Review | Ellis Faas make-up producten voor lippen en ogen!

Hoi allemaal! Het is eindelijk weer eens tijd voor een uitgebreide beauty review op mijn blog, hopelijk vinden jullie dat leuk! Ik vind dit soort reviews altijd onwijs leuk om te maken, omdat ik tijdens het maken van de flatlays mijn creativiteit kwijt kan. Daarnaast ben ik er altijd voor in om nieuwe make-up te testen, ik word er zo blij van! Ellis Faas was zo lief om mij een doosje vol met prachtige producten op te sturen <3 Kijk je met me mee?

ellis faas
Kennen jullie het make-up merk Ellis Faas al? Ik had er eerlijk gezegd nog helemaal geen ervaring mee, hoog tijd om daar verandering in te brengen :-). Ellis Faas is opgericht door de wereldberoemde make-up artist Ellis Faas. Het kleurenpalet van haar producten is geïnspireerd op het menselijk lichaam, denk bijvoorbeeld aan bloedrood of aderblauw. Deze natuurlijke tinten zijn te gebruiken op iedere huidskleur. Met Ellis Faas kan iedere look eigen gemaakt worden! Op de website van Ellis Faas kun je meer informatie vinden over het merk.

flatlay
De producten zijn mooi en stylish verpakt in een kleurrijk, kartonnen doosje. Daarnaast zijn alle producten van Ellis Faas cruelty free, iets waar ik steeds meer op probeer te letten! Ik ontving drie lip producten (de oranje en het rode doosje) en een vloeibare oogschaduw en eyeliner (de groene doosjes).

beauty
Wat betreft de verpakking weet Ellis Faas zich in ieder geval al te onderscheiden van de massa. Ik verwachtte veel, maar niet dit! Ik vind de verpakkingen van Ellis Faas echt ontzettend tof: Strak, stijlvol en uniek. De vorm vind ik ook heel leuk, het lijkt net een pen ;-). Leuk om iemand een keer mee te foppen, haha. Ik heb alleen wel één klein nadeel ondervonden: Als je meerdere lip producten hebt, kun je niet in één oogopslag zien welke kleur het is :p.

make-up
De kleuren van de producten staan gelukkig wel op de verpakking (aan het ronde uiteinde van de “pen”), zodat je geen uren hoeft te zoeken :p. De creamy lip producten zijn voorzien van een sponsapplicator, de milky lips breng je aan met een kwastje. Wanneer je aan de achterkant draait komt er product naar boven. Je hebt maar heel weinig product nodig om een heleboel kleur te krijgen, dus voorzichtig draaien is aan te raden ;-).

ellis faas
Op volgorde van de flatlay zijn hier de swatches van de creamy lips L101, milky lips L203 en weer een creamy lips L104. Inmiddels kan ik ze uit elkaar houden, maar je moet er even handigheid in krijgen! De swatches zien er in ieder geval veelbelovend uit. De pigmentatie is ontzettend goed en de kleuren zijn ook erg divers! Gelukkig zijn het wel allemaal rood-roze tinten, want daar ben ik dol op. Dit soort kleuren draag ik het liefst!

beauty
Dit zijn alle drie de kleuren op mijn lippen. Zoals je kunt zien is de milky lips (de middelste kleur) iets glanzender en minder fel dan de twee creamy lips. Overigens zijn het geen hele long lasting kleuren, na een hapje en een drankje moet je ze wel bijwerken. Het voordeel daarvan is dat ze je lippen niet uitdrogen en dat je geen vieze randen of korrels krijgt – wat bij matte producten nog weleens het geval is. De creamy lips blijven wel langer zitten dan de milky lips, waarschijnlijk ook omdat de kleuren die ik heb ontvangen veel pigment hebben!

ellis faas
De producten voor de ogen zitten verpakt in mintgroene doosjes. Ook deze producten hebben een “pen”-achtige vorm. Ik vind het zo tof! Ik ontving een creamy eyes in de kleur E105 en een zwarte, vloeibare eyeliner CJ2.

ellis faas make-up
De vloeibare oogschaduw breng je aan met een sponsapplicator en de eyeliner heeft een klein kwastje. Ik draag niet zo vaak eyeliner, omdat ik er niet zo handig in ben, maar ik vind vloeibare eyeliners wel het fijnst! Stiften drogen bij mij zo snel uit, haha. Nee, doe mij maar een vloeibare eyeliner! 😀 Het kwastje is niet heel stug, maar ook niet slap, hij is er precies tussenin. Ik kan er wel mee uit de voeten!

ellis faas make-up
De kleur van de oogschaduw vind ik echt verrassend mooi! Echt zo’n perfecte, zachte bruintint die overal bij past, ideaal! De eyeliner vloeide een beetje op mijn hand, waarschijnlijk omdat er geen basis onder zit.

beauty
Eerlijk is eerlijk, ik ben niet zo’n fan van vloeibare oogschaduw, ik ben er altijd een beetje huiverig voor! Mijn oogleden worden snel vettig en ik ben bang dat mijn oogschaduw overal en nergens zit… Ik besloot de creamy eyes een kans te geven en dat is maar goed ook, want ik ben positief verrast! Met de sponsapplicator kun je je oogschaduw natuurlijk nooit mooi blenden, daarbij heb ik hulp gehad van een grote, fluffy oogschaduwkwast.

Ik vind het resultaat echt prachtig, heel natuurlijk! Ook heb ik nog een highlighter aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Dit vind ik altijd een heel fris effect geven! De highlighter in poedervorm was ook prima te combineren met de creamy eyes, het loopt mooi in elkaar over. Zoals ik eerder al zei ben ik niet zo’n ster in eyeliner, maar ik vind het effect wel mooi! Alleen heb ik er gewoon geen geduld voor, haha. Voor een feestje vind ik het zeker wel leuk! Ik ga ook weer eens proberen om een mooie wing te maken :-).

ellis faas make-up
Tot slot wilde ik jullie nog iets heel tofs laten zien, namelijk de “houdertjes” die ik bij de producten geleverd kreeg. Deze houders kun je aan elkaar klikken, waardoor je je make-up van Ellis Faas netjes bij elkaar hebt en goed kunt opbergen. Het lijkt me ook ideaal om het zo te kunnen opbergen in je handtas. Wat een super handig systeem!

Al met al ben ik heel erg blij met mijn nieuwe make-up! De lip producten heb ik deze week met veel plezier gedragen, met nieuwe lipstick maak je mij altijd blij :D. Het is nog wel even wennen met de sponsapplicator en het kwastje, maar oefening baart kunst! Daarnaast ben ik heel erg enthousiast over de kleuren, ze zijn echt perfect voor de zomer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een review te lezen op mijn blog!

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Was jij al bekend met make-up van Ellis Faas?

ellis faas make-up

3 Reacties

 1. 21 juni 2019 / 09:15

  Ik draag amper lippenstift maar die oogschaduw vind ik echt prachtig! Nooit gedacht dat je dat resultaat kon bereiken, het ziet inderdaad heel natuurlijk uit. Ik had altijd het idee dat een vloeibare oogschaduw zo’n hele dikke plak op je ogen was :p haha. Kijk, ik ben dus geen beautymeisje hé 😉
  Eyeliner, daar begin ik zelfs niet aan! Ben er zo onhandig mee maar ik vind het bij anderen wel altijd heel mooi staan.
  Irene onlangs geplaatst…Soms zorg ik niet goed voor mezelf.My Profile

 2. 21 juni 2019 / 13:40

  Oeh ik ben hier ook heel erg verrast door. Ik vind de lipkleurtjes je echt fantastisch staan en ben ook heel erg onder de indruk van de oogschaduw. Heel mooi gedaan ook!
  Simone onlangs geplaatst…Fashion: Eindelijk Zomer OutfitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge