30 RANDOM DINGEN WAAR IK ECHT NIET ZONDER KAN

Eigenlijk sta je er in het gewone leven niet zo bij stil hoe ontzettend veel items je dagelijks gebruikt. Het leek me daarom leuk om eens een lijstje te maken van 30 random dingen waar ik echt niet zonder kan. Ik heb geprobeerd het zo persoonlijk mogelijk te maken en dat was best lastig! Er zijn namelijk zoveel ‘standaard’ dingen die als eerst in je opkomen, haha. Een leuke uitdaging dus om eens over na te denken ;-). Lees je mee?

dingen waar ik niet zonder kan

1.
 Mijn leren jasje
2. Rode lipstick (deze van Catrice is momenteel favoriet)
3. Nacho’s
4. Geordie Shore (love it!)
5. Zonnebank

6. Micellair water
7. Stijltang
8. Goede huidverzorging van Vichy
9. De Sims
10. Thee

11. Mijn rijbewijs
12. Bronzer
13. Een agenda
14. Lezen voor het slapen gaan
15. Nagellak (ik draag áltijd nagellak)

16. Fotograferen
17. Mijn badjas
18. Matterende poeder. Heel. Veel.
19. Elke dag douchen
20. Sjaals

21. Pantoffels
22. Mexicaans eten
23. Handcrème
24. Kaas
25. Mijn iPod tijdens een lange reis

26. Mijn overknee boots
27. Mijn studenten OV
28. Koffieeeee
29. Een zwarte skinny jeans
30. Mijn blog natuurlijk <3!

Waar kan jij niet zonder?

Share:

15 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 08:45

  Super leuk lijstje Anna! Aaah de studenten OV mis ik wel hoor, wat was ‘gratis’ reizen toch fijn! En zonder een lekkere warme badjas kan ik ook absoluut niet tijdens deze koude winterdagen! Verder ga ik absoluut de deur niet uit zonder een opvallende (vaak roze) lipstick <3
  Svenja onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggers van het momentMy Profile

 2. 25 januari 2017 / 09:27

  Wat leuk om te lezen! Ik kan ook echt niet zonder mijn rijbewijs en mijn dagelijkse koppen thee die er doorheen gaan :).

 3. 25 januari 2017 / 09:49

  Wat een leuk artikel meis!
  Ik kan ook echt niet zonder mijn stijltang, anders is mijn haar gewoon niet leuk zittend (lekker goede zin haha!). Ik kan ook echt niet zonder de zonnebank en mijn blog, oh en fotograferen, love it!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Sticky fingers AmsterdamMy Profile

 4. 25 januari 2017 / 17:31

  Super leuk artikel! Ik kan ook niet zonder thee (en koffie..), mijn rijbewijs en m’n blog! X

 5. 26 januari 2017 / 11:49

  Wat een leuk lijstje! Heel leuk om te lezen. Ik zou ook echt niet meer zonder m’n rijbewijs kunnen. Toch wel heel handig om er eentje te hebben!
  Nicole onlangs geplaatst…LF Beauty Box January #UnboxingMy Profile

 6. 26 januari 2017 / 19:46

  Hahah, wat een leuk lijstje!
  En voor een groot deel ook wel heel herkenbaar! Zo ga ik ook écht niet zonder nagellak de deur niet uit hoor een kleurtje laat het er gewoon gelijk al zo veel beter uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge