TINDER (OFFLINE)!?

He meiden! Vandaag even een ietwat ander onderwerp op mijn blog: We gaan het hebben over daten en Tinder. Tinder kennen jullie natuurlijk allang, wie van jullie gebruikt het (nog)? Is daar wel eens iets uit voort gekomen? Bij Tinder beoordeel je iemand meteen op zijn of haar uiterlijk en eigenlijk is dat helemaal niet zo leuk en al helemaal niet bevorderlijk voor het vinden van ‘ware liefde.’ Gelukkig is er binnenkort een heel leuk evenement, genaamd “The Big Blind Date.” Vandaag vertel ik je er alles over!

Drie Groningse studenten kwamen met de oplossing voor het “Tinder-probleem” en bedachten het evenement “The Big Blind Date.” Lees hier hun aankondiging:

TINDER OFFLINE 

Ben jij op zoek naar echte liefde? Dan biedt The Big Blind Date jou dé uitkomst! Tijdens The Big Blind Date krijg je de kans om een leuke, spontane, spannende ontmoeting te hebben met een onbekende. Tegenwoordig beginnen heel veel mensen via Tinder te daten, waardoor er eerst een match ontstaat op basis van uiterlijk en er vervolgens soms vrij oppervlakkig wordt gechat. Dit gooien wij met The Big Blind Date helemaal om, zodat je onbevangen en zonder de dekmantel van het internet contact kan hebben. En wie weet vind JIJ je liefde tijdens dit evenement!

Aanmelden? 

Stuur een mailtje naar thebigblinddate@gmail.com, met daarin je naam, leeftijd & interesse

Natuurlijk hebben ze ook een Facebook-pagina gemaakt voor hun evenement, klik hier als je de pagina wilt bezoeken. Het is dus de bedoeling dat je je aanmeldt met een e-mail en op basis van jouw leeftijd en interesse wordt een match voor jou gekozen. Spannend! Het is dus wel handig om te vermelden naar wat voor persoon je op zoek bent en hoe oud hij of zij ongeveer moet zijn. Ik vind het een heel leuk initiatief en ik hoop dan ook dat het een groot succes wordt!
Zoals je hebt kunnen lezen vindt “The Big Blind Date” plaats in Groningen. Nou weet ik dat veel van jullie niet in de buurt wonen, maar toch wilde ik dit graag delen. Misschien leuk om een dagje Groningen (shoppen!) te plannen, want de Big Blind Date is ‘s middags. Of wellicht heb je vrienden of vriendinnen in Groningen wonen die op zoek zijn naar de liefde en kun je hen tippen over dit evenement!
Mochten jullie het je afvragen, dit blogje is geen samenwerking en ook geen gesponsorde blogpost. Een vriendin van mij organiseert dit evenement samen met wat mensen van haar opleiding, gewoon een vriendendienstje dus :-). En natuurlijk vind ik dit een fantastisch evenement, daarom vind ik dat iedereen er van op de hoogte moet zijn. Spread the (nog te vinden) love!
En, is het wat voor jou, zo’n blind date? Ga jij naar het evenement?

7 Reacties

 1. 5 juni 2015 / 05:09

  haha wat een grappig idee! Ik heb zelf net een heel project afgerond op school over Tinder. Zelf zou ik niet echt naar zo'n evenement gaan…

  liefs Esmee

 2. 5 juni 2015 / 05:59

  Haha, wat leuk! Ik heb Tinder net vorige week herontdekt na een aantal jaartjes. Het is best leuk en af en toe zitten er wel jongens tussen met wie je écht een leuk gesprek kunt voeren!

 3. 5 juni 2015 / 06:07

  Haha wat grappig zo'n event! Ik heb het heel even gehad, maar het is toch niks voor mij haha!

 4. 5 juni 2015 / 08:25

  Wat een leuk initiatief zeg! Ik heb Tinder gebruikt en heb 2 keer een date gehad maar helaas was dat allemaal niets geworden. De een profiteerde van een avondje uit eten en de ander vond mijn make-up stinken, hahaha. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik mijn vriend nu heb gevonden via mijn beste vriendin! Ik heb toen maar Tinder meteen verwijderd omdat ik het niet meer nodig vond, haha.
  liefs

 5. 5 juni 2015 / 09:07

  Ik vind het heel leuk maar zou dan persoonlijk meer midden in het land hebben gekozen qua locatie voor mij is groningen echt te ver namelijk en daardoor een reden dat ik het niet zou doen!

 6. 5 juni 2015 / 15:34

  Wat super orgineel! Ik heb nooit aan tinder gedaan, was niks voor mij. Maar een vriendin van mij die heeft nu zelfs der lover gevonden via tinder en zijn al 6 maanden samen. <3

  Liefs! Evelien

 7. 7 juni 2015 / 18:41

  Wat grappig, zo'n evenement. Ik zit zelf niet op Tinder maar hoor verhalen genoeg, over het algemeen niet echt iets voor mij. Zo'n evenement vind ik dan wel weer heel grappig maar ook daar zie je mij niet snel! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge