Review: Yari Green Curls producten (CG proof!)

Hoi allemaal! Wie mijn blog regelmatig leest, weet waarschijnlijk wel dat ik al ruim twee jaar de CG-methode voor krullen volg. Deze methode is erop gebaseerd dat je uitsluitend producten gebruikt die geen schadelijke en uitdrogende stoffen bevatten. Sinds ik de CG-methode volg is mijn haar zoveel mooier en gezonder geworden! Binnen de CG-methode experimenteer ik graag en test ik regelmatig (voor mij) nieuwe CG-proof producten. Onlangs probeerde ik de Yari Green Curls producten, omdat ik hier hele goede verhalen over hoorde. Kijk je mee?

yari green curls producten

CG-proof producten van Yari

Laat ik beginnen te zeggen dat mijn verwachtingen hooggespannen zijn, want ik ben altijd enthousiast over het merk Yari. Ik heb namelijk eerder een aantal CG producten van Yari getest. Het merk Yari maakt onderscheid in twee productlijnen: Yari Naturals en Yari Green Curls. Eerder heb ik voornamelijk producten van de Naturals-lijn geprobeerd. Deze producten bevatten veel proteïne en zijn voornamelijk geschikt voor dik haar. Ik heb zelf heel fijn haar en mijn krullen gaan echt slecht op een proteïne-overload. Maar van een tekort aan proteïne worden mijn krullen ook erg futloos. Het kan wel even duren voordat je weet wat jouw haar nodig heeft als je begint met de CG-methode! Heb je net als ik fijne krullen, dan zou ik eerst eens met de Yari Green Curls lijn beginnen. Wist je trouwens al dat de producten van Yari dierproefvrij en vegan zijn?

CG methode voor krullen

Yari Green Curls Moisturizing Shampoo

Volgens de CG-methode is het ‘t beste om helemaal geen shampoo te gebruiken, maar ik kan echt niet zonder. Wel was ik mijn haar zo min mogelijk en probeer ik ook zo min mogelijk shampoo te gebruiken. De Yari Green Curls Moisturizing shampoo voedt en verzorgt het haar. Je hebt er maar een klein beetje van nodig, ondanks dat de shampoo niet schuimt. Dat je shampoo schuimt, betekent niet automatisch dat dit ook goed is voor je haar ;-). De shampoo van de Yari Green Curls lijn ruikt ontzettend fris en maakt mijn haar goed schoon. Daarnaast is de shampoo erg mild en vermindert ‘ie haarbreuk. Ik moet zeggen dat mijn haar sowieso een stuk sterker is geworden sinds ik de CG-methode volg!

Yari Green Curls Hydrating Conditioner

Wie net als ik snel last heeft van klitten in het haar, heeft echt veel baat bij de Yari Green Curls Hydrating Conditioner. Deze conditioner zorgt er namelijk voor dat mijn haar super zacht wordt! Normaal gesproken kam ik mijn haar even uit als er conditioner in zit, maar dat was niet eens nodig. De natuurlijke extracten in de conditioner (blauwe bes, granaatappel en avocado) zorgen voor gezond en glanzend haar. Na gebruik van de conditioner is mijn haar zijdezacht en heb ik geen last meer van pluizend haar.

Yari Green Curls Moisturizing Shampoo kost €7,95
Yari Green Curls Hydrating Conditioner kost €7,95

yari green curls producten

Yari Green Curls Curl Activator

Allemaal leuk en aardig die shampoo en conditioner, maar de echte styling van je krullen moet nog beginnen ;-). Zonder een voedende leave-in-crème ben je nergens, want krullen hebben echt veel voeding nodig. De Yari Green Curls producten zijn heel mild en niet zwaar, wat echt perfect is voor mijn fijne krullen. Momenteel is de Curl Activator echt mijn favoriet om mijn krullen in model te brengen, voordat ik aan de slag ga met mijn föhn met diffuser. De crème is super lichtgewicht en makkelijk te verdelen. Ik gebruik de crème door mijn gehele haar. Het resultaat? Luchtige krullen die de hele dag mooi blijven zitten. Tot mijn wasdag gebruik ik bijna dagelijks een beetje van de Curl Activator als touch-up.

Yari Green Curls Light-Weight Detangler

Wil je een beetje extra volume in je krullen, dan moet je de Yari Green Curls Light-Weight Detangler echt hebben! Deze crème is vloeibaar en lichtgewicht en gaat pluizend haar tegen. Als je ook de Curl Activator gebruikt, is de Light-Weight Detangler niet per se nodig. Soms gebruik ik de producten samen, maar het komt vaker voor dat ik ze apart van elkaar gebruik. Ik gebruik de Yari Green Curls Light-Weight Detangler meer als een extraatje, om mijn krullen nog wat extra de definiëren. Maar, om je krullen goed te verzorgen, heb je echt de Curl Activator of een andere leave-in-crème nodig.

Yari Green Curls Curl Activator kost €8,95
Yari Green Curls Light-Weight Detangler kost €8,95

Eindoordeel over de Yari Green Curls producten

cg methode Yari
Op deze foto heb ik mijn haar net in model gebracht en geföhnd met de Yari Green Curls producten. Al met al ben ik erg enthousiast over de producten van deze lijn! Toen ik ze voor het eerst gebruikte zag ik een duidelijk verschil ten opzichte van mijn vorige CG-proof producten. Sowieso is het goed om regelmatig af te wisselen qua producten, zeker bij krullen. Mijn haar reageert altijd heel erg op de seizoenen en dus kan het zijn dat je haar ineens andere behoeften heeft. De Yari Green Curls producten geven mij super verzorgde krullen, die niet pluizen, maar wel lekker luchtig aanvoelen. Precies zoals ik mijn krullen hebben wil! Deze producten zijn dus een blijvertje ;-).

Meer weten over de CG-methode voor krullen?

In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten als je ook wil starten met de CG methode.

De producten heb ik ontvangen van Salontopper.nl

Kende jij de CG-methode al? En heb jij ervaring met de Yari Green Curls producten?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
yari green curls producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge