EEN UPDATE VAN MIJN INSTAGRAM FOTOSLINGER!

Herinneren jullie je nog dat ik begin dit jaar een artikel schreef, genaamd creatief met Instagram-foto’s? De Instagram fotoslinger die ik toen maakte hangt nog steeds op mijn kamer en ik vind het leuk om die af en toe te updaten met wat nieuwe, favoriete foto’s. Toen Fotofabriek mij vroeg of ik een paar matte(!) retroprints wilde afdrukken, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Ik selecteerde opnieuw mijn favoriete Instagram-foto’s, ik ga je ze vandaag allemaal laten zien! Kijk je mee?

img_8732222
Dit is hoe de slinger er begin dit jaar uit zag, lekker herfstig en winters, haha! Nu zijn we opnieuw in deze periode beland en ik vind het altijd erg tof om daar op in te spelen met fotografie. Daarom koos ik 8 Instagram-foto’s uit, die niet alleen favoriet zijn en waar ik een bepaalde herinnering aan heb, maar die ook goed bij het seizoen passen!

img_8723
De eerste twee foto’s zijn meer fashion gerelateerd. De foto met de grijze sneakers komt mij zo bekend voor, misschien heb ik die al wel eens laten afdrukken, haha! Op de foto’s zie je lekkere warme, fluffy en wollen items die perfect zijn voor het koude weer. Ik word er helemaal blij van.

img_8726
Dan een foto waar ik mooie herinneringen aan heb, namelijk mijn stage bij het Kattencafé in Groningen! Voor de nieuwe lezers: Hiervoor heb ik alle merchandise ontworpen (inmiddels zijn er al veel nieuwe goodies en prints bij gekomen!) en een tijdje geleden maakte ik ook dit krijtbord voor op de stoep. Dan mijn lieve cavia’s, die kunnen natuurlijk niet ontbreken, aangezien ik al ruim 2 jaar van hun liefde en vrolijkheid mag genieten <3 Hopelijk komen daar nog veel jaartjes bij!

img_8729
Dan twee foto’s waar ik ook goede herinneringen aan heb: Namelijk mijn tripje naar Berlijn met school en mijn reisje naar Praag van afgelopen oktober.

img_8732
En dit is dan het resultaat van de nieuwe retroprints! Ik ben er ontzettend blij mee, het ziet er zo leuk uit. Wat ik heel tof vind is dat deze een stuk groter zijn dan de vorige, waardoor de foto’s beter tot hun recht komen. Ook hebben ze een mat effect en dat vind ik echt super mooi.

img_8739
De kwaliteit van de prints is echt ontzettend goed, vooral als je je bedenkt dat deze foto’s van Instagram komen! Het was wel lastig om ze mooi op de foto te krijgen, omdat het zo donker is de laatste dagen, haha. Helaas!

img_8738
Ook heb ik nog twee mooie, herfstige foto’s aan de slinger toegevoegd: Rechts eentje van Amsterdam en in het midden eentje van Praag. De herfst is toch wel een prachtig seizoen <3

Mocht je nou geen ruimte hebben voor zo’n fotoslinger – of geen zin hebben er eentje te maken, haha – dan kun je natuurlijk ook je favoriete Instagram foto’s aan de muur hangen als wanddecoratie. Wat ik ook erg tof vind is een fotoserie, van een aantal foto’s die goed bij elkaar passen!

img_8737
Je leest het al, ik ben mega enthousiast over mijn nieuwe retroprints. Ik bestelde een setje van 8, welke slechts 4,99 kosten en dat is ook nog eens heel betaalbaar. De kwaliteit is goed, het matte effect is onwijs mooi en het is gewoon een leuke manier om je favoriete foto’s tastbaar te maken. Binnenkort ga ik weer wat mooie fotootjes aan mijn slinger hangen, ik heb er meer dan genoeg! 😉 Mocht je het leuk vinden om mij te volgen via Instagram, dan kun je me vinden onder de naam @annajirina.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl

Wat vind jij van zulke retroprints? Waar/hoe bewaar jij je favoriete Instagram-foto’s?

Share:

16 Reacties

 1. 18 november 2016 / 09:42

  Ja dit is zo leuk! Vind het zo’n schattig effect geven.
  En die foto van je caviaatjes, heel cute!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Happy Friday morningsMy Profile

 2. 18 november 2016 / 11:37

  Erg leuk! Zo zie je je foto’s tenminste ook nog eens.

 3. 18 november 2016 / 15:44

  Heel leuk! Ik word altijd zo blij van afgedrukte foto’s ipv dat het alleen maar op de laptop staat.
  Iris onlangs geplaatst…Analoge avonturenMy Profile

 4. 18 november 2016 / 20:03

  Leuk! Ik heb nog nooit foto’s van instagram af laten drukken maar het lijkt mij wel leuk om er een aantal te kiezen die de sfeer van mijn instagram goed weergeven en die af te laten drukken. Dan heb je altijd een soort van instagram moodboard waar je naar kunt kijken om te bepalen of een foto wel of niet in je feed past. En het staat ook super gezellig!
  Dalinka onlangs geplaatst…4 vergeten artiesten #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge