6x De leukste feestjurkjes voor Kerst en Oud & Nieuw!

Hoi allemaal! Kerst en Oud en Nieuw staan voor de deur en ik kan echt niet wachten. Dit jaar ga ik niet voor een nieuwe party look, maar ga ik een jurkje aantrekken die ik nog niet zo vaak heb gedragen Ook heb ik een nieuwe zwarte pantalon waar ik een chique feestoutfit mee kan maken. Maar, dat weerhield me er niet van om toch even online te gaan speuren naar leuke, feestelijke outfits! Kun jij nog wel wat outfit inspiratie gebruiken voor de feestdagen? In dit artikel vind je 6 leuke feestjurkjes voor Kerst en Oud en Nieuw!

feestjurkjes
1. Overslagjurk met pailletten – H&M €49,99 / 2. Satijnen blazerjurk – H&M €49,99 / 3. Satijnen midi jurk – Stradivarius €25,99 / 4. Zwart glitterjurkje – ComeGetFashion €49,99 / 5. Overslagjurk – H&M €34,99 / 6. Asymmetrische jurk – Mango €39,99

Feestjurkjes met pailletten

Als ik denk aan een feestelijke outfit, denk ik aan glitter! Je hoeft maar een kledingwinkel binnen te stappen en de feestjurkjes met pailletten vliegen je om de oren. Het gouden paillettenjurkje van H&M is een echte eyecatcher, waarmee je de show steelt tijdens de kerstborrel. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een zwart exemplaar (nr. 4 bijvoorbeeld) als je het iets subtieler wil houden.

Satijnen midi jurken

Iets wat ik altijd heel tof vind bij anderen, maar niet zo zeer bij mezelf zijn satijnen jurkjes. Deze jurkjes vind ik ontzettend stijlvol en sexy, maar je ziet er wel alles in. Het voordeel van dit type jurkje is wel dat je ‘m ook ‘s zomers prima kunt dragen tijdens een diner of avondje uit ;-).

Blazerjurken met lange mouwen

Gelukkig voor de koukleumen zoals ik zijn er ook nog de wat comfortabelere feestjurkjes: de blazerjurken! Deze jurken hebben lange mouwen, wat wel zo fijn is met de temperaturen in december. Dit jaar ga ik voor Oud en Nieuw dan ook voor een fuchsiakleurig overslagjurkje met lange mouwen, die ik een paar jaar geleden kocht. Mijn nieuwe zilveren sieraden maken mijn feestelijke outfit helemaal compleet!

Welke feestjurkjes vind jij het leukst?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
feestjurkjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge