UITZET SHOPLOG #1 | Xenos en Jysk

Wieeeh, uit huis gaan komt nu wel echt héél dichtbij! Helaas heb ik nog niet alle benodigde spullen, zoals een bed en een kast, maar daar wordt aan gewerkt. Een groot deel van de kleine spulletjes zijn inmiddels wel binnen en vandaag laat ik je een deel van de buit zien in deze eerste uitzet shoplog. Er zullen vast nog een aantal shoplogs volgen, want ik heb nog niet alles. Benieuwd naar wat ik bij de Xenos en de Jysk heb gekocht? Kijk dan even verder!

Bij de Jysk stuitte ik op deze schattige, lila lantaarntjes, waarvan ik dacht dat ze perfect in mijn kamer zouden passen. Gister kon je zien hoe mijn kamer eruit ziet, maar deze kleur is toch net wat paarser dan de kleur van m’n kamer. Maar dat maakt niet uit, het hoeft allemaal niet perfect. Ik vind ze super leuk en ze kostten maar 1,25 per stuk!

Ook kocht ik een aantal crèmekleurige handdoeken bij de Jysk, deze kostten 2,40 per stuk. 

Ook was ik al een tijdje opzoek naar een goede en mooie thermoskan, aangezien ik echt sloten thee drink (het is verschrikkelijk). Om nou iedere keer naar beneden te lopen voor nieuwe thee is onhandig, maar gelukkig hoeft dat niet nu ik deze thermoskan heb. Ook heb ik een zwart-wit theedoosje gekregen van mijn moeder en die past hier mooi bij! De thermoskan kostte 7,99.

Dit schattige vaasje met een bloem en een strik kon ik echt niet laten liggen, ik ben dol op dit soort dingen. Ik zie ‘t al helemaal voor me; een mooie bloem erin en op m’n vensterbank ermee, zo leuk! Ook voor de prijs kon ik ‘m zeker niet laten liggen, dit vaasje kostte slechts 2,99.

Over de kaarsen heb ik lang getwijfeld. Ik was niet zeker over de kleur, de grootte, de hoogte en het soort. Uiteindelijk koos ik voor deze drie verschillende kaarsen. Ik vond het een leuk, gevarieerd setje zo samen. Een onderzetter vond ik niet bij de Xenos, maar die heb ik inmiddels wel. Shoplog 2 volgt snel! De cement roos en de lila kaars kostten beide 1,29, de witte kaars kostte 1,99.

Oh god, wat ben ik dol op dit bakje! Mijn oog viel er meteen op en ik wilde ‘m echt heel graag hebben. Hier kan ik zeker wat mee! Leuk voor op m’n bureau straks, met lieve kaartjes erin. Of bijvoorbeeld voor foto’s of belangrijke dingen die ik niet moet vergeten. Dit leuke brievenbakje kostte 7,99.

Sieraden opbergen blijft een probleem. Een paar maanden geleden schreef ik een artikel over deze juwelenkapstok, maar daar kan ik natuurlijk niet al m’n ringen, oorbellen, kettingen en armbanden aan kwijt. Tijd voor iets groters dus! Hier kan ik veel aan kwijt, nu maar hopen dat het op m’n nieuwe kamer afgelopen is met de rommel ;). Dit juwelenrekje kostte 3,99.

Dat waren dan alweer mijn aankopen! Ik ben er heel blij mee, ik kan niet wachten om mijn kamer ermee in te richten. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien, laat me het weten!

16 Reacties

 1. 31 augustus 2013 / 07:48

  Oh het opbergbakje is inderdaad leuk, net als het sieradenrekje. De lantaarntjes zijn ook leuk, ik ken Jysk eigenlijk niet.

 2. 31 augustus 2013 / 12:43

  Oh alles is zo ontzettend leuk! Ahh, kan nou al niet wachten om het eindresultaat te zien, haha! Zo leuk dat je op kamers gaat wonen, hihi, echt jaloers er op! 🙂 Waar komt dat leuke sieradenrekje vandaan? Zoiets ben ik nog naar op zoek, stond er niet zo duidelijk bij, haha! Superleuke shoplog!
  liefs

  • 1 september 2013 / 11:13

   Dankje! De bovenste twee dingen komen van de Jysk, voor de rest is alles van de Xenos! X

 3. 1 september 2013 / 10:59

  Die juwelenkapstok is echt zo leuk, ik wil hem haha XO

 4. 1 september 2013 / 19:41

  Leuke aankopen, zeg.. vooral je letterbak! Die is heel fijn, praktisch en mooi 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge