REVIEW | I HEART MAKEUP GOLDEN BAR PALETTE

De make-up producten van I heart makeup zijn momenteel een echte hype, en terecht! Een tijdje geleden schreef ik al over de unicorn highlighter en het bronze and glow palette. Deze producten heb ik allemaal gewonnen op de blog van Maris en ik ben er onwijs blij mee! Het meest benieuwd was ik naar het oogschaduwpalette, het I heart makeup golden bar palette. De kleuren zien er zo mooi uit en die verpakking, wauw!!! Ik heb ‘m dan ook uitgebreid getest en vandaag vertel ik je wat ik er van vind! Lees je mee?

IMG_9400
De verpakking vind ik geweldig. Ik heb ook een aantal negatieve geluiden gehoord, maar echt, hoe kan je dit niet tof vinden!? Het is zeker het mooiste palette wat ik heb, qua vormgeving!

i heart makeup golden bar
Het Golden Bar palette bevat 16 kleuren glimmende oogschaduw.

i heart makeup golden bar
Het palette is ook prachtig vanbinnen. Er zit een grote spiegel in en een klein kwastje, die ik overigens nooit gebruik. Het palette is trouwens wel redelijk zwaar, ik vind ‘m niet erg fijn om mee te nemen!

i heart makeup golden bar
Linksboven en rechtsonder vind je een highlighter. De kleuren zien er echt veelbelovend uit!

i heart makeup golden bar
Ik had het plasticje met de kleuren al weggegooid (stom!) dus die heb ik even opgezocht op internet:
Rij 1: Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped
Rij 2: Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block
Rij 3: Gift, Limited, Cocoa, Beans, Chocolatier

i heart makeup golden bar
De eerste rij bevat hele neutrale kleuren. Deze middelste drie gebruik ik vaak als ‘basis’ op het bewegend ooglid. En ja, ik zeg vaak, want ik heb dit palette al heel veel gebruikt! 🙂

i heart makeup golden bar
De middelste rij bevat vooral goudtinten. Ik vind het jammer dat de eerste vier kleuren van deze rij aan elkaar verwant zijn, want de rest is juist heel gevarieerd. De groene en paars/bruine tint uit deze rij vind ik echt prachtig!

i heart makeup golden bar
De laatste rij is ook ontzettend mooi. De rode kleur sprint er echt uit, wow! Alleen vind ik dit een lastige kleur om een look mee te maken haha, ik ga er lekker mee oefenen. De highlighter uit deze rij gebruik ik graag, hij is net wat warmer dan de highlighter uit de eerste rij.

i heart makeup golden bar
Tijd voor de looks! Ik besloot de eerste keer om een gouden look te maken, dat kan namelijk ook zo goed met dit palette ;-). Op het bewegend ooglid gebruikte ik de neutrale kleuren uit de eerste rij. De oogschaduws blijven gedurende de dag prima zitten. Na een lange dag vervagen ze wel een beetje, maar ik heb dan ook last van vettige oogleden na een lange dag.

i heart makeup golden bar
Langs mijn onderste wimperrand bracht ik ook nog wat gouden oogschaduw aan. Een eyeliner zou deze look echt afmaken denk ik, dat ga ik ook weer eens proberen!

i heart makeup golden bar
Een paar dagen later maakte ik weer een look met het palette. Dit keer ging ik voor een meer neutrale/bordeaux look. Weer gebruikte ik de neutrale kleuren uit de eerste rij op het bewegend ooglid. Ik gebruikte de paars/bruine tint en een bordeaux tint in mijn ooghoeken en arcadeboog.

i heart makeup golden bar
Langs mijn onderste wimperrand bracht ik de paars/bruine kleur aan. Deze look is echt favoriet geworden! Het is een fijne, neutrale look die iedere dag wel kan. Ik vind vaak dat kleuren gauw wegvallen vanwege mijn donkere wenkbrauwen, daarom mag het wel wat heftiger bij mij. Met het Golden Bar palette kun je gelukkig heel veel kanten op!

i heart makeup golden barIk ben, zoals velen, erg enthousiast over het Golden Bar palette! Ik vind het overigens wel jammer dat er geen matte tinten in zitten, want in mijn arcadeboog draag ik ook graag een matte tint. En de vier gouden tinten zijn erg aan elkaar verwant, maar verder heb ik helemaal niks aan te merken op dit palette. Hij is erg fijn geprijsd en de pigmentatie is ontzettend goed, zeker de moeite waard om dit palette gauw te scoren!

Het I heart makeup golden bar palette is o.a. te koop bij Trekpleister en kost 7,99

Heb jij al een aantal producten van I heart makeup in je bezit?

Share:

17 Reacties

 1. Lonneke
  20 januari 2017 / 09:39

  Oke de foto’s van dit palette laten mijn hart sneller kloppen zeg. Wat een prachtige kleuren en het pigment wauwie!!!

 2. Nathalie
  21 januari 2017 / 09:43

  Oh wauw echt een heel mooi pallet dit zeg! ?

 3. 21 januari 2017 / 19:37

  Ik heb deze kleur nog nooit gezien! ik vind de buitenkant erg gaaf en ook de kleuren die erin zitten zijn echt iets voor mij!

 4. 22 januari 2017 / 13:59

  Oh wauw, dit is wel een heel mooi palette! De kleuren zijn intens en goed gepigmenteerd.

 5. Laura
  22 januari 2017 / 16:32

  Ik verbaas me altijd over de kwaliteit van de producten van I heart Make-up! Heb zelf ook twee palettes, en ben er echt super blij mee!

 6. 22 januari 2017 / 16:52

  Prachtig palette, ik wil er ook graag één hebben! Het probleem is alleen wanneer ik in de winkel kom, al deze palettes al uitverkocht zijn. X

 7. Maris
  23 januari 2017 / 08:59

  Wat een prachtig palette blijft dit toch! Persoonlijk moet ik hem ook wat vaker gebruiken en inderdaad, het is jammer dat er geen matte tint in zit zoals in de andere palettes van I Heart Makeup wel zit! Vind het enorm leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent! 🙂
  liefs
  Maris onlangs geplaatst…Ziaja orange butter shower scrub energisingMy Profile

 8. Eva
  6 februari 2017 / 18:13

  Mooie palette! Hoor veel goede berichten over deze palette’s. Ik stond laatst met de roze variant in mijn hand, maar toch weer terug gelegd, weet niet waarom. Misschien toch een keer een aanschaffen, want voor die prijs kan je hem niet laten liggen.
  Eva onlangs geplaatst…Look met eyeliner en 4EvaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge