5 GEKKE FEITJES DIE JE NOG NIET OVER MIJ WIST

Af en toe vind ik het leuk om wat persoonlijke artikelen te schrijven. De laatste dagen heb ik weer zo’n momentje! Woensdag schreef ik over 30 random dingen waar ik echt niet zonder kan. Vorig jaar schreef ik het laatste ‘feitjes-over-mij’ artikel,  ik deelde toen 9 ‘beauty’ feitjes. Vandaag leek het me leuk om een paar ‘gekke’ feitjes over mezelf te vertellen. Deze zou je waarschijnlijk niet kunnen raden! 😉 Lees je mee?

feitjes

Ik drink bijna nooit een mok thee of koffie volledig leeg. Alle ‘vieze’ pulp (ja, ik weet even geen beter woord hiervoor, maar je snapt vast wel wat ik bedoel!) zakt natuurlijk naar de bodem, daar krijg ik echt de kriebels van. Een laatste slok koffie, brrr. Die gaat er bij mij niet in. Een cocktail gaat daarentegen wel op tot de allerlaatste slok. Hmm… Vreemd ;-).

Programma’s als Ice Road truckers en Alaska, The Last Frontier vind ik super interessant, vermakelijk en spannend tegelijk. Die besneeuwde wegen, de kleine dorpjes in the middle of nowhere, dat je gewoon moet jagen om te kunnen eten, ik kan me niet voorstellen hoe dat in werkelijkheid moet zijn. Het is echt een andere wereld. Ik kan er echt uren naar kijken, ondanks dat het echt mannen programma’s zijn haha (I don’t care :p).

Ik vreet kettingsloten. Ik heb meer kettingsloten gehad dan fietsen (wat op zich ook wel weer een goed teken is, natuurlijk). Die dingen gaan bij mij altijd stuk. Geloof me, ik heb alle merken, soorten en maten geprobeerd, bij mij helpt niks. Ik koop nu altijd een super goedkoop slot bij de Action, zodat het niet erg is als er weer eens eentje stuk gaat. Mijn grootste issues: Sloten die niet meer op slot willen, sleuteltjes die niet meer omdraaien of halverwege afbreken en sloten die niet meer open willen… Eigenlijk alles dus.

Ik kan thuis echt niet relaxen in een spijkerbroek. Als ik thuis kom trek ik gelijk mijn oude kloffie aan. Met oud bedoel ik trouwens ook écht oud. Ik heb geloof ik slechts één ‘nette’ joggingbroek, de rest heeft verfvlekken, diverse gaten, uitgelubberd elastiek of ze zijn helemaal verwassen. Daar ga ik echt niet mee de deur uit! Maar ik zie het nut er ook niet van in om nieuwe, mooie ‘chill-kleding’ te kopen. Het zijn niet voor niets mijn lievelingskleren om thuis in rond te hangen. Dus, wil je een avondje bij mij chillen en mij niet aantreffen als junk? 😉 Stuur van tevoren even een berichtje, dan trek ik mijn ‘nette’ chill-kleding aan.

Ik ben verslaafd aan kaas. Ik kan zo een bol mozzarella eten of gewoon losse stukjes feta. Love it! Iedere avond eet ik een plakje kaas (nee, niet zo’n lullig plakje die je met de kaasschaaf snijdt, maar van die grote, voorgesneden plakken). Op brood eet ik het gek genoeg niet heel vaak, maar hmmmm, als ik ‘s avonds trek heb is de kaas niet veilig. Overigens zit kaas ook in al mijn favoriete gerechten, bijvoorbeeld: Nacho’s met kaas, vegetarische taco’s met kaas, salade met mozzarella, couscous met feta. Yup. En ik bestel altijd pizza met extra kaas. Trouwens, een pasta zonder kaas hoef je mij écht niet voor te schotelen. Het maakt me niet uit wat je recept is: Er gaat minstens een halve zak geraspte kaas over heen :’).

Ik kan nog véél meer gekke feitjes over mezelf bedenken, maar die bewaar ik voor de volgende keer. Ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar een gek feitje over jou. Dus, vertel!

Share:

19 Reacties

 1. 27 januari 2017 / 08:16

  Haha, dat van die thee doe ik tegenwoordig ook! Bij koffie drink ik wel alles op, daar zie je toch niet wat er op de bodem ligt haha.
  Susan onlangs geplaatst…Hotspot: STOET in EnschedeMy Profile

 2. 27 januari 2017 / 08:32

  Hahah wat leuk geschreven ;-D Dat is zo lekker om in je oude chill kleding te zitten, bij mij is het ook oud maar heb skitta haha Ik laat echt ook altijd een laagje staan van mijn koffie en thee, dacht echt dat ik de enige was.
  Lonneke onlangs geplaatst…Happy ListMy Profile

 3. 27 januari 2017 / 09:19

  ik drink mijn thee ook nooit op.. haha
  oude koude thee, bah
  chillen doe ik dan wel in mooie chill-kleding. wil er toch wel beetje leuk uit zien zelfs als ik er comfi bij wil zitten 😉

 4. 27 januari 2017 / 09:38

  Super leuk artikel! Ik herken het heel erg van de oude joggingbroeken en dingen, wel heb ik een panterbadjas van de hunkemoller die heel erg leuk is, en een pyjama jumpsuitje die ook heel erg lekker is om in te relaxen!
  Hahaha ik moest zo lachen, ik ben ook écht heel erg verslaafd aan kaas, ik kan ook zo een plakje opeten, en zelfs geraspte kaas haha (zo raar!).

  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Review | 93,000 miles shower jelly.My Profile

 5. 27 januari 2017 / 10:22

  Yeaaaaahhh, ik heb gelukkig iemand gevonden die ook haar laatste slokje niet opdrinkt, haha! Hier nog eentje! En het is misschien heel erg, maar ik heb dit ook gewoon met eten!! Altijd 1 hapje over laten, ik weet echt niet wat het is, maar het gaat ook gewoon niet! #haha # oeps #raarmens
  Gina onlangs geplaatst…Braids again ♥My Profile

 6. 27 januari 2017 / 10:43

  Kaas is love, kaas is life! Ik ben ook echt niet om aan te zien in m’n huispak. Ik durf de deur zelfs amper opendoen als de postbode aanbelt, haha! M’n vriend drinkt dat laatste van z’n koffie of thee ook nooit op. Dat vergeet ik soms, waardoor ik het goedje dan over me heen kreeg als ik iets te enthousiast de vaat verzamel. :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben blutMy Profile

 7. 27 januari 2017 / 11:41

  haha ik vind mozzarella ook echt geweldig! mijn vader vind er echt geen smaak aan maar ik vind het ook zo lekker.. vooral door de macaroni spaghetti of op een broodje met salami! 🙂

 8. 27 januari 2017 / 13:07

  Zo’n leuk artikel! ?
  Ik herken zoveel dingen zoals ik mijn chill outfit. Ik kan ook echt niet lang in ‘normale kleding’ thuis zitten. Ik wil wel altijd beetje opgemaakt zijn, want anders voel ik me wel heel de dag duf?
  Ook herken ik de kaas, maar dan met heel veel mozarrela! Yum, daar kan je me echt voor wakker maken!

  Liefs, nathalie

 9. 27 januari 2017 / 17:38

  Wat leuk om je zo nog beter te leren kennen! Kaas vind ik ook echt heerlijk, het kan gewoon bijna overal wel bij. Hmmm!

 10. 27 januari 2017 / 18:27

  Haha zo’n oud kloffie kan ook wel echt heel fijn zijn. Al moet ik zeggen dat ik het laatste jaar wel wat meer lekkere chillkleding heb gekocht. Ik vond het ook altijd onzin, maar kan er nu wel echt intens van genieten.
  Iris onlangs geplaatst…Spontaan naar het strandMy Profile

 11. 28 januari 2017 / 20:27

  Wat een leuk lijstje! Als je zo’n fan bent van dat soort ‘spannende’ programma’s, heb je De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld al geprobeerd? Dat is op mijn moment echt mijn Guilty pleasure! En wat betreft dat je zodra je thuis bent je kloffie aan doet; Mooi! Ik ben dus niet de enige, tik ‘m aan, haha! Niks is beter dan losse kleding:)!
  fleur onlangs geplaatst…Bloggen | 5x wat ik heb geleerd van bloggenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge