UITZET SHOPLOG #3 | Kruidvat, Action en Hema +PERSONAL UPDATE

Hoi! Ja, ik leef nog. De afgelopen dagen was ik druk met de introductieweek van m’n nieuwe opleiding en iedere dag kroop ik daarna meteen m’n bed in; ik was namelijk ziek. Vandaar dat het de afgelopen dagen wat rustiger was op mijn blog… Ik ga weer ontzettend mijn best doen, zodat er 3/4 keer per week wat online staat! Mocht je nog een apart artikel willen lezen over mijn introductieweek moet je me dat even laten weten. Goed, genoeg gekletst…

Vandaag is het tijd voor mijn derde uitzet-shoplog (en binnenkort voor mijn derde room-update, houd de blog in de gaten!), waarin vooral verzorgingsproducten te zien zijn die ik dubbel heb gekocht. Dit leek me erg handig, want ik wil niet ieder weekend met al die spullen slepen. Benieuwd naar wat ik (nog meer) heb gekocht? Lees dan even verder!

Bij de Hema kocht ik deze medicijn-box, die ik al een tijdje op het oog had. En ja, je ziet het goed. Hij is tijdens de verhuizing al beschadigd, ik baal er heel erg van! Ik heb ‘m nog niet eens gebruikt… Maar hij staat nu in de kast, dus gelukkig zie je alleen de voorkant, die niet beschadigd is. Problem solved 😉 Ik wil op m’n nieuwe kamer alles opgeruimd en netjes houden en deze box leek me een goed begin. Veel ruimte, handige vakjes en nog een bakje bovenin, waar je ook nog wat op kan leggen. Heel handig voor de medicijnen/dingen die je dagelijks gebruikt; zoals bijvoorbeeld de pil en/of vitaminepillen. Deze box kostte 15,50.

Behalve een haarserum zijn dit de producten die ik iedere dag gebruik voor m’n krullen. De laatste tijd wil m’n haar maar niet goed zitten, dus draag ik het bijna dagelijks in een knot. Maar daarvoor moet ik nog wel crème en gel gebruiken in mijn haar, anders is de knot niet mooi en blijft ‘ie niet goed zitten. Normaal gesproken gebruik ik altijd de perfecte krul crème van Andrélon, maar helaas was die uitverkocht dus moest ik wat anders meenemen. Met de gel fixeer ik de krullen en zorg ik voor wat volume, zodat m’n haar niet uitzakt. Ook gebruik ik gel voor losse plukjes haar, die ik krijg wanneer ik een knot of staart maak. De prijzen van deze producten weet ik zo niet uit m’n hoofd. De gel was namelijk met 50% korting bij de Etos (gaat uit ‘t assortiment). De crème was geloof ik 3,30.

Thuis heb ik deze reinigingsmelk ook, maar dan voor de gevoelige en droge huid. En dat terwijl ik een normale/gemengde huid heb! Ik heb me voorgenomen om gewoon producten te kopen die geschikt zijn voor mijn huid, dus bij deze. Deze reinigingsmelk kostte 1,89 en is hiermee vast in prijs verlaagd (tip!).

Thuis heb ik een milde gezichtsreiniger, maar ik merk dat ‘ie nu niet zoveel meer doet voor m’n huid. Ik heb de laatste tijd veel last van een vette huid, dus ben ik maar weer overgestapt naar deze gezichtsreiniger die toch wat meer doet voor m’n huid. Prijs: 7,11.

De laatste tijd ben ik weer helemaal van de tonic, hoewel ik dat eerst echt zelden gebruikte. Nachtcrème is voor mij momenteel te vet, dus als laatste stap gebruik ik een tonic. Wederom voor de normale tot gemengde huid, want dat is gewoon echt het beste. Prijs: 4,11.

Van deze nachtcrème heb ik nu al spijt. Niet dat ‘ie niet goed is hoor, integendeel zelfs! (Eerder schreef ik er al een review over). Maar zoals ik hierboven al zei is een nachtcrème momenteel gewoon te vet. In de winter zal ik ‘m vast wel weer nodig hebben, dus dan zie ik het maar als een reserve! Prijs: 1,99.

Ook nam ik deze heerlijke douchegel mee, die ik eerlijk gezegd al een tijdje had liggen. Ik kreeg ‘m van een vriendin, maar douchegels gaan nooit zo snel op bij mij dus had ik ‘m nog niet aangebroken. Nu wel! Heerlijk is ‘ie!
 
Bij de Action kocht ik deze schattige (o god, hoe heet dit!?) …. isolatie-knuffel (haha). Ik kan echt even niet op het woord komen, sorry. Ook vanwege ‘t geluid, het huis is namelijk heel gehorig. Niet dat dit heel veel verhelpt, maar altijd wel een beetje en het staat ook gewoon heel leuk! Prijs: 2,59.

Dit was dan alweer mijn derde uitzet-shoplog, of er een vierde volgt weet ik nog niet… De belangrijkste dingen heb ik nu wel, maar er zullen altijd dingen nodig zijn die ik nog niet heb ;). Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! Tot morgen!

Van welk product zou je een review willen lezen?

9 Reacties

  1. 15 september 2013 / 07:40

    Aaah super leuke producten heb je gehaald en ik moest echt heel hard lachen om het woord isolatie knuffel, leuk gevonden! Lekker creatief 🙂

  2. 16 september 2013 / 16:52

    Wat een leuke shoplog! vooral die medicijnbox vind ik erg gaaf, wel jammer dat die al is beschadigd. Liefs, x

  3. 17 september 2013 / 18:25

    Haha, ik noem het altijd een deurstopper (die knuffel dus). Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge