Review: Rimmel London Lasting Provocalips

Hoi allemaal! Het is bijna Kerst en ik kijk er nu al zo naar uit om lekker uit te pakken met mijn make-up. Gelukkig heb ik na bijna 10 jaar(!) beautybloggen genoeg in huis om een feestelijke make-up look mee te maken, maar ik blijf een zwak houden voor make-up. Make-up die ik echt niet kan weerstaan en die ik blijf kopen zijn oogschaduw palettes, lipsticks en nagellak. Ondanks dat mijn kasten al helemaal uitpuilen, haha. Het perspakketje met daarin de allernieuwste Rimmel London Lasting Provocalips lipsticks kwam dan ook net op tijd binnen, zodat ik ze voor Kerst nog uitgebreid kan testen. Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar de lipsticks!

rimmel london provocalips

De Rimmel London Lasting Provocalips

Rimmel London komt net voor de feestdagen met iets nieuws: de Rimmel London Lasting Provocalips! Deze nieuwe lipstick heeft het beste van twee werelden. De lipstick is niet alleen glanzend, maar blijft ook lang zitten! Deze dubbelzijdige lipstick belooft tot wel 16 uur te blijven zitten en tegelijkertijd de lippen te hydrateren.

rimmel london provocalips
Ik heb 4 kleuren ontvangen, van links naar rechts zijn dit: 570 No Wine-ing, 400 Grin & Bare it, 740 Caught red lipped en 600 Orange You coming? Met de feestdagen op komst leek het me leuk om de wijnrode en donkerrode kleur te testen in deze review. In totaal zijn er 8 kleuren verkrijgbaar van de Rimmel London Lasting Provocalips. Ze zijn vanaf half december te koop bij de drogist en online.

lipstick

Dubbelzijdige lipstick

Aan de ene kant van de lipstick vind je de applicator met een vloeibare kleur (stap 1). Voor het aanbrengen van liquid lipstick vind ik het altijd fijn om een lipliner aan te brengen, zodat de lipstick nog mooier zit. Inmiddels heb ik gelukkig genoeg lipliners in huis in allerlei kleuren, zodat ik ook voor het testen van de Rimmel London Lasting Provocalips de perfecte kleur lipliner had.

lip topcoat
Aan de andere kant van de lipstick vind je de hydraterende balm (stap 2). De dop van de balsem-kant kreeg ik trouwens ontzettend moeilijk los bij alle lipsticks. Sowieso is het niet een lipstick die je even snel opdoet, aangezien je twee kanten nodig hebt en je ‘m echt netjes en precies moet aanbrengen.

lip stain
Dit zijn de swatches van 740 Caught red lipped en 570 No Wine-ing. Beide kleuren zijn super goed gepigmenteerd en drogen matte op. Als je niet van een glanzend effect houdt zou je dus ook alleen stap 1 kunnen gebruiken.

rimmel London provocalips
Zo zien mijn lippen eruit met de liquid lipstick (stap 1) en de gloss (stap 2) eroverheen. Ik vind het effect echt prachtig en ook ontzettend feestelijk! Normaal houd ik helemaal niet van zo’n glanzende effect, maar met een mooie felle kleur eronder is het helemaal mijn ding. Ik vind dat lippen mogen knallen en daarom maak je mij helemaal gelukkig met opvallende en donkere kleuren. Zeker in combinatie met een mooi feestjurkje.

lipsticks

Eindoordeel over de Rimmel London Lasting Provocalips

Zowel de matte lipkleur als de balsem brengen fijn aan en de kleuren zijn prachtig. Dankzij de balsem voelen mijn lippen ook zacht en gehydrateerd aan, maar ze plakken gelukkig niet! De lipstick is erg geschikt voor een kerstborrel of gala, want hij geeft niet af. Het eten van twee crackers overleefde de lipstick bij mij helaas niet, daarna moest ‘ie toch echt bijgewerkt worden. Aan het einde van de dag is de balsem verdwenen en is de lipstick aan de binnenkant van mijn lippen wat vervaagd. Dan weet je alvast wat je kunt verwachten als je deze lipstick draagt tijdens het kerstdiner ;-). De lipsticks zijn meer geschikt voor een feestelijk avondje waarbij je alleen drankjes doet. Sowieso is het een must om deze lipstick altijd in je tasje te hebben!

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Heb jij de nieuwe Rimmel London Lasting Provocalips al gespot in de winkels?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
rimmel london provocalips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge