Review: Duurzame haarverzorging van Abyssian Hair Care

Hoi allemaal! Wie mijn blog langer volgt, weet dat ik me de afgelopen jaren steeds meer verdiep in haarverzorging voor krullen. Zo ben ik een aantal jaar geleden gestart met de CG methode voor krullen en probeer ik regelmatig nieuwe haarverzorging uit. Op Instagram deelde ik dat ik onlangs een pakketje ontving met drie haarproducten van Abyssian Hair Care en de afgelopen tijd heb ik ze uitgebreid getest. Ben je benieuwd naar mijn mening over de haarverzorgingsproducten van Abyssian Hair Care? Lees dan gauw verder!

abyssian hair care

Over Abyssian Hair Care

Bij Abyssian Hair Care staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, iets wat ik zelf ook belangrijk vind als het gaat om haarverzorging. De haarproducten van Abyssian Hair Care zijn duurzaam geproduceerd (de verpakkingen zijn recyclebaar) en worden niet getest op dieren. Ook bevatten de producten meer dan 90% natuurlijke/plantaardige ingrediënten. Daarnaast bevatten de producten geen sulfaten, parabenen en siliconen. Dit is zeker iets waar ik op let, sinds ik de CG methode toepas! De producten zijn geschikt voor ieder haartype en beloven het haar te laten glanzen en beschermen, zonder te verzwaren. Alle haarverzorgingsproducten van Abyssian Hair Care zijn verkrijgbaar bij de haargroeispecialist.

De haargroeispecialist is een webshop met uitsluitend wetenschappelijk onderbouwde haar(groei)producten, voedingssupplementen, haarvitamines en accessoires. Alle haarverzorgingsproducten van de Haargroeispecialist zijn vrij van schadelijke ingrediënten, stimuleren de haargroei of helpen tegen haarverlies.

abyssian hair care

Abyssian Daily Field Superfood conditioner 250ml – €19,95

Iets wat mij meteen opviel aan de Abyssian Daily Field Superfood conditioner (behalve de verrukkelijke geur), is dat de conditioner mijn haar ontzettend zacht maakt. De conditioner bevat superfood om het haar te beschermen en maakt het haar zacht en sterk. Wanneer ik de conditioner aanbreng voelt mijn haar zelfs glibberig aan, iets wat je normaal gesproken alleen maar hebt als je producten gebruikt met siliconen. Na het aanbrengen van de conditioner hoef ik mijn haar alleen nog met mijn vingers door te kammen! Daarnaast voelt de conditioner stevig aan en heb je niet veel product nodig om je haar lekker zacht te maken.

haarmasker met proteine

Abyssian Protein Shake haarmasker 250ml – €27,95

Sinds kort heb ik haarmaskers helemaal ontdekt, dus ik kon niet wachten om het Protein Shake haarmasker te testen. Het Protein Shake haarmasker bevat olijfolie-extracten en hydrateert droog en beschadigd haar. Ik breng haarmaskers altijd aan voordat ik mijn haar ga wassen en ik laat het een paar uur intrekken. Het Protein Shake haarmasker heeft een dikke structuur, iets wat ik zelf altijd fijn vind bij een masker. Dan heb ik namelijk nog meer het gevoel dat het masker echt iets doet voor mijn haar. Het Protein Shake haarmasker voedt mijn haar en geeft mijn haar een boost. Sommige haarmaskers verzwaren mijn haar, maar dat doet dit masker absoluut niet. Het Protein Shake haarmasker is juist erg geschikt voor dun en krullend haar en dat merk je zeker!

abyssian hair care

Abyssian Revitalizing Rinsing mist 250ml – €22,95

De Abyssian Revitalizing Rinsing mist is een spray die je haar volume geeft. Ook bevat de spray rijstwater, waar ik de laatste tijd veel goede verhalen over heb gehoord! Rijstwater bevat aminozuren en vitamine B8, wat essentieel is voor de haargroei. Ik kan niet zo goed beoordelen of de rinsing mist mijn haar echt volume geeft, want met mijn krullen heb ik altijd al wel volume. Mocht je stijl haar hebben of slag, dan is de spray zeker het proberen waard! De spray geeft mijn haar namelijk wel structuur en maakt mijn haar ontzettend zacht en glanzend. Ik gebruik de spray na het wassen, voordat ik mijn leave-in conditioner aanbreng.

cg methode
Ik gebruik de producten van Abyssian Hair Care nu ongeveer twee weken en ik ben erg tevreden over het resultaat! Mijn haar voelt zacht aan, glanst en is luchtig. Heb je net als ik fijn haar, dan kan ik je de producten zeker aanraden. Het is namelijk best een struggle om haarproducten te vinden die je haar niet verzwaren. De haarproducten van Abyssian Hair Care doen precies wat ze beloven en zorgen ervoor dat mijn haar sterk, verzorgd en gezond aanvoelt. Daarnaast ruiken de producten heerlijk!

Met de code ANNAJ15 krijg je 15% korting op alle Abyssian Hair Care producten bij de Haargroeispecialist

Kende jij het merk Abyssian Hair Care al? Naar welk product ben jij het meest benieuwd? 

Bewaar dit artikel via Pinterest:
abyssian hair care

2 Reacties

  1. 29 juni 2022 / 11:35

    Het is interessant om meer te leren over plantaardige haarproducten. Mijn haar blijft dof en droog, wat ik ook probeer. Misschien is het een goed idee om over te stappen naar plantaardige producten. Het is fijn om te lezen dat deze producten geschikt zijn voor fijn haar, dat heb ik namelijk ook. Ik zal me er nog eens verder in verdiepen, ik denk dat ik binnenkort een keuze ga maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge