MLBB #115 | Pasen, Zalando Academy Day en terras-weer!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik hoop het wel, het was in ieder geval heerlijk weer :-). Vandaag is het weer eens tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ waarin ik je een kijkje geef in mijn leven. De afgelopen weken heb ik weer veel leuke dingen gedaan! Zo was het natuurlijk Pasen, maar ook ging ik naar de Zalando Academy Day, ging ik lekker een middagje shoppen en zat ik voor het eerst dit jaar op het terras! Kijk je weer mee?

pasen1
Meestal eet ik op zondag bij mijn ouders en mijn moeder had heerlijke pompoensoep gemaakt, yum! Ik deed er een beetje feta in voor wat extra smaak.

eetdagboek
Ook ging ik aan de slag met mijn nieuwe rubriek, namelijk ‘Eetdagboek van een vegetariër.’ De eerste editie staat inmiddels online, heb jij ‘m al gezien?

2
Ook maakte ik de afgelopen week heerlijke banaan-ei pannenkoekjes met aardbeien en suiker <3

3
Elke avond voor het slapengaan lekker knuffelen met mijn cavia’s!

mrs. brown enschede
Er komt morgen weer een food hotspot artikel online op mijn blog! Hopelijk vinden jullie dat weer leuk :-).

geruite blazer
Ook schreef ik een artikel over mijn nieuwe blazer, ik ben er zo blij mee!

Rimmel London INSTA-lijn
Deze make-up look maakte ik met de nieuwe INSTA-lijn van Rimmel, ik heb een aantal nieuwe favorieten ontdekt! Ook deze lipstick van Kiko is favoriet <3

6
Vorig weekend was het Pasen! We (mijn ouders en ik) begonnen de dag met een heerlijke paasbrunch.

5
Daarna maakte ik samen met mijn moeder een overheerlijke cheesecake.

4
En mijn moeder had deze schattige koekjes gebakken, omnomnom.

7
Eerste Paasdag gingen we naar mijn tante. Kees lag zo lief op de vensterbank <3 Ik wil ook zo graag een kat, haha!

8
Ook had ik een chocolade paashaas gevonden die notenvrij is. Kon ik eindelijk een beetje meedoen met het paas-snoep ;-).

15
Hier moest ik echt héél erg hard om lachen #sorrynotsorry.

9
Na Pasen was het weer tijd om aan de slag te gaan voor Zalando, maar daar heb ik niet echt foto’s van natuurlijk. ‘s Avonds leef ik me vaak wel lekker uit in de keuken ;-). Hier eet ik niets speciaals, maar voor mij is het wel speciaal, omdat ik niet vaak vleesvervangers en aardappels eet. Er komt binnenkort weer een nieuwe ‘favoriete gerechtjes van de week’ online! Super fijn dat het nu weer langer licht is, zodat ik mijn eten kan fotograferen ;-).

13
Excuus voor de vieze spiegel (oh my…). Vorige week kocht ik wat leuke items bij Pull&Bear en River Island, waaronder deze rode top. Ik vind hem zo leuk!!! Hij is alleen wel heel erg lang aan de onderkant.

14
Wanneer je je vriend alleen op je kamer achterlaat… Ik wist toch écht zeker dat ik nog een halve zak Maltesers had ;-). Toch lief dat hij ‘voor de vorm’ nog 4 had overgelaten, zullen we maar zeggen :p

12
Afgelopen vrijdag stond ik al om 5.15 op, want ik ging naar de Zalando Academy Day in Amsterdam! Van 09.00 tot 17.00 kregen we allerlei super handige tips en tricks voor het samenstellen van goede outfits en een goede werkwijze. Heel erg leerzaam! Ik ben nu ook extra gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan deze week. Ook erg leuk om een deel van mijn collega stylisten te ontmoeten :-). Ook hadden we die dag een heerlijk ontbijt en een goed verzorgde lunch, echt super! Oh, en, we kregen een professionele fotoshoot, aaah! Binnenkort sta ik dus met nieuwe foto’s op de site, ik houd jullie op de hoogte :-).

11
Ik reisde met een weekend OV, waardoor ik pas om 18.30 gratis terug kon reizen naar Groningen. Ik genoot nog even van het zonnetje en daarna haalde ik op Amsterdam CS een lekker patatje en een milkshake. Heerlijk! Dit heb ik echt gemist, aangezien ik niet meer zo vaak met de trein reis nu ik afgestudeerd ben ;-). Daarna ging ik nog even kijken bij Kiko en was ik om 21.00 lekker thuis. Ik was kapot!

16
De volgende dag, zaterdag, was het echt heerlijk weer! Samen met een vriendin en haar zus ging ik gezellig wat drinken op het terras. Het eerste terrasje van dit jaar (in Nederland dan hè), yay! ‘s Nachts heb ik nog een nachtje gewerkt en gisteren ging ik gezellig naar mijn ouders. Ik was extra vroeg opgestaan om van het zonnetje te kunnen genieten bij mijn ouders in de tuin, heerlijk!

Deze week heb ik weer veel afspraken staan voor Zalando, ik heb er echt zin in! Ook ga ik nog gezellig met een vriendin uit eten. Verder heb ik vrij weinig gepland, maar er zullen ongetwijfeld nog wat leuke dingen bij komen ;-). Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week, geniet van het weer! <3

10 Reacties

 1. 9 april 2018 / 07:17

  Wat leuk, zo’n dag voor alle stylisten van Zalon! Ik ben benieuwd naar je foto’s op hun site 🙂 Leuk om te horen ook dat je heel wat afspraken gepland hebt staan voor je werk voor Zalon! Die rode top is echt heel erg mooi. En ik moest hard lachen om de Maltesers. Inderdaad wel een lief gebaar om er nog vier voor jou te laten liggen, haha.
  Romy onlangs geplaatst…Me-time | 9x een moment voor jezelf dat jij kunt pakkenMy Profile

 2. 9 april 2018 / 10:40

  Heerlijk weertje was het afgelopen weekend he! Ik vind trouwens dat die KIKO lipkleur je echt heel mooi staat!

 3. 9 april 2018 / 13:50

  Leuk weekje! Je make up zat echt on fleek btw! Love it!

 4. 9 april 2018 / 14:09

  Haha mijn vriend eet altijd alles op en daarna vraagt hij: ‘jij wou toch niets meer hé?’. Blijkbaar niet nee :p haha. Tof die dag voor Zalando! Lijkt me wel spannend en leuk om al die mensen te ontmoeten 🙂 En tof dat je met je foto op de site komt!
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 79My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge