Mixed review | Tea Tree night mask en gekke mascara!?

Het is eindelijk weer tijd voor een review! Laatst ontving ik een aantal mooie make-upjes en kocht ik het Tea Tree night mask bij The Body Shop. Ik vond het wat weinig om er losse reviews van te maken, dus leek het me erg leuk om weer eens een mixed review te schrijven! Ik laat je vandaag het Tea Tree night mask zien, een mascara met een heel gek borsteltje én een lipstick in een bijzondere tint. Kijk je met me mee?

tea tree
De mascara zat in het Kerstpakket van een PR-bureau, de Tea Tree night mask heb ik bij The Body Shop gekocht en de lipstick van Essence won ik op de blog van Mieke!

tea tree
Laten we beginnen met het product dat ik al een tijdje gebruik, namelijk de Tea Tree night mask! Mijn geliefde Vichy nachtcrème was op en ik wilde weer eens wat anders proberen voor mijn vette huid. Een vriendin van mij raadde de Tea Tree producten van The Body Shop aan.

tea tree
Ik koos voor het anti-imperfection night mask, omdat ik specifiek op zoek was naar iets voor de nacht.

tea tree
Het masker moet ‘s nachts op je gezicht intrekken en ‘s ochtends moet je ‘m er weer af wassen. Het masker bevat zuiverende tea tree olie en salicylzuur, wat goed werkt tegen onzuiverheden. Mijn huid is de laatste tijd wat onrustig, dus besloot ik dit product eens te proberen!

tea tree
Het masker bevat een gekke, jelly substantie. De geur is heel erg sterk en niet echt fijn! Gelukkig verdwijnt de geur snel wanneer je ‘m aanbrengt. Wanneer je er met je vinger in prikt zit er een gat in de substantie haha, heel gek :p. Het witte dekseltje is bedoeld om het masker mee af te dekken, die laat ik er gewoon in zitten voor als ik het potje ergens mee naartoe neem.

tea tree
Zo ziet het masker er uit! Het masker trekt gelukkig heel snel in en het voelt fijn aan op mijn huid. Op mijn vingers voelt het ietwat plakkerig, maar wanneer het intrekt heb je daar geen last meer van. In de ochtend haal ik het masker er af (gewoon met micellair water) en voelt mijn huid heerlijk zacht en schoon!

Mijn mening
Tot nu toe ben ik erg enthousiast over het Tea Tree night mask. Zoals ik al zei heb ik de laatste tijd wat meer onzuiverheden, ik hoop dat ze door middel van dit masker wegtrekken! Ik zal jullie tegen die tijd even updaten. Ik merkte al na een paar dagen dat mijn huid minder vet en heel zacht is. Mijn voorhoofd is altijd een lastig puntje, maar bij mijn wangen is het stukken minder. Mijn huid ziet er ook mooi en egaal uit, ik heb veel minder rode plekjes! Ik denk erover om ook de matterende lotion voor overdag aan te schaffen, hopelijk heb ik dan nog minder last van een vette huid!

tea tree
Van een PR-bureau ontving ik de Lash Crown waterproof mascara (waterproof mascara’s van Max Factor hebben trouwens altijd een blauw randje). Meestal sturen PR-bureaus niet-waterproof mascara’s op, dus ik was super blij dat het dit keer wel het geval was! 😀 Ik gebruik namelijk altijd waterproof. De verpakking van de mascara vind ik onwijs mooi. De dop ziet er zo luxe uit! Mijn favoriete mascara van Catrice is helaas bijna op, dus het was tijd om een nieuwe mascara te testen :-).

tea tree
Wat mij meteen opviel toen ik de mascara opendraaide, was het gekke borsteltje!

tea tree
Haha! Ik heb nog nooit zoiets gezien. Jullie wel? Ik ben heel erg benieuwd naar de werking van het borsteltje. Het lijkt mij dat je met de haartjes rechts in het bolletje heel makkelijk bij de korte wimpers kunt komen.

tea tree
Tijd voor de test! Voordat ik mascara aanbreng krul ik mijn wimpers altijd, want ze hangen naar beneden. Op de foto hierboven heb ik ze nog niet gekruld.

tea tree
Hier heb ik mijn wimpers gekruld! Nu al een heel verschil, hè?

tea tree
Ik bracht twee laagjes van de Lash Crown mascara aan. Ik vind het gebruiken van een nieuwe mascara altijd lastig, omdat ‘ie in het begin zo nat is! Daardoor krijg ik veel sneller een spinnenpoten-effect. Hebben jullie dat ook? Na een tijdje vind ik ‘m meestal veel fijner in gebruik.

Mijn mening
Ondanks dat de mascara zo nat is in het begin, ben ik wel heel erg enthousiast over het resultaat! Doordat ik mijn wimpers krul (en de kleine wimpertjes niet altijd meegaan) zitten ze soms wat warrig, maar daar kan ik helaas niks aan doen. Deze mascara geeft mijn wimpers wel veel volume en lengte, precies waar ik van houd. Ook kon ik met het gekke borsteltje makkelijk bij de aanzet en de kleine wimpers komen, maar ik heb wel een beetje geknoeid. Ik denk dat ik er nog een paar keer mee moet oefenen, voordat ik helemaal tevreden ben!

tea tree
Tot slot wil ik jullie de Essence lipstick laten zien, die ik heb gewonnen met een winactie. Het is een hele bijzondere, lila kleur. Zoiets draag ik niet vaak!

tea tree
De lipstick hoort bij de Ultra Last Instant Colour collectie van Essence. Ik heb de kleur nr. 05. Ik heb nog nooit een lipstick van deze collectie geprobeerd, dus ik was extra benieuwd!

tea tree
De swatch is helaas niet zo gepigmenteerd als ik had gehoopt. Ik dacht dat de kleur veel intenser zou zijn, omdat hij de naam ‘Instant Colour’ draagt.

tea tree
Op mijn lippen dekt de kleur wel redelijk goed. Ik vind de kleur heel erg bijzonder! De lipstick voelt heel erg romig aan en droogt mijn lippen niet uit.

tea tree
De complete look met de mascara en de lipstick!

Mijn mening
Ik vind het zo’n gekke kleur! Haha. Ik denk dat deze kleur wel heel erg mooi is als je een hele bleke huid hebt. Ik ben zelf dol op warme kleuren in het gezicht, omdat dat mooi bij mijn huid en haar past. Misschien is dit kleurtje wel heel tof met een dikke, zwarte eyeliner en een zwarte outfit. In ieder geval niet bij de okergele trui die ik aanhad :p. Helaas blijft de lipstick niet zo lang zitten, ondanks dat hij ‘Ultra Last’ belooft te zijn. Na een paar uurtjes is de kleur volledig verdwenen. Jammer!

tea tree
Over de Lash Crown mascara van Max Factor en het night mask van The Body Shop ben ik enorm enthousiast (die gebruik ik met plezier!), over de lipstick dus iets minder. Ik hoop dat je het leuk vond om weer eens een mixed review te lezen op mijn blog! Fijn weekend en tot maandag! <3

De mascara heb ik ontvangen van een PR-bureau

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Zal ik vaker een mixed review schrijven?

11 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 07:22

  Leuk idee, zo’n gecombineerde review! Je maakt me heel nieuwsgierig naar dat masker. Wat een bijzondere kleur en substantie heeft dat ook, haha. De lipstickkleur vind ik zelf ook wat minder. Maar wie weet staat het in combinatie met een blauwe of paarse outfit inderdaad wel heel mooi 🙂
  Romy onlangs geplaatst…50 ideeën voor je bucketlist (die je in 1 dag kunt realiseren!)My Profile

 2. 12 januari 2018 / 09:01

  Wat een fijne producten, ik ben heel erg benieuwd naar de tea tree night mask, ik ben sinds kort opzoek naar nieuwe verzorging voor mijn huid. Die ga ik zeker onthouden!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Liefde is..My Profile

 3. 12 januari 2018 / 09:57

  Ik ben ook dol op de Tea Tree lijn van The body shop! Dat borsteltje is inderdaad een beetje gekkig maar lijkt me toch handig om bij de wimper binnen in je oog te komen, jammer dat hij zo nat is want het resultaat ziet er mooi uit. En de lipstick kleur staat je echt mooi <3
  Lieke onlangs geplaatst…Boeken | Wreck this journalMy Profile

 4. 12 januari 2018 / 10:25

  Leuk zo’n combireview! Vind de mascara heel mooi, ik wil hem ook eens proberen! En dat masker van TBS klinkt ook goed. De lipstick staat je ook tof vind ik, ook al is het inderdaad wel een aparte kleur.
  Loes onlangs geplaatst…Lijstje – Fijne momenten van de afgelopen weekMy Profile

 5. 12 januari 2018 / 11:39

  Wat een superleuke review zo! Ik vind die lipstick niet echt mooi qua kleur, hij is een beetje grauwig. Dat masker klinkt wel echt geweldig! Ik heb hetzelfde probleem als jij en vind het lastig daar een oplossing voor te vinden. Hopelijk gaat zo’n masker helpen! Malou x

 6. 13 januari 2018 / 15:54

  Mascara staat je heel mooi! Het masker is niet zo mijn ding, heb het idee dat tee trea mijn huid snel irriteert. Ik gebruik graag een exfoliant met salicylzuur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge