Review | Makeup Revolution Pro Glow 2 palette

Hoi allemaal! Een tijdje geleden liet ik jullie een complete make-uplook zien met producten van Makeup Revolution en ook schreef ik een review over het Reloaded Newtrals 2 palette, heb jij deze artikelen al gelezen? Vandaag is het de beurt aan het prachtige Makeup Revolution Pro Glow 2 palette. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik echt een zwak voor mooie highlighter- en blush-palettes, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Kijk je mee naar mijn review?

pro glow 2
Wist je dat Makeup Revolution nu ook verkrijgbaar is bij Trekpleister? Ter ere daarvan mocht ik bij Trekpleister een aantal make-up producten uitzoeken om te reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, want Makeup Revolution is één van mijn favoriete merken!

pro glow 2
Het Makeup Revolution Pro Glow 2 palette zit verpakt in een kartonnen doosje, de kleur neigt naar rosé goud. Ik ben dol op deze kleur! De kleuren in het palette zelf neigen naar peachy en roze, precies waar ik naar op zoek was! Ik houd van highlighters die ook kleur afgeven, zodat je ze ook als een blush kunt gebruiken.

pro glow 2
Dit zijn de ingrediënten van de highlighters.

pro glow 2
De verpakking zelf is gemaakt van plastic, het voelt wel een beetje goedkoop aan voor een palette van 9,99… Ik vind het al helemaal jammer dat er geen spiegel in zit, dat vind ik toch altijd wel erg handig bij dit soort palettes, zeker als ik op reis ben!

pro glow 2
De kleuren hebben helaas geen namen, maar dat maakt ze niet minder mooi! Ik ben echt dol op dit soort warme tinten, zeker voor de zomer! De witte highlighter is niet zo mijn ding, maar die kan ik misschien nog gebruiken in mijn ooglooks.

pro glow 2
Op naar de swatches! Ik ben tot nu toe erg enthousiast over de highlighters. Ze zijn redelijk zacht, goed gepigmenteerd en ook makkelijk uit te blenden. Daarnaast geven ze zowel veel kleur als glans af, daar houd ik van!

pro glow 2
Voor deze look gebruikte ik de middelste kleuren van de onderste rij, dat zijn nu al mijn favoriete kleuren! Het zorgt meteen voor een zomerse, warme look, vind je ook niet? De glans is echt heel erg heftig, als je daar niet van houdt kun je misschien wat minder aanbrengen en een kleiner kwastje gebruiken.

pro glow 2
Al met al ben ik onwijs enthousiast over het Pro Glow 2 palette! Niet alle kleuren zijn helemaal mijn ding en ik mis een spiegel in het palette, maar over de roze en peachy kleuren ben ik erg tevreden. De highlighters zijn fijn in gebruik, geven veel kleur en glans af en blijven de hele dag prima zichtbaar. Met het warme weer is het wel een aanrader om een fixing spray te gebruiken! De fixing spray op de foto hierboven is ook van Makeup Revolution, maar oh, de geur is ZO vies! Ik geef dan toch de voorkeur aan mijn primer- en fixing spray van Rimmel London, die ruikt heel lekker fris.

Het Pro Glow palette is te koop bij o.a. Etos en Trekpleister en kost 9,99

Wat is jouw ervaring met Makeup Revolution?

6 Reacties

  1. 3 augustus 2018 / 14:17

    Ik houuu van glow! Dit palette ziet eruit als een topper 😀 MUR heeft vaak mooi spul, al helemaal voor de prijs. Soms een kleine misser, maar hee, iedereen vergist zich wel eens. Vind het over het algemeen een super fijn merk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge