden. Die foto struggles zijn zo herkenbaar haha
  kim onlangs geplaatst…My week in pictures #1My Profile

 2. 21 mei 2018 / 14:51

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje.

  Oh en die foto van je telefoonhoesje; zo hilarisch. Herken ik me heel goed in haha. Ik probeerde ook ooit eens zo’n foto te maken terwijl ik te lui was om mij om te kleden; fail.
  Kelly onlangs geplaatst…5x Zwart-wit badmodeMy Profile

 3. 21 mei 2018 / 21:48

  Wat tof dat je je eigen bedrijf gaat beginnen! Ben zo benieuwd naar al je ontwerpen! Heel veel succes 💕

 4. 22 mei 2018 / 08:56

  Zo tof dat je een nieuw bedrijfje gaat beginnen 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je ontwerpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge