REVIEW | Hema volumising lipstick

Met make-up van de Hema heb ik weinig ervaring. Ik kijk er wel eens rond, maar het gebeurt niet vaak dat ik daadwerkelijk iets koop. Laatst liet ik je in deze shoplog zien dat ik een lipstick had gekocht bij de Hema, die in de kortingsbak lag. Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit en de kleur van de lipstick, omdat het niet echt een kleur is die ik veel draag. Ik draag vaak donkere kleuren, maar het leek me leuk om eens iets anders te proberen! Benieuwd wat ik van deze lipstick vind? Lees dan even verder.

De verpakking van de lipstick vind ik leuk, het geeft best een luxe-gevoel. Dat komt denk ik doordat de huls mat is, dat vind ik zelf altijd erg mooi. Het felle roze randje maakt de verpakking helemaal girly en af!

Maar O. Mijn. God. Wat een… Fail? Ik verwachtte een lichtroze kleur, met shimmer. Ja. Geen parelmoer-wit? Hallo!? Mweh. Ik kreeg er – na het swatchen – echt zo’n labello pure shine gevoel bij, je weet wel, die lippenbalsems die altijd zo hip waren, back in the days. Iedereen had ze, zo ook ik. Ondanks dat die lichte kleur me (toen al) niet stond. Misschien gaf die labello zelfs wel meer kleur af dan deze lipstick…

En dan op de lippen, helemaal waardeloos toch? Oké, sommigen houden natuurlijk van lichte kleuren en daar is absoluut niks mis mee, maar het staat mij gewoon niet vind ik. Ik heb een warme ondertoon, redelijk veel pigment in mijn gezicht (bruine ogen, donkere wenkbrauwen) en deze ‘kleur’ maakt me bleek. Mijn lippen zijn ook vrij donker, de parelmoer-glans past er gewoon niet bij. Nee, ik ben totaal niet enthousiast over deze lipstick. Jammer, want hij had zo mooi kunnen zijn!

Mocht je deze lipstick toch nog willen scoren dan moet je er snel bij zijn, hij gaat namelijk uit het assortiment! Ik vond hem in de kortingsbak bij de make-up, voor slechts 2 euro.

Wat vind jij van deze kleur/lipstick? Yay or nay? Zou jij ‘m kopen?

12 Reacties

 1. 24 augustus 2013 / 07:03

  Hmm, de kleur staat je inderdaad niet zo goed. Jammer..! Ik had laatst ook een lipstick van Hema gekocht. Ook al een tegenvaller! Er stond 'Deep Coral' op de buitenkant. Ik snel getest (teveel tl-licht!) en dacht: 'yeah, kopen!' Toen ik 'm op mijn lippen smeerde, was de kleur roze?!

 2. 24 augustus 2013 / 09:08

  Ik heb laatst ook zo'n aankoop gedaan, maar dat was echt mijn eigen schuld. Dus nu gebruik ik hem als highlighter voor op mijn wangen. Misschien ook iets voor deze kleur?

  • 24 augustus 2013 / 18:48

   Dat is echt een goede tip, dankjewel! Daar had ik zelf nog niet eens aan gedacht haha, maar ik denk dat deze kleur daar wel mooi voor is 🙂 X

 3. 24 augustus 2013 / 09:38

  Ik ben ook niet zo gek op shiney lipsticks. Bij sommige mensen kan het wel heel mooi staan trouwens!

 4. 24 augustus 2013 / 10:10

  Jammer, ik hou ook niet zo van shiney lipsticks.

 5. 24 augustus 2013 / 13:21

  Jammer, de kleur is wel heel mooi! Zou het zelf niet zo snel dragen haha 🙂
  liefs

 6. 25 augustus 2013 / 17:53

  Ik vind hem eigenlijk best wel mooi! Hij geeft je lippen een heel mooi effect vind ik 🙂 En voor 2 euro is het altijd leuk om zoiets uit te proberen.

 7. 25 augustus 2013 / 22:37

  Ik ben nooit zo'n fan van de lipsticks van de Hema, vind ze vaak ook niet zo fijn smeren!! Op je hand ziet de kleur er heel raar uit, maar op je lippen komt 'ie nog best goed tot zijn recht trouwens! 😉

  ♥ Saskia

 8. 28 augustus 2013 / 18:28

  Ik vind m jou mooi staan alleen zelf hou ik meer van meer gepigmenteerde kleuren als je snapt wat ik bedoel. Eigenlijk gewoon een fellere kleur haha.
  Volg je mij al? Morgen heb ik een winactie waarbij je een roségouden armband van €50 kunt winnen. Kijk even als het je wat lijkt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge