MLBB #101 | OUTFITFOTO’S, ALLERGIETEST EN GESOLLICITEERD?!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Mijn afgelopen twee weken waren heel gevarieerd. Maar helaas ging het van heel productief naar heel veel baal-momentjes, waardoor er de laatste dagen niet veel uit mijn vingers is gekomen. Ik zal jullie er straks iets meer over vertellen. Anyway, de afgelopen week schoot ik weer wat outfitfoto’s, onderging ik een allergietest en het allerleukste: Ik heb voor het eerst gesolliciteerd naar een ‘echte’ baan en ook schreef ik mij in bij de KvK, super spannend! Lees je met me mee?

sollicitatie
Nou goed, laat ik meteen mijn hart maar even luchten bij jullie. De laatste tijd zit ik niet zo lekker in mijn vel – letterlijk, want ik ben waarschijnlijk ergens allergisch voor (naast mijn noten-allergie dus, wat ik al heb). Het is niks mentaals hoor, maar het heeft wel veel invloed op hoe ik mij voel. Een tijd geleden heb ik bloed geprikt bij de dokter en daar kwam helaas niks uit. Eergisteren heb ik een allergietest ondergaan (weer bloedprikken dus), maar ik baal er gewoon heel erg van dat mijn dokter daar nu pas mee kwam. Ik was namelijk al doorverwezen naar het ziekenhuis, nog voordat ik de allergietest had ondergaan! Na van alles geprobeerd te hebben heb ik gelukkig wel iets gevonden wat helpt: Allergiepilletjes van de Lidl! Het nadeel is alleen dat ik hierdoor vaak erge buikpijn heb, moe ben en hoofdpijn krijg. Ik ben ‘s ochtends echt niet uit bed te branden – vaak kan ik ook niet slapen door allergie klachten of de bijwerkingen van de pilletjes – en dit zorgt ervoor dat ik de dag vaak al niet goed begin. Het is dus het een of het ander (allergie klachten of bijwerkingen), waarbij ik een balans moet vinden totdat ik eindelijk weet waar ik nou allergisch voor ben. Maar goed, over het algemeen heb ik de afgelopen week heel veel leuke en spannende dingen mogen doen, dus daar ben ik heel dankbaar voor! Mocht er iets uit mijn allergietest komen zal ik er waarschijnlijk nog een uitgebreid artikel over schrijven. Gewoon, om mijn verhaal te kunnen doen en om wellicht anderen te helpen die met hetzelfde probleem zitten.

sollicitatie
Lekker uit eten met de liefste! Mexicaans is altijd goed ;-).

sollicitatie
Afgelopen vrijdag bestelde ik bij Taco Mundo samen met een vriendin, die tijdelijk een kamer heeft in ons huis. Super leuk en zo gezellig dat we vaak samen kunnen eten. Helaas is het nog maar voor twee weken, ik ga haar – en onze eet en make-up dates – zo missen! (Gelukkig is dit overzicht van de afgelopen twee weken, want ik heb natuurlijk niet twee keer achter elkaar Mexicaans gegeten ;-))

sollicitatie
Girl’s night out! Eindelijk had ik weer eens een avondje vrij om een verjaardag bij te wonen en gezellig op stap te gaan. Helaas was ik misselijk en had ik buikpijn (stomme allergie pillen!!!), dus zag ik het wel weer gebeuren dat ik om 01:00 al af zou haken. Gelukkig trok de misselijkheid weg – geen idee hoe, je zou juist zeggen dat alcohol niks goeds doet 😉 – en heb ik het mooi volgehouden tot de vroege uurtjes!

sollicitatie
Zie ik geen leuke kleding, dan zie ik wel mooie schoenen. Ik heb een zwak voor laarsjes met hakken, love it! Bij Van Haren zag ik deze mooie laarsjes.

sollicitatie
Gezellig koffie drinken met mijn moeder, want we gingen weer samen outfit foto’s maken en even de stad in!

sollicitatie
Wat je niet ziet op Instagram: Dat het de hele dag regende terwijl we outfit foto’s zouden maken, dat we dit test shot maakten om te zien of de achtergrond bij de outfit zou passen en dat ik chagrijnig was omdat het zo regende en mijn haar mega pluizig werd :’). Maar goed, die momenten horen er ook bij ;-). Ik ben blij dat de foto’s alsnog goed gelukt zijn! Volgende week komt het outfit artikel online.

sollicitatie
Hierna gingen we naar Van Haren omdat ik mijn moeder die leuke laarsjes wilde laten zien, zag ik opeens deze! Een paar dagen later ben ik teruggegaan om ze te kopen. Ik kon ze echt niet laten staan. Ik ben dol op bloemenprint en ik weet zeker dat ze tof staan bij mijn rode jas!

sollicitatie
Heb jij mijn herfst shoplog al gezien? Ik kocht onder andere deze heerlijk warme roze trui bij Pull&Bear.

sollicitatie
Niks fijner dan na een baaldag lekker YouTube-video’s kijken met Knoepert op schoot. Zo lief wanneer hij zich zo oprolt! Je ziet het op de foto niet goed – de kwaliteit is vreselijk, sorry – maar hij ligt helemaal opgekruld met zijn achterlijfje. Mijn lieve, dikke bolletje <3

sollicitatie
Ik wil jullie bij deze bedanken voor jullie lieve reacties op mijn outfit artikel van vorige week <3

sollicitatie
Als ik deze foto zie krijg ik zo’n heimwee. Afgelopen zomer ben ik een aantal keren naar Ameland geweest en de eerste keer dat ik ging was het zo’n prachtig weer! Helaas was ik toen volop aan het afstuderen waardoor ik niet zoveel heb kunnen genieten als ik nu wilde dat ik had gedaan (snap je?). Het was toen juni en volgens mij hebben we toen de mooiste zomerdagen gehad, terwijl ik me telkens binnen opsloot…

sollicitatie
Sweater weather! Deze foto haalde Instagram niet vanwege de vreselijke kwaliteit. Jongens, ik ben echt toe aan een nieuwe telefoon! De make-up look die ik hier draag heb ik ook gefotografeerd met mijn camera, heb jij mijn make-up of the day al gezien?

sollicitatie
Ik ben momenteel bezig met een mega grote review van al deze lipproducten. Maandag komt het artikel online!

sollicitatie
Maandag had ik echt een baaldag. Ik moest dus die allergietest ondergaan en halverwege de route begaf mijn fiets het ineens! Het achterwiel was namelijk helemaal uit het frame gegaan (ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel) en toen kwam hij vast te zitten tussen het spatbord. Er was echt geen beweging meer in te krijgen. Ik heb hem dus maar aan de kant gezet en ben verder gaan lopen, gelukkig was ik nog op tijd voor de test. Mijn geluk was dat er op 20 meter verder een fietsenwinkel zat, waar ik mijn fiets met mijn slappe armpjes (ik word altijd een beetje dizzy van bloedprikken) naartoe wist te slepen. De lieve meneer die daar werkte heeft de band er weer in gedaan en vertelde mij dat de fietsenmaker waar ik een nieuwe binnenband had gefixt de band er niet goed in had gedaan. En dat mijn buitenband ook aan vervanging toe is, omdat er allemaal scheurtjes in zitten. Ik ben dus teruggegaan naar die fietsenmaker, maar die vertelde dat de buitenband nog wel even mee kan. Zo’n slechte service! Ik heb ook veel te veel betaald voor een nieuwe binnenband. Too much information dit, haha, maar echt, ik kan hier ZO chagrijnig om worden. Hebben jullie ook altijd van die vervelende fiets struggles? Waar ik ook chagrijnig om was, was dat ik twee dagen geen allergie pilletjes mocht slikken omdat de test anders niet betrouwbaar was. Ik had dus mega veel last en twee slapeloze nachten erop zitten, dus ik wilde snel naar huis om weer een pilletje te nemen!

sollicitatie
Die avond ging ik wel gezellig HNTM kijken bij een vriendin, dat doen we iedere maandag. Zo is de maandag toch nog een beetje leuk ;-). Zij heeft ook cavia’s en deze lag zoooo lief op haar schoot. Dat pootje!

sollicitatie
Spuiten en Slikken terugkijken met Knoepert. Hoe ik hem ook neerzet, meneer wil altijd meekijken op het scherm. Eigenwijsje ;-). Zouden cavia’s dan toch meer kunnen zien dan ik dacht?

sollicitatie
Ik vond deze foto van toen ik samen met mijn ouders in Praag was. Dit is bijna een jaar geleden, maar het voelt echt als vijf jaar, haha. Het afgelopen jaar is er zoveel gebeurd! Als ik dit zie kriebelt het weer bij mij om naar Tsjechië te gaan…

sollicitatie
Gisteren had ik een afspraak bij de KvK! Ik heb nog geen officieel bedrijf, dus ik heb mijzelf laten inschrijven als styliste en blogger onder de naam ‘Anna Jirina’. Zodat ik daarmee officieel geld mag verdienen. Dat was namelijk een vereiste voor de baan waarop ik had gesolliciteerd. Ze mailden dat ze wel interesse hadden, dus ik hoop echt dat het wat wordt! AAH! Ik had namelijk niet verwacht dat ze überhaupt terug zouden mailen, haha, dit is ook letterlijk het enige en het eerste waarop ik heb gesolliciteerd. Het is trouwens een freelance job voor ongeveer 10 uur per week, perfect dus naast mijn werk in de nachthoreca. En omdat ik mij dus regelmatig niet zo lekker voel is het heel fijn dat ik zelf mijn tijd kan indelen! Voor nu lijkt me dat in ieder geval prima. Ik zie mijzelf namelijk ook niet van 9 tot 5 (of 6, ugh) op kantoor zitten met mijn 22 jaar.

sollicitatie
Nog één klein baal-momentje dan: De WiFi deed het niet bij ons thuis! Niet heel handig als blogger en fanatiek Instagrammer ;-). Gelukkig was het gisteren prachtig weer, dus ging ik na mijn KvK afspraak even lekker zitten werken bij Bakkerij Blanche, een van mijn favo spots in Groningen om te werken. Het is er namelijk heel relaxt – en ik kan echt niet werken in een drukke omgeving, iets met te snel afgeleid zijn ;-). Tegenwoordig zitten al die studenten hutje mutje in de Coffee Company, haha, nou, mij niet gezien!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje te krijgen in mijn leven – ook al is het niet altijd rozengeur en maneschijn ;-). Dat hoort er bij. In ieder geval hoop ik dat deze week een betere week wordt en dat ik lekker veel kan doen! Ik wens jullie ook een hele fijne week en tot vrijdag!

Hoe was jouw week? 

13 Reacties

 1. 20 september 2017 / 08:12

  Jeetje wat vervelend van de buikpijn en de moeheid. Hopelijk komt er snel iets uit de allergie test!
  Wat gaaf dat je jezelf hebt ingeschreven bij de kVk en super spannend van je sollicitatie!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Polaroids from the holidayMy Profile

 2. 20 september 2017 / 08:16

  Oh my, zo herkenbaar wat je schrijft over de dingen die je niet ziet op Instagram haha;-) Ik kan ook loei chagrijnig worden als het niet lukt met een foto, ik heb dat vooral met productfoto’s, want dat doe ik natuurlijk het meeste. En maar doorgaan, doorgaan, doorgaan….Soms lukt het dan wel, en andere keren….euh…NIET! Je laarsjes vind ik ook al weer zo leuk haha!
  bychristiana onlangs geplaatst…Mini retreat met Number 4 hair in Het Lichthuis, ZandvoortMy Profile

 3. 20 september 2017 / 13:37

  Ahh wat vervelend van die allergie.. hopelijk krijg je snel de uitslag zodat je er rekening mee kunt houden! Ik vind je cavia’s echt zooo schattig met die lange haartjes! Ben benieuwd naar de nieuwe outfitfoto’s, ziet er al superleuk uit in ieder geval!
  Simone onlangs geplaatst…Etos Event + 6 nieuwe producten!My Profile

 4. 20 september 2017 / 16:37

  een allergische reactie is zo verschrikkelijk! vorige week liep ik een paar dage met vreselijke uitslag en jeuk overal. tof dat je je bij de KVK hebt ingeschreven! liefs
  laura onlangs geplaatst…TEDDY IN AMSTERDAMMy Profile

 5. 20 september 2017 / 17:55

  Wat naar om te horen dat het qua gezondheid niet echt goed gaat de laatste tijd. Zo naar dat je zoveel last hebt van je allergie en dat het ook zijn weerslag heeft op je energieniveau. Hopelijk komt er iets uit de test waar je wat mee kan en kunnen de artsen je hier verder bij helpen. Ik kan me voorstellen dat je er dan na zo’n baaldag met ook nog de nodige fietsstruggles echt even klaar mee bent.
  Gelukkig heb je de afgelopen weken ook nog genoeg leuke dingen gedaan. Zo spannend die sollicitatie. Ik ga heel hard voor je duimen. In ieder geval al heel gaaf dat je nu officieel bij de KvK bent ingeschreven 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Over klein blijven en volwassen wordenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge