REVIEW | MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER

Highlighters, ik kan er geen genoeg van krijgen… Contouren is mijn favoriete onderdeel van de make-up en daar hoort ook zeker een flinke highlighter bij! Inmiddels heb ik highlighters in heel veel verschillende kleuren en finishes, maar af en toe maak ik plaats voor een nieuwe. De highlighters van Makeup Revolution zagen er allemaal prachtig uit en ik besloot eentje mee te nemen! Lees je mee met mijn review?

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTERMAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
Bij Etos kon ik mijn ogen niet van het Makeup Revolution schap afhouden, haha. Zoveel mooie producten, ik kon haast niet kiezen! Ik besloot één van de Vivid Baked Highlighters aan te schaffen om te testen.

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
De verpakking vind ik er best mooi uit zien, al ben ik bang dat de gouden letters op de deksel snel zullen slijten…

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
De verpakking is vrij bol, wat een bijzonder effect geeft, als je ‘m van verschillende kanten bekijkt. Ik vind het erg fijn dat de deksel transparant is, zodat je gelijk de kleur kunt zien.

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
Ik koos voor de kleur ‘Peach Lights,’ omdat deze er wat mij betreft echt uit sprong. Zo’n bijzondere glans! Je zult het straks wel zien bij de swatches. Op de achterkant vind je ook de ingrediënten van de highlighter.

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
Het patroontje van de highlighter vind ik ook ontzettend mooi. Vera noemde het de ‘vagina-blush’ haha, maar omdat mijn highlighter niet roze is zie ik dit er niet echt in.

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
De glans is echt zo ontzettend mooi, ik weet niet hoe ik de kleur moet omschrijven. Het is een soort parelmoer glans, niet roze, maar ook niet oranje-achtig. Zo bijzonder. Ik moest ‘m daarom wel meenemen, haha.

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
De highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd, ook op mijn wangen. Onder de highlighter draag ik mijn favoriete Etos bronzer. Zonder bronzer of blush eronder vind ik de highlighter altijd een beetje gek lijken bij mezelf, haha. Ik vind het een hele mooie naturelle glans, niet warm, maar ook niet koel. Deze highlighter is perfect voor elke look!

MAKEUP REVOLUTION BAKED HIGHLIGHTER
Ja, ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst! De glans is prachtig, de kleur is al net zo mooi en de highlighter is makkelijk te combineren met andere contour producten. Hij is ontzettend groot, ik ben benieuwd of ik ‘m ooit op krijg, haha. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere producten van Makeup Revolution, mijn eerste ervaring met dit merk is in ieder geval positief.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter is te koop bij o.a. Etos en kost 6,49

Ben jij ook gek op highlighter? Heb jij ervaring met producten van Makeup Revolution?

Share:

25 Reacties

  1. 23 januari 2017 / 07:53

    Ik kan ook nooit genoeg highlighters hebben. Hij ziet er mooi uit, ik ben wel benieuwd hoe dat deze full face eruit ziet, volgens mij ontzettend shinny. Zelf heb ik ook één van deze producten en die vind ik ontzettend fijn.
    Femke onlangs geplaatst…Review: The Wet BrushMy Profile

  2. 24 januari 2017 / 13:21

    Hij ziet er echt mooi uit. Ik heb ‘m ook ooit gehad maar ik gebruikte hem eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge