BEAUTY & FASHION SHOPLOG PRAAG!

Vorige week was ik een weekje naar het mooie Praag en ik zou mezelf niet zijn als ik daar niet even lekker heb geshopt! Praag is echt een super leuke stad om te winkelen, aangezien er veel winkels en merken zijn die we hier niet kennen. Op Instagram deelde ik gisteren een foto van de make-up die ik heb gekocht, maar natuurlijk heb ik ook nog wat andere items gekocht. Kijk je mee naar mijn aankopen?

img_8282
Ik heb eigenlijk vooral make-up gekocht. Omdat we natuurlijk de hele dag door de stad liepen is het niet zo fijn om allemaal grote, zware tassen aan je arm te hebben! Toch heb ik ook wat grotere, fashion aankopen gedaan: Een tas, een vest en laarzen (hier ga ik nog een apart artikelen over schrijven, daarom staan ze nu niet op de foto!).

img_8322
Laten we beginnen met – misschien wel – mijn meest favoriete aankoop uit Praag, namelijk deze tas! Ik was al maanden op zoek naar een nieuwe tas, maar op de een of andere manier was alles het net niet en had ik dus nog steeds geen nieuwe tas. Die had ik wel nodig! Behalve een paar linnen tasjes had ik eigenlijk geen fijne, fatsoenlijke tas waar mijn laptop (met hoes) in paste.

img_8326
Ik heb echt een ding met fringes, daarom viel deze tas mij meteen op! Ik vind de details van de tas zo ontzettend mooi. Ik hou wel van simpel, maar toch net even wat extra’s.

img_8327
De achterkant van de tas is lekker basic.

img_8328
Een tas is geen echte tas als het niet meteen een zooitje is, haha! Het formaat van de tas is perfect, alles wat je op een gewone dag nodig hebt past erin. De tas heeft gewoon een groot vak en wat kleine vakjes aan de binnenkant. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat er een rits in zit (ik snap echt niet dat mensen kunnen omgaan met een tas zonder rits). Ik vind dat niet zo veilig en het is ook niet handig als het regent.

img_8333
Helaas zit er geen lang hengsel bij de tas (dat is dan ook echt het enige nadeel), maar hij is wel goed over de schouder te dragen met de korte hengsels. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tas, helemaal mijn ding dit! Eigenlijk was ik op zoek naar een goede, leren tas, maar ik kon echt niks vinden naar mijn smaak. Ik kocht deze nepleren tas bij Gate en hij kostte slechts 19,99!

img_8293
Een tijdje geleden heb ik met mezelf afgesproken dat ik geen nagellak meer mocht kopen. Ik heb vreselijk veel nagellak en sommige kleurtjes draag ik maar een keer… Maar goed, voor ‘buitenlandse’ nagellak merken heb ik een beetje een uitzondering gemaakt. Voor Nederlandse merken geldt nu dat ik alleen ‘goede’ merken mag kopen, bijvoorbeeld Rimmel London nagellak blijft bij mij heel lang mooi zitten (6/7 dagen) en dan is dat het wel waard. In Praag kocht ik deze drie mooie lakjes van Trend it up, Astor en Manhattan. Stuk voor stuk bijzondere kleurtjes die ik niet kon laten liggen!
img_8296
Van alle make-up producten ben ik toch wel het meest verslaafd aan lipstick. Inmiddels weet ik wel een beetje welke merken fijn zijn en dat voorkomt miskopen. Ik kocht 320 Crushed Cinnamon van het merk Manhattan en 430 Matte van Trend it up.

img_8295
Met Manhattan lipstick heb ik al goede ervaringen, dus dat was slechts een kwestie van een nieuw kleurtje uitkiezen. Inmiddels heb ik ‘m al bijna de hele week gebruikt, de review volgt snel! Met lipstick van Trend it up heb ik nog geen ervaring, dus ik ben heel benieuwd. Ik ben ook erg fan van matte lipstick, ik hoop dat hij fijn is. Ook hier wil ik een review over schrijven.

img_8301
In een winkelcentrum in Praag (bij Andel) was een NYX winkel! Nou, ik wist niet hoe snel ik daar heen moest rennen, haha. Ik vind het soms wel een beetje lastig om een keuze te maken en hoewel ik bijna het highlighter palet in mijn mandje had gegooid, koos ik uiteindelijk voor een nieuwe blush. Dat highlighter palet gaat nog komen, maar met ‘grote’ aankopen zoek ik eerst liever een review op. Ik kocht de kleur Deep Plum, een beetje een roze-rode-paarse kleur, prachtig voor de herfst! De kleur is moeilijk te omschrijven haha, ook hier volgt gauw een review van. Ook kon een nieuwe foundation van Revlon (mijn favoriete merk qua foundations) niet ontbreken. Achteraf had ik misschien beter een tintje lichter kunnen kopen – het wordt weer winter – maar ik kan het altijd nog mengen en bovendien ga ik regelmatig onder de zonnebank, haha.

img_8305Ook kocht ik dit roze-rode vest (de kleur was heel moeilijk vast te stellen), aangezien ik echt warme kleren nodig heb voor de winter. Ik vind de winter en winterkleren gewoon helemaal niet leuk en fijn dus dat is nog wel een opgave. Meestal draag ik veel te luchtige kleren haha. Dit vest is in ieder geval een stap in de goede richting, hij is heel warm! Hij is ook leuk te combineren met een shirtje, trui of blouse eronder. Het vest kocht ik bij Orsay, hij kostte 29,99. De prijzen van de make-up weet ik niet meer uit mijn hoofd, die zal ik er zo nodig bij vermelden in de individuele reviews!

Ik wilde de shoplog eigenlijk vanochtend vroeg al online hebben, maar ik heb per ongeluk 23 oktober ingevuld in plaats van 22 oktober, haha! Ik zag het zonet, dus hij staat iets later online…

Wat is jouw laatste aankoop?

Share:

9 Reacties

 1. 22 oktober 2016 / 14:38

  Mooie en praktische tas (lijkt me) :)! Mooi vest ook.

 2. 22 oktober 2016 / 15:23

  Wauw, wat een heerlijke producten! Die nagellak kleurtjes zijn zo leuk 🙂

 3. 22 oktober 2016 / 19:05

  Wat een leuk vest heb je gekocht! 💕 Ben benieuwd hoe je hem gaat combineren! ✨

  Liefs Nathalie 😘

 4. 23 oktober 2016 / 12:07

  Wauw die kleur van het vest is echt geweldig! Ik zou echt nog een keer naar Praag willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge